enclave Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) evo neko je trazio slike pa... Edited January 19, 2008 by enclave Quote
enclave Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Harmonika je univerzalni instrument tako da je to OK. :) Quote
PuPaK Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Evo i jednog videa koji je tako tr00,jes da nema harmonike ali tu je ritam masina! Quote
WITCH84 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Tower,nemoj da se nerviras,brate.Ako ti je za utehu,ja obozavam osamdesete i sve vezano za njih,ukljucujuci i glam metal.I da,glam metalci su pravi fuckeri.Zgodni dase u helankama-njam,njam... 1 Quote
enclave Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Pa da to je do jaja sve fuckeri, cuda, muda ali to je bilo pre skoro 30 godina... Sve je to do jaja i Maiden, Metallica, Megadeth, Whitesnake ali 21i vek je, ljudi se peli na mesec, otkrivaju lek protiv side, prave toalete od 20.000 eura a mi se vracamo 30 godina od nazad... Quote
WITCH84 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Enclave,ne seri,inace cu da ti stavim cijanid u rakiju kad me budes posetio. Quote
enclave Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Slabo ja pijem taj alkohol... .... mada jedna vruca iz Babusnicu nece da mi skodi... Quote
Herr_Wolf Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Ma Bon Jovi je keva! A ljudi nisu sleteli na Mesec... a i ako jesu to je bilo pre osamdesetih Quote
WITCH84 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Ma Bon Jovi je keva! A ljudi nisu sleteli na Mesec... a i ako jesu to je bilo pre osamdesetih Quote
enclave Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 OK onda ajde da se drizm onda onih WC-a od 20.000 eura.... :) Nije ponta da li je neko otiso na Mesec ili ne poenta je da se moze otici u Kosmos a mi se vracamo u 80e... Quote
PuPaK Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Enclave,ne seri,inace cu da ti stavim cijanid u rakiju kad me budes posetio. E ocu i ja na radzu ali bez toega cijanida,ne volem strana pica!!! :) Zanimljivo je to sho ti 80-te likovi sad imaju neke pogodnosti tipa zaebana likra,MaxFactor i te fore! :) Edited January 19, 2008 by EWIL NEAWEL Quote
Cira Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 OK onda ajde da se drizm onda onih WC-a od 20.000 eura.... Nije ponta da li je neko otiso na Mesec ili ne poenta je da se moze otici u Kosmos a mi se vracamo u 80e... Vracamo se zato sto sad nije nista bolje Quote
WITCH84 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Pa nije lose vratiti se malo nekim boljim vremenima.Iskreno,ne znam licno kakve su bile osamdesete,bejah mala.Ali iz muzike,spotova i price starijih metalaca zakljucila sam da su to bila bas hedonisticka vremena.Za sadasnjost to ne mogu da kazem.Danas je previse nadrkanih i istripovanih ljudi koji misle da su uvatili boga za muda zato sto slusaju metal. Pa nije lose vratiti se malo nekim boljim vremenima.Iskreno,ne znam licno kakve su bile osamdesete,bejah mala.Ali iz muzike,spotova i price starijih metalaca zakljucila sam da su to bila bas hedonisticka vremena.Za sadasnjost to ne mogu da kazem.Danas je previse nadrkanih i istripovanih ljudi koji misle da su uvatili boga za muda zato sto slusaju metal. Quote
Tower... Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Pa da to je do jaja sve fuckeri, cuda, muda ali to je bilo pre skoro 30 godina... Sve je to do jaja i Maiden, Metallica, Megadeth, Whitesnake ali 21i vek je, ljudi se peli na mesec, otkrivaju lek protiv side, prave toalete od 20.000 eura a mi se vracamo 30 godina od nazad... Brate... Svet je napredovao do osamdesetih, a posle istih je opadao... Osamdesete su vrh sveta... Vracamo se zato sto sad nije nista bolje Naravno, čak je i gore... Pa nije lose vratiti se malo nekim boljim vremenima.Iskreno,ne znam licno kakve su bile osamdesete,bejah mala.Ali iz muzike,spotova i price starijih metalaca zakljucila sam da su to bila bas hedonisticka vremena.Za sadasnjost to ne mogu da kazem.Danas je previse nadrkanih i istripovanih ljudi koji misle da su uvatili boga za muda zato sto slusaju metal. Quote
Herr_Wolf Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 (edited) Pa nije lose vratiti se malo nekim boljim vremenima.Iskreno,ne znam licno kakve su bile osamdesete,bejah mala.Ali iz muzike,spotova i price starijih metalaca zakljucila sam da su to bila bas hedonisticka vremena.Za sadasnjost to ne mogu da kazem.Danas je previse nadrkanih i istripovanih ljudi koji misle da su uvatili boga za muda zato sto slusaju metal. Ma nije tako, evo mi smo svi ovde duše od ljudi Uvek je bilo debila, i uvek će ih biti, a stariji će uvek da pričaju kako je nekad bilo bolje... Edited January 19, 2008 by Herr_Wolf Quote
PuPaK Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Razj**a se i ova tema al nema veze,navikne se covek vremenom! Quote
WITCH84 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Nesto sam zajebala pa mi post dupliran.Babusnicka seljankaSreca pa imam dobru radzu. Quote
PuPaK Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Nesto sam zajebala pa mi post dupliran.Babusnicka seljankaSreca pa imam dobru radzu. Tacno je samo ovo za radzu ,vasa brlja je nadaleko poznata.....govorim iz iskustva! Quote
Herr_Wolf Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Razj**a se i ova tema al nema veze,navikne se covek vremenom! Pa ono, otprilike smo sve pobrojali, sad možemo da ćaskamo i čekamo neku smešnu sliku ili klip Quote
WITCH84 Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 E ocu i ja na radzu ali bez toega cijanida,ne volem strana pica!!! Zanimljivo je to sho ti 80-te likovi sad imaju neke pogodnosti tipa zaebana likra,MaxFactor i te fore! Navrati,brate,navrati. Ontopic:Mnogo su mi smesni srednjevekovni stitnici za muda koje su svojevremeno furali neki.Odgledala sam pre izvesnog vremena WASP-Live in the Raw i iskidala sam se od smeha kad sam skontala da Blackiju fali zadnji deo od pantalona.Al bar obrijao bulju Quote
PuPaK Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Pa ono, otprilike smo sve pobrojali, sad možemo da ćaskamo i čekamo neku smešnu sliku ili klip RISPEKAT za modnog kreatora Herr Wolfa! Ko ceka taj i doceka! Quote
Recommended Posts