Andrija Smith Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Uh, jebote, znam bas jednog takvog... Quote
azal Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 dada, to su ti buy one get one free metalci Quote
Baal Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Najsmešnije u metalu mi je Lazin kaiš. Quote
Odelo Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Kupio je ili napravio sebi bullet-belt? Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Evo da se nadovezem... Crnac se javlja na oglas za audiciju za black metal bend Bleker je ispao pičketina i glup. Da sam ja bio tako pozvan, ja bih ga primio. eto, a nekom je baš (recimo meni) daleko smešnija moda osamdesetih i mrzim da me neko mrzi zbog toga Pa, jebiga, trpi da budeš mržen. kad vec azal pomenu genericke modele ne mogu a da se ne setim generickih blackera s crnim lonama, martinkama, cheap mayhem/borgir/marduk duksem/majicom (world funeral je hit), kosom vezanom u rep, pokusajem brade na licu i visinom up to 170. ah da, i s pentagramom oko vrata. Pa, to je кул u black metalu, ne može drugačije... Quote
^Suicide_Pony^ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 (edited) ^verujem. dodajem spisku odece i death cult armageddon majice/dukseve. @baaw darkthrone bese? Edited January 18, 2008 by ^Suicide_Pony^ Quote
Cira Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 U potpunosti se slazem, secam se kad sam pogresio i odgledao spot za Holy Diver jer sam mislio da ce ako je pesma sjajna, biti i spot. Isti slucaj, spot je dno dna, kao neki film iz '20 Quote
necko Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pa, jebiga, trpi da budeš mržen. ti bi trpeo? Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 ti bi trpeo? Pa, recimo ovako... Raspitaj se za mene kod ljudi... Većina me, naravno, neće znati... Ako naletiš na nekog ko će ti reći da me ne mrzi, verovatno si naleteo na mog najboljeg ortaka. I'm, like, the most hated non-emo kid in town. Quote
Guest bRAINSALADSNADAR Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pa, jebiga, trpi da budeš mržen. Quick to judge, Quick to anger, Slow to understand Ignorance and prejudice And fear Walk hand in hand Quote
Cira Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 I'm, like, the most hated non-emo kid in town. Dobra fora :D Quote
azal Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Kupio je ili napravio sebi bullet-belt? Quote
morbido Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 meni u metalu nista nije smesno... vecina toga je zalosno... Quote
WITCH84 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Meni nisu smesni ljudi i njihov imidz,kakav god bio.Smesno mi je sto pojedinci preozbiljno shvataju metal.Jebiga,muzika je u pitanju.Treba da nas opusti,zabavi,sta god,a ne da nas istripuje. Quote
necko Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Raspitaj se za mene kod ljudi... inace nemam pametnija posla nego da se raspitujem o random ljudima sa interneta. Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Meni nisu smesni ljudi i njihov imidz,kakav god bio.Smesno mi je sto pojedinci preozbiljno shvataju metal.Jebiga,muzika je u pitanju.Treba da nas opusti,zabavi,sta god,a ne da nas istripuje. Jbg, nekome je muzika ceo život... inace nemam pametnija posla nego da se raspitujem o random ljudima sa interneta. Pa, onda nemoj da se upuštaš u rasprave... Lol, "random ljudi s interneta"... Quote
necko Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pa, onda nemoj da se upuštaš u rasprave... zasto? Quote
Шарки Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Meni nisu smesni ljudi i njihov imidz,kakav god bio.Smesno mi je sto pojedinci preozbiljno shvataju metal.Jebiga,muzika je u pitanju.Treba da nas opusti,zabavi,sta god,a ne da nas istripuje. Мени је смешан твој аватар. 1 Quote
_powerslave_ Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Isti slucaj, spot je dno dna, kao neki film iz '20 Ljudi koj vam je? spot je totalni kult Quote
WITCH84 Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Мени је смешан твој аватар. Stoooo?Bas je gothic! Quote
Herr_Wolf Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pa, recimo ovako... Raspitaj se za mene kod ljudi... Većina me, naravno, neće znati... Ako naletiš na nekog ko će ti reći da me ne mrzi, verovatno si naleteo na mog najboljeg ortaka. I'm, like, the most hated non-emo kid in town. Uh, kako je to biti otpadnik od društva? :) Quote
Tower... Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Uh, kako je to biti otpadnik od društva? :) Pa, ono, baš je do jaja. Svi oni emoi što seru "ja sam otpadnik, plač, plač, ubiću se, život mi je sranje, svi me odbacuju" su lažovčine pederske. Kad te svi odbace, znaš da si zaista drugačiji (makar u lošem smislu), i onda si bar u nečemu uspeo... :lol: Quote
ukyo Posted January 18, 2008 Report Posted January 18, 2008 Pa, recimo ovako... Raspitaj se za mene kod ljudi... Većina me, naravno, neće znati... Ako naletiš na nekog ko će ti reći da me ne mrzi, verovatno si naleteo na mog najboljeg ortaka. I'm, like, the most hated non-emo kid in town. Sumnjam da te iko odavde mrzi, vecina pitty you sir. Pa, ono, baš je do jaja. Svi oni emoi što seru "ja sam otpadnik, plač, plač, ubiću se, život mi je sranje, svi me odbacuju" su lažovčine pederske. Kad te svi odbace, znaš da si zaista drugačiji (makar u lošem smislu), i onda si bar u nečemu uspeo... :lol: Da, uspio si da diplomirash retardiranost. Quote
Recommended Posts