Josif Visarionovič Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ja samo kazem sta se meni ne svidja,sta je sa onim ljudima koji ne slusaju samo metal?Da postuju norme pola-pola? Vrhunac lik koji nije cuo za Slayer kaze meni da sam pozer jer se ne oblacim kao metalac.I sad da postujem odredjene norme zarad debila da bi imao 'argumenata' za upustanje u raspravu... Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 CITAJ sta PISEM!Vidi,ja slusam ekstremni metal,industrial,goth itd,a oblacim se potpuno casual.,Ali ti ga pre-te-ra.Sljastis bre.Ja furam street fazon,a ti bre bas splavovski. Enivej,pre osudjujem tog debila na kupanje s piranama nego tebe zbog oblacenja,all I'm sayin' je da moras da nadjes meru. Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Bek tu topik ili ce nas modovi potopiti u kiselinu pa cemo izgledati kao Immortal. Quote
Melodicus Deathus... Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Vrhunac lik koji nije cuo za Slayer kaze meni da sam pozer jer se ne oblacim kao metalac. E to je stvarno "majsmesnije u metalu"... Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ima i gorih...Muva vaseg klovna neka klinka pre jedno godinu dana(kad kazem klinka mislim 90-91 godiste,da ne bude zabune!).I sad,ona nosi majicu Tokio Hotel(od cega se meni vec uveliko zeludac prevrce),a ja Black Sabbath duks.I ona mene pita-A ko su ti ti Black Sabbath? Quote
Melodicus Deathus... Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ima i gorih...Muva vaseg klovna neka klinka pre jedno godinu dana(kad kazem klinka mislim 90-91!!! godiste,da ne bude zabune!).I sad,ona nosi majicu Tokio Hotel(od cega se meni vec uveliko zeludac prevrce),a ja Black Sabbath duks.I ona mene pita-A ko su ti ti Black Sabbath? he he he... Starije ribe su zakon... Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 I tu imam negativna iskustva ali s ovim nemaju veze, Kad smo vec kod Slejera: Uzas. Quote
Sandman Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ima i gorih...Muva vaseg klovna neka klinka pre jedno godinu dana(kad kazem klinka mislim 90-91 godiste,da ne bude zabune!).I sad,ona nosi majicu Tokio Hotel(od cega se meni vec uveliko zeludac prevrce),a ja Black Sabbath duks.I ona mene pita-A ko su ti ti Black Sabbath? Neobrazovana budala.Nije ni chudo shto slusha Tokio Hotel. Kad smo vec kod Slejera: Kako ga usrashe... Ovo je negde 3-4 put da se postuje ta slika,ali i dalje je keva. Quote
RNA Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Није згорег подсетити се. А ово је искрен човек, блекер и кад сере. Quote
The Joker Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Mislim da moze i bez crnih slinaca iz nosa. Quote
enclave Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Rasprava na casu pre 2 dana: profesor: Kako metal utice na omladinu? ------svi cute------- Nick: HEVI METAL. HEL JEA! Stojan(ja): brate aj molim te ucuti... Nick: Hevi metal je stanje uma. Stojan: OK brate al sta se deres koj djavo? Profesor: Nick koji je tvoj omiljeni bend? Nick: Iron Maiden to se ne pita... Profesor: Izvini nisam znao, sta ti se svidja kod njih? Nick: Sve. Stojan: Sta to sve? Nick: Prvo svidja mi se sto je njihov pevac ponovo pusti kosu i nije vise celav...... -----muk------- Quote
Sandman Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Није згорег подсетити се. А ово је искрен човек, блекер и кад сере. Mora se biti trve,grim and frostbitten u svakom trenutku,pa i u Wc-u. Quote
Divlji Tigar Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Starije ribe su zakon... Potvrđujem. Quote
Ni! Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 Ima i gorih...Muva vaseg klovna neka klinka pre jedno godinu dana(kad kazem klinka mislim 90-91 godiste,da ne bude zabune!).I sad,ona nosi majicu Tokio Hotel(od cega se meni vec uveliko zeludac prevrce),a ja Black Sabbath duks.I ona mene pita-A ko su ti ti Black Sabbath? Oovaj... Mislim da njena majica govori dovoljno, ne znam zashto se chudish. Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 20, 2008 Report Posted April 20, 2008 tokio hotel nije mjetal! Kao ni nu metal! Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Naravno da nije metal,al ajd ti to objasni nalozenoj klinki!Pa zidu bih to brze objasnio,i to Kineskom! Quote
Josif Visarionovič Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Mene nerviraju mentoli koji su culi jednu pesmu od nekoh benda i kad ih pitas sta slusaju oni spomenu taj bend a znaju samo jednu pesmu. Pricao ja sa jednom devojkom,pitam je sta slusa kaze ona COF.Ja pitam koji su joj najbolji albumi,ona kao ma Nymphetamine pesma je zakon,ostale me ne interesuju da preslusam. Quote
The Joker Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Dobro,generalno,ko god da uopste pomene da slusa Kolevku Shtroke treba na ispitivanje medjuushnog prostora Quote
Recommended Posts