The Joker Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH http://www.youtube.com/watch?v=rFNiX4SKzQs...feature=related Josife,deca ti napredna bila zbog ovoga!Kako ga je prebio emovac,nije mu dobro!!!! Klosarenje je skroz okej tu i tamo,ali ne da postane navika.Tada je odurno.Nije retkost da takvima u prolazu kazem stvari poput-Operi kosu masni!NE razumem taj stav da sto si strokaviji veci si metalac. Quote
delay Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Naime,najmanje me u zivotu brine odeca.Tako da nemm potrebu da sebi nesto sijem.Dosadno mi je i kad moram nesto novo da kupim.Hehehehe...Bas nisam tipicna zenka. Imam malo pomešana osećanja prema ovome. Fight or flee (o._O.r) Pa čime se baviš od kosmičkog značaja, ako nije top secret. Quote
The Joker Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Naime,najmanje me u zivotu brine odeca.Tako da nemm potrebu da sebi nesto sijem.Dosadno mi je i kad moram nesto novo da kupim.Hehehehe...Bas nisam tipicna zenka. Pa upravo par strana tupimo kako je LOSE biti TIPICAN Quote
Melodicus Deathus... Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 NE razumem taj stav da sto si strokaviji veci si metalac. Koji bre stav?! Ja za ovo nikad nisam cuo... Quote
Josif Visarionovič Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ima i takvih.Najgore od svega sto ti metalci vide na tvu kako se neki pevac gubi na koncertu pa oni daju sve od sebe da se isto tako ponasaju.Bruce Dickinson obuce helanke pa sad ce i fanovi da nose helanke. Quote
The Joker Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 (edited) A to je tek show program!Ima onaj tipus sto kao da je izasao iz osamdesetih kojeg tu i tamo vidjam Ili jedan klipan koji daje sve od sebe da bude Danny Filth klon Elem,najsmesnije u metalu?Izvolite: http://ie.youtube.com/watch?v=cW_Lv0r-l4c Edited April 26, 2008 by The Joker Quote
Mita Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 axxaxa koji car najaci je brate fucking aliance,fucking night elfs Quote
phantasm of the living Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Imam malo pomešana osećanja prema ovome. Fight or flee (o._O.r) Pa čime se baviš od kosmičkog značaja, ako nije top secret. Svim i svacim.Ima hiljadu zanimljivijih stvari u zivotu od obilazenja butika. Quote
delay Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Recimo čitanje Ničea. Drkanje na sve živo. Uništavanje podele. Snižavanje(da,snižavanje) prirodnih zakona na filozofski nivo. Rasprava sa ljudima kojima ne možeš videti beonjače. Posle me optužuju da sam ludi redukcionist kada kažem da je buljenje u zid najbolja zabava. Fuck you,buddy, ja nemam korisničko uputstvo za ovo čudo, ti? Quote
Mazrim Taim Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Posle me optužuju da sam ludi redukcionist kada kažem da je buljenje u zid najbolja zabava. Nisi ti lud,ti si budala. Quote
delay Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 axxaxa koji car najaci je brate fucking aliance,fucking night elfs Ej, ajde prekini sa paljenjem na imbecile. Kao, sada. Death metal had taken the style underground, but also generated a flood of "angry" mainstream imitators and sellouts. Bands like Pantera, Cannibal Corpse, and Tool made use of death metal imagery or technique in the format of complacent suburban music designed to fill lives with distraction. For many, death metal died with the explosion of the Swedish scene and lyrics like those to the first Therion album - selfconscious, moral, and pious while being anti-religious and "metal," in a conflict that while not touching the music defined the decomposition of focus in the genre. Morality was "safe." So were rock hybrids like Entombed's "Clandestine." http://www.anus.com/metal/about/history ti si budala. ako ti je ovo deo terapije, oke. Quote
Bejbe Kompajler Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 A to je tek show program!Ima onaj tipus sto kao da je izasao iz osamdesetih kojeg tu i tamo vidjam Ili jedan klipan koji daje sve od sebe da bude Danny Filth klon убеђена сам да се ради о већ помињаном Мајору :) :) Quote
Josif Visarionovič Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 hahahaha jebote posle kolko vremena sam opet pogledao ovo Quote
Alx_WS Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 (edited) hahahaha jebote posle kolko vremena sam opet pogledao ovo A joj..... liku nije dobro (naravno mislim I mentalno ali pre svega - fizicki) - skontaj kako se zadise, jbn sam kontao par puta da ce pasti xD Ali ovo je jace jedno 10 puta - demon lord, defendor od BLACK metal - lik izlazi - i'm representor of black metal - i'll sing - WAIT AMD BLEED by SLIPKNOT!!!! http://www.youtube.com/watch?v=fx2gsD1M_iQ...feature=related Edited April 26, 2008 by Alx_WS Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 убеђена сам да се ради о већ помињаном Мајору :) :) Pustite coveka da zivi,majku mu...najsmesnije mi je sto se lozi da je nacista jer mu je deda bio kao major u vojsci nemackoj pa ima onu znacku komandanta nemackog tenkovskog bataljona Glam nazi is the way to go! Quote
Sandman Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ja sam chuo da je njemu dozhivotno dozvoljeno da ulazi na svirke za dzhabe. Quote
Mita Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 jao da nas je jednom smarao kao za Slasha kao on je polu crnac ma ludak Quote
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ziv sam, ne brini...malo sam neaktivan na forumu...a posto vidim da vam nedostajem, vracam se...u velikom stilu Naime,najmanje me u zivotu brine odeca. Sta, ides gola? Quote
phantasm of the living Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 (edited) Recimo čitanje Ničea. Drkanje na sve živo. Uništavanje podele. Snižavanje(da,snižavanje) prirodnih zakona na filozofski nivo. Rasprava sa ljudima kojima ne možeš videti beonjače. Posle me optužuju da sam ludi redukcionist kada kažem da je buljenje u zid najbolja zabava. Fuck you,buddy, ja nemam korisničko uputstvo za ovo čudo, ti? Ako te buljenje u zid ispunjava,onda zasto da ne? Zasto razmisljati sta ce ljudi da kazu za tvoje postupke? Ako zelis da budes redukcionist,samo izvoli. Imas uputsvto,samo izgleda da ga ne vidis. Ja sam chuo da je njemu dozhivotno dozvoljeno da ulazi na svirke za dzhabe. Ne seri!!!! jao da nas je jednom smarao kao za Slasha kao on je polu crnac ma ludak Hahahahahahahaha...Slash nije polu crnac ali ima malo crnacke krvi i jos svacije necije.Cini mi se da je jednom prilikom nabrojao nekih pet-sest nacija. @Sisus-Hahahahahahahahahahahahahahaha!!! Sta,nisi znao??? Edited April 26, 2008 by Margaritha Quote
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 @Sisus-Hahahahahahahahahahahahahahaha!!! Sta,nisi znao??? Ne, jbg, nesto mi se pokvarila kristalna kugla, a pasulj sam pojeo. Quote
phantasm of the living Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Ne, jbg, nesto mi se pokvarila kristalna kugla, a pasulj sam pojeo. Pa jbg stvarno.I posle kazu da kristalna kugla nicemu ne sluzi. Hahahaha...A karte? Quote
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Hahahaha...A karte? E, dobro si me podsetila. Sinoc sam kupio 6 limenki Tuborga i dobio spil karata uz to. Ladno sam zaboravio. Quote
phantasm of the living Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Vidis meni ne treba kristalna kugla. Quote
Sisus Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Jbg, ja jos nisam dostigao te sfere uma. :glup: Quote
phantasm of the living Posted April 26, 2008 Report Posted April 26, 2008 Pa ko kaze da treba da budes pametan? Quote
Recommended Posts