The Joker Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Ma nemoj da si lud,pogledaj na sta lice.....bljak Quote
Brock Samson Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Слажем се са Talvi-јем. Ни ја не бих имао ништа против. Quote
The Joker Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Prvo im skines sminku, dodjavola... Mislio sam u telu,sefe.A nesto me zent i sminku da im skidam Quote
Talvi Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 U svakom slucaju je bolje bez nje nego sa njom... A, sto se tela tice, ovde je slika previse losa da ih sad blize komentarisem, a i govorio sam o ovakvim bendovima u principu, ne samo o ovom ovde... Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Imas gomilu tih zajebancija sa njima Quote
Brock Samson Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Убедљиво најјача фотомонтажа. Ево овде имате остатак: http://metalamber.tripod.com/metal/imlaughter.html Quote
Melodicus Deathus... Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 U svakom slucaju je bolje bez nje (sminke) nego sa njom... Ima i bolesnika koji se i na to pale... Ali kad sam video one sto uzivaju u imidzu benda Gorgoroth, nista me vise ne iznenadjuje... Sta je pervera na forumu... qq Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 I posle kazu nije zbog lozenja na blek,tako im dunulo,a obozavaju Abigor Quote
The Joker Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Sto se tice Gorgorota vrhunac je onaj fotosesn sa farmerskim lonama sa tregerima,vilama i gicecom glavom.... Quote
RNA Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Убедљиво најјача фотомонтажа. Ево овде имате остатак: http://metalamber.tripod.com/metal/imlaughter.html Јој, не знам зашто не могу да накачим "Три тенора", та је најјача, а и најбоље урађена. Quote
Brock Samson Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 А да, tripod је anti-leech. Eво, реаплудовао сам слику: Quote
Sisus Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Hahaha, bre, mozemo mi da kenjamo o ovim troo black bendovima u kojima se ribe skidaju, ali ja ne bih imao nista protiv sviranja u jednom takvom, makar radi licne koristi... Ma bre, kad sviras u pravom bendu ribe iz publike se same skidaju, ne trebaju ti ove u bendu. Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Te ribe onda nemaju gram mozga.Na Mensonovom dvd-u riba se popne na stejdz,skine se gola i igra.Mentol Haha a najjaca scena na tom cdu kao zajebancije sa turneje,svi u sobi neka pijanka i lik snima neku kurvestinu kako mu pusi kurac u punoj sobi. Quote
vudun Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Kako se k vragu naziva taj zli DvD? e, ono sa tri tenora vam je vrh! Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 guns god and government ja mislim.zagubio sam ga negde sto je najgore Quote
Brock Samson Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Te ribe onda nemaju gram mozga.Тешко је мастурбирати на интелигенцију. Quote
Josif Visarionovič Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Na takve samo isti sloj moze da masturbira.Meni je to disgusting Quote
The Joker Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Eh,da vam ispricam anegdotu....pricamo na Kalishu drushtvance i ja kako je metal scena otisla u ochin...pomene se tu Tokio Hotel,i svi krenemo zhuch da izlivamo...A tek ce jedan ortak..Jesu sranje brate,ali im je ona pevacica bas riba,bacao sam na nju....kad nije skocio sa tvrdjave kada smo ga,posredstvom interneta,najzad ubedili da je ono musko...bar u osnovnim crtama. Quote
Brock Samson Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Na takve samo isti sloj moze da masturbira.Meni je to disgustingСноб. Quote
Recommended Posts