*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 vidi moje! neka mi neko kaze da je ovo musko, ja se predajem odmah! Quote
Geralt of Rivia Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ^ u jeb...ovi su zajebali tokio hotel nego...Slayer ??? Quote
enclave Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Samo vi zajebavajte glamere pojebase oni vise riba no sto smo mi ikada videli... Iron Maiden nije ruzan bend. Harris je ok, Adrian je smeker kao i Bruce. Jenick je sasvim na mesto. Jedino su Michael i Dave ruzni... Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 ^ u jeb...ovi su zajebali tokio hotel nemoj tako, onog Billu ne moz' niko da zajebe, pogotovo ne njegov glasic! Samo vi zajebavajte glamere pojebase oni vise riba no sto smo mi ikada videli... pff, i sta su sad oni neki likovi zato? ja takvom liku ne bih dala blizu, jbno izgledaju kao zene! Quote
enclave Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 pff, i sta su sad oni neki likovi zato? ja takvom liku ne bih dala blizu, jbno izgledaju kao zene! Ti ne bi... Ima ko bi i ko jeste... Quote
RNA Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Jedino su Michael i Dave ruzni... Дејва је моја бивша девојак од милоште звала жабац... а и личи! Quote
*memento mori* Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Ti ne bi... Ima ko bi i ko jeste... hmm, mislim da se zna na kakvom su glasu te devojke bile! to nisu postene devojke! Quote
Grob Bez Dna Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 da su lepi bili bi manekeni, ovaku su najbolji bend ikad. Quote
Sisus Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 Jedino su Michael i Dave ruzni... Ko je Michael? Quote
enclave Posted May 4, 2008 Report Posted May 4, 2008 hmm, mislim da se zna na kakvom su glasu te devojke bile! to nisu postene devojke! ljubi te majka .... Ko je Michael? Nicko Quote
enclave Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Cuh neku pricu kao Sex Pistolsi uzeli opremu BB Kingu oterali ga sa bine da bi oni svirali cuda muda. Sta se to u stvari desilo zna li neko, ja sam samo nesto nacuo svako svoju pricu vrti... Quote
The Joker Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) Jbte gde pronalazis sve te likove???? Sram te bilo memento,Mejdene da ne poznavas! ^ u jeb...ovi su zajebali tokio hotel nego...Slayer ??? Iju,zlo i naopako,vid Kinga s maskarom,hohohohohooooo.... Sta ce sad ovde Sid Vicious?! Edited May 5, 2008 by The Joker Quote
Goxy Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) show no mercy period.u to vreme su se i hellhammer tako sminkali.kult Edited May 5, 2008 by Goxy Quote
Alx_WS Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 (edited) ahahahahahahahahahaha, vid' ovog plavog!!! Vid' OVOG plavog????? Ne znas postavu Maidena??? Ajmeeeeeeeeeeeeee zlo.... Nisu oni smesni - oni su Englezi xD Dave-a zovu MoonFace, zato sto lici na mesec kako ima taj zaledjeni kez vecno na licu LoL Prvo bi rok, gde su svi pokazivali koliko su muskarci, skines se do pasa, uletis u sutku, skaces pevas, vrna koza, killerice, cuda muda.... onda dodje glem.... i oni kazu MI SMO GLEM - MI SMO LEPI i umesto da se kao svi ovi pre njih pokazuju kao muskarci, oni se sminkaju da bi bili zene.... komercijalan pravac do jaja xD Edited May 5, 2008 by Alx_WS Quote
The Joker Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa to je sinonim.Nije shija nego vrat.A Dejv Marej je zaista....ko malo pwase. Axle,smesno je u metalu da neko misli da MORAS znati postavu Mejdena.Ne kazem da ne bi TREBALO ali tesko da je OBAVEZNO Quote
Josif Visarionovič Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Ja ne znam postavu mejdena,od njih sam cuo samo dve pesme i to su fear of the dark i run to the hills. Quote
The Joker Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Vidi ga sad ovaj car sto osnovnu lektiru ne zna. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Cuh neku pricu kao Sex Pistolsi uzeli opremu BB Kingu oterali ga sa bine da bi oni svirali cuda muda. Sta se to u stvari desilo zna li neko, ja sam samo nesto nacuo svako svoju pricu vrti... Oterali su ga,i onda je on došao u ekipi sa black pantersima i jebo im mamu...i rekao ''fuck 'em wajt lajmi bitchezz'' Беџ све каже. Сва срећа те није био металац. sreća,inaće bi bijo ovakav: Quote
*memento mori* Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa to je sinonim.Nije shija nego vrat.A Dejv Marej je zaista....ko malo pwase. Axle,smesno je u metalu da neko misli da MORAS znati postavu Mejdena.Ne kazem da ne bi TREBALO ali tesko da je OBAVEZNO thanx ako je ovo bila neka vrsta podrske! Pfff,so what? Ne znam koji je ko, a nije me briga! Vazno mi je muzika, imam sve od njih, gotivim njihov rad, a sad da li cu znati kako izgledaju... meni zaista nebitno! Brate, u pitanju je muzika! Quote
The Joker Posted May 5, 2008 Report Posted May 5, 2008 Pa dal ti izgleda kao da NIJE bila podrska.... Quote
Recommended Posts