Jump to content

Najsmešnije u metalu

Recommended Posts

Posted

Sisus - nemoj tako - Diamond stvarno ima glas onako - jebiga - cudan.. s "rasponom" xD

A TH nemojte da mi dirate, koljem zubima, jasno? XDDDDDDDDDD

Posted
Sisus - nemoj tako - Diamond stvarno ima glas onako - jebiga - cudan.. s "rasponom" xD

Ja zaista ne zelim da govorim na sta meni njegov vokal lici. Svaka njemu cast, imam postovanja i prema njemu i njegovim fanovima, ali mene to nikako ne privlaci.

Posted
Kad ste vec pocheli da razglabate o TH, da kazem i ja koju, danas videh jednog lika nosi njihovu majcu, i josh baja odseko rukave i onako razbaco se, ja i ortak da crknemo od smeha :)

Mushko nosi majicu Tokijo Hotela?Hahahah,prvi put chujem za tako ekstreman sluchaj. :)

Kvlt! :)

Haha :) Do jaja.

OMG! Koji manijaci! 0.40 je najjace kada onaj rikne!

http://www.youtube.com/watch?v=B7Kg363df84

Hehe,najjache je na pochetku kada se muzika odjednom zaustavi i onaj lik podrigne. :)

Inache za one koje mrze da trazhe evo i drugog dela filma "Hail Satan",mnogo je bolji!

http://www.youtube.com/watch?v=ko_svYKVg94...feature=related

Najjche je kada kazhe:"Our demo sounds a little bit overproduced.A little bit too Justin Timberlake.Not that i've listened to justin Timberlake ofcourse." :)

Posted
Naravno da Stratovarius nije power metal.

Stratovarius je jedan od prvih power metal bendova. To što neki ovde imaju iskrivljene predstave o ovom pravcu, ne utiče na status ovog kultnog benda. Šta je sledeće? Možda će neko reći da Helloween, koji je izmislio power metal, nije power metal?

Posted

E ovo je vrhunac idiotizma i debilizma

Kako izgleda idiotski bend koji privlaci raju iskljucivo imidzom,jer to sto oni sviraju ja babu mogu da naucim za 3 dana.bez zezanja

TokioHotel2.jpg

I kako izgleda ozbiljan bend koji se ne fura na imidz,i ciju muziku babu nikad ne bi mogao da naucim da svira

emperor-lesson.jpg

Nemojte bre da blatite rok nazivajuci ove likove rok muzikom.*** koliko vi imate godina?13?

hvala za TH sliku,al` koji su ti OVI sabani?!!??[/quote]
Posted (edited)

editcina:

Nista se nije pretvorilo u reklamu, sve je od pocetka reklama, ima 2% esencije koju ne vidis jer si retard, i ostalo je sljam koji ce vreme pocistiti, sto ti ne vidis, opet jer si retard i ne znas znacenje istorije.

Edited by RAZBOR