RNA Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Тај грб је стварно нешто најсмешније што сам видео. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Što? Baš imaju ,ono, tr00 sataniKKK amblem! Uostalom, jebeš grb...institucija je institucija! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 @ tema-Juce sam se vozio basem do grada i video nekog bizgova u do kolena upertlanim martama,crnim lonama i crnoj Darkthrone majici.Ja sam bio u skejterkama,farmerkama i MANUTD majici.Lik je izvalio da slusam neki metal i kad sam mu dao da cuje nije prepoznao Venom-Don't Burn the Witch...tragedija tako sam ja na faksu jedan dan seo u hodnik,cekali pauzu pa da idemo na vezbe.ja se smorio i odvrno emperor,seda lik metalac pored mene i kao gleda me,mrsti se nesto i uzima mi slusalicu.kaze on,pa ovo i nije tako lose inace slusa bodome,arch enemy,slayer,kreator... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ni! Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 (edited) Lik je izvalio da slusam neki metal i kad sam mu dao da cuje nije prepoznao Venom-Don't Burn the Witch...tragedija 'Ej, 'ej, sad si pocheo kao Princ Tame - "ko ne slusha Mejdene (ili Venom, u tvom sluchaju), nije metalac"? :S Eto, ni ja ga ne bih prepoznala, ne slusham Venom. Jbg. Nisam trve. xD Inache, gore vecj opisano ponashanje sam i ja vishe vidjala kod - 'ajd' da ih nazovem fenserima, iako ne volim taj izraz - nego kod okorjelih mJetalaca. A da se ukljuchim u raspravu o oblachenju.. Shta da kazhem... Imam nekoliko majichica/dukseva sa logoima bendova, nosim ih kad mi se nose; imam martinke i starke, nosim ih jer mi se svidjaju; volim da nosim crno, iskreno, da bih bar djelimichno sakrila vishak kilograma, ali podjednako nosim i druge boje... U principu, boli me uvo da li cje ljudi na prvi pogled primijetiti da slusham metal ('ajd', na stranu to shto ne slusham samo metal), ali ne idem ni u drugu krajnost (shljashtecja odjecja/nakit koji prelazi granicu dobrog ukusa/turbo folk i slichni bijedni izgovori za muziku) da bih tjerala kontru "okorjelim metalcima"... EDIT: I ne, metalci nisu "ugrozhena manjina". I ne vidim otkud vam takav zakljuchak. Edited June 1, 2008 by Diaboli Juna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Ако је до облачења, мене ћете на улици пре срести у Адидас тренерци него у фармеркама. Не могу да седим у кући у фармеркама, тренерке су далеко удобније, а често ме мрзи да се пресвлачим кад идем напоље. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandman Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Pa to je normalno,ja sam kod kuce uvek u trenerci ili u shorcu(kao shto je sada sluchaj). Farmerke nosim kada sam van stana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Мене је задивио баја из Dark Funeral који је на 30+ степени пичио по граду у кожној јакни, војним панталонама и мартинкама. Е, тако се пати за своја убеђења! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted June 1, 2008 Report Share Posted June 1, 2008 Jesu Šveđani, ali jbg, moram priznati da su debili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 nedostatak adekvatne odece za kontinentalnu klimu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Generalno, za ova dva dana Legacy Fest-a sam se nagledao takve galerije likova u publici da je to bio opsti smehotres... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 meni su najjace ribe koje se do guse zaviju u crno na 300 stepeni,a blede su kao mermerni spomenik i pogledom seku lubenice u fazonu bacaju hejt na sve kao da si im pobio familiju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 meni su najjace ribe koje se do guse zaviju u crno na 300 stepeni,a blede su kao mermerni spomenik i pogledom seku lubenice u fazonu bacaju hejt na sve kao da si im pobio familiju Svrati u BG pa se nagledaj rugote.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 nagledao sam se ne brini.ima toga i ovde.mada ima par stvarno dobrih metalki ali brate kako se oblace zgadi ti se zivot.prosetas gradom,ono dekoltei i mini suknje sevaju samo zvoni oni troo se bave samo krajnostima,il ne izlaze iz nekog podruma ili kad izadju to je katastrofa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ако је до облачења, мене ћете на улици пре срести у Адидас тренерци него у фармеркама. Не могу да седим у кући у фармеркама, тренерке су далеко удобније, а често ме мрзи да се пресвлачим кад идем напоље. Da vidiš tek šta ja nosim kad sam kući... Metalska odeća se strogo štedi za izlaske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Da vidiš tek šta ja nosim kad sam kući... Metalska odeća se strogo štedi za izlaske. Evo,sta dalje da navodim za nasmesnije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Ne znam šta je tu smešno. Neću valjda da nosim krute farmerke kući, ili da pravim ručak i prskam uljem po majicama sa natpisima bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 ja kod kuce uvek nosim neke trenerke,i kad setam pse,kad idem na faks ili vikendom izadjem negde skockam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
José Luis Chilavert Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 utisak nedelje/meseca/godine : jadna posecenost i otkazivanje koncerata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 2, 2008 Report Share Posted June 2, 2008 Sve si naveo u potpisu,care... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted June 3, 2008 Report Share Posted June 3, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Joj Josife Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 HAHAHAHAHAHAHA!!! Kako je MOCNO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ne znam šta je tu smešno. Neću valjda da nosim krute farmerke kući, ili da pravim ručak i prskam uljem po majicama sa natpisima bendova. Meni te majce upravo za to i sluze. I za spavanje doduse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Glupak. Baca pare za metalske majice, da bi spavao u njima. Ja isključivo spavam go, tj. samo sa boksericama na sebi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Joker Posted June 4, 2008 Report Share Posted June 4, 2008 Ma,citajte samo ovog coveka ^^ Brate,overshare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts