Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Grave Digger je heavy/speed, a noviji Pokolgep je heavy, ali recimo moderni heavy, da ga razlikujemo od oldschool faze kakva su bili u početku. Cekaj Prinche ti se onda samo tripujes da si prepametan kad sa svojih 26 godina se pozivas na kvazi znanja nekih pajsera da bi opravdao etiketiranje zanra. Sad cu ja da se pozivam na Denija Filta jer on kaze da je Nymphetamine black metal.Daj ne seri leba ti Ne, nego jednostavno valja napraviti razliku šta je heavy, šta je power, šta je speed, šta je thrash. Radi se o tome da RNA tvrdi da moji omiljeni power metal bendovi, ne samo da nisu power, već da neki od njih nisu ni metal. Na to moram da reagujem. Quote
Imrahil Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Nemojte tako, jos ce princ da pocne da tvrdi da je on izmislio metal i sve podele u njemu Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Grave Digger je heavy/speed, a noviji Pokolgep je heavy, ali recimo moderni heavy, da ga razlikujemo od oldschool faze kakva su bili u početku. Ne, nego jednostavno valja napraviti razliku šta je heavy, šta je power, šta je speed, šta je thrash. Radi se o tome da RNA tvrdi da moji omiljeni power metal bendovi, ne samo da nisu power, već da neki od njih nisu ni metal. Na to moram da reagujem. mislim da će te uskoro gmazovi iz tih bendova zvati na pivo,ili da poprcaš koju grupi kuju njihovu (al da ti oni izaberu),jer im stoijćki držiš stranu. Quote
Josif Visarionovič Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) ja kazem jebo vas heavy i power,slusajte malo emperora da uklavirite sta je savrsen spoj ideologije,tehnike,virtuoznosti i vokalniih varijeteta.pogotovo ti prinche jerbo mnogo kenjas a realno o muzici ne znas nista.svi tvoji postovi se svode na rekla/kazala jer nemas ama nijedan dovoljno cvrst argument da u nekoj meri bilo sta dokazes jeste ili nije. Iskreno poceo sam da te smatram za ultra debila onog momenta kad si izjavio da je Watershed emo,do tad si mi bio samo debil tvoja subjektivnost probija sve granice,ne podnosis black metal sta si koji kurac trazio na rotting christu.isao si da se pozerises,nisi znao nijednu pesmu samo si mlatio glavom u prazno.cuo si threnody ali nju nisu svirali Edited June 19, 2008 by Josif Visarionovič Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Ne, Princ tvrdi da su podele tu da bi se unelo malo reda, a ne da bi se izazivale konfuzije tako što će neko samo zato što ne voli određeni bend, da kaže za njega da nije metal. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 ne prićaj sa njima nabodiga,nabodiga,nabodiga,ale-ale-ale Quote
Jabba the Hutt Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Sviro je gitaru ko što zna da je svira Baja Mali knindza,kad mu je daju bez žica. :) :) Inace, ova tema se valjda zove najsmesnije u metalu, a prerasla je u raspravu o zanrovima metala. Offtopic rulz Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 ja kazem jebo vas heavy i power,slusajte malo emperora da uklavirite sta je savrsen spoj ideologije,tehnike,virtuoznosti i vokalniih varijeteta.pogotovo ti prinche jerbo mnogo kenjas a realno o muzici ne znas nista.svi tvoji postovi se svode na rekla/kazala jer nemas ama nijedan dovoljno cvrst argument da u nekoj meri bilo sta dokazes jeste ili nije. Iskreno poceo sam da te smatram za ultra debila onog momenta kad si izjavio da je Watershed emo,do tad si mi bio samo debil Znaš šta ja u stvari mislim? Da ovde postoji jedna skupina koja jedva čeka da ja napišem bilo šta, pa da me onda poklopi svojim zajebancijama, jer su isfrustrirani što su u svojim društvima oni meta za zajebavanje, pa se sad istresaju preko foruma na meni. Argumenti tu nisu bitni. Da sam se složio sa Boškom i rekao da Stratovarius zaista nije power metal i da je Sonata Arctica ''gej pop'', mislim da bi tek onda usledilo pljuvanje moje malenkosti. Prvi bi Joker skočio na mene, pošto kaže da voli Stratovarius. Znači, kakvo god mišljenje da iznesem, ja ću biti napljuvan. Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 А ево вам нешто најсмешније у металу. Чуо неко за бенд Ностарадамеус? Питам ја њих једном давно зашто су додали то "Е" вишка. Кажу они: "Зато што много волимо Стратовариус, па да нам име исти број слова као и њихово." pa tvoja grupa ima ime od pesme onih nemaca Gamma Ray.isti kurac. Quote
The Joker Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Znaš šta ja u stvari mislim? Da ovde postoji jedna skupina koja jedva čeka da ja napišem bilo šta, pa da me onda poklopi svojim zajebancijama, jer su isfrustrirani što su u svojim društvima oni meta za zajebavanje, pa se sad istresaju preko foruma na meni. Argumenti tu nisu bitni. Da sam se složio sa Boškom i rekao da Stratovarius zaista nije power metal i da je Sonata Arctica ''gej pop'', mislim da bi tek onda usledilo pljuvanje moje malenkosti. Prvi bi Joker skočio na mene, pošto kaže da voli Stratovarius. Znači, kakvo god mišljenje da iznesem, ja ću biti napljuvan. Nece Joker na tebe da skace,Joker je strejt Quote
Josif Visarionovič Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Znaš šta ja u stvari mislim? Da ovde postoji jedna skupina koja jedva čeka da ja napišem bilo šta, pa da me onda poklopi svojim zajebancijama, jer su isfrustrirani što su u svojim društvima oni meta za zajebavanje, pa se sad istresaju preko foruma na meni. Argumenti tu nisu bitni. Da sam se složio sa Boškom i rekao da Stratovarius zaista nije power metal i da je Sonata Arctica ''gej pop'', mislim da bi tek onda usledilo pljuvanje moje malenkosti. Prvi bi Joker skočio na mene, pošto kaže da voli Stratovarius. Znači, kakvo god mišljenje da iznesem, ja ću biti napljuvan. Brate sam si kriv za to.Gde god upadnes pocnes da kenjas,jebote sta si sve izlupao na temi za evroviziju.Znaci tvojom zaslugom te svi posmatraju kao predmet za zajebanciju i prozivanje.Stekao si takav status lupajuci gluposti na sve strane pa i onu cuvenu ZASTO SE DEVOJKE CUVAJU DA IZGUBE NEVINOST SA PRAVIM MUSKARCEM,STO JEDNOSTAVNO NE ZABIJU KRASTAVAC? Pa mislim o cemu mi dalje da pricamo Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Nece Joker na tebe da skace,Joker je strejt Ja bi ga zaskočio na suvo.al da mi plate.a prepostavimo i da on to voli.merak za tarzanćiće mu. Quote
Josif Visarionovič Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) Ne samo procitajte ovu izjavu,mislim da je vreme da ostavimo princa jer svaka dalja rasprava sa njim je zalosna Što se tiče toga da devojke same sebi oduzimaju nevinost, ja mislim da su glupe one koje čekaju kurac, mesto da sebi na vreme nabiju krastavac. Edited June 19, 2008 by Josif Visarionovič Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 ZASTO SE DEVOJKE CUVAJU DA IZGUBE NEVINOST SA PRAVIM MUSKARCEM,STO JEDNOSTAVNO NE ZABIJU KRASTAVAC? Pa ima takvih recimo ove seljancice iz Mošorina,čuvaju se do 25e za pravog,a onda završe sa nekim agrar ekonomom,od 40 godina,i 120 kila.a jebačina ne traje ni 3 minuta. inače,danas su se mnoge klinke pojabale prvi put,pre nego što je princ i upiso 2godinu fakulteta. I svaka te danas može lagati da si joj jedini,prvi,pravi.može da stavi dijafragmu u picu,da ti mislis ako si neiskusan da je to himen.Otkud prince jadan ćovek zna,možda mu je neka kurva mazala oći da joj je prvi i pravi.mi muškarci nekad pre razmišljamo erektivnom kitom, nego li mozgom.jebeš ti taj 9.0 prosek na faksu,kad svaka žena može da te vrti oko kurca.ne samo tebe,i mene i sve ovde po forumu.zato ja i volim žene,jebu mene ali jebem i ja nji.ja bez metala mogu,ali bez ribe kraj sebe, i njene mirišljave mace,nemerem. Pogledaj ovo : Koji bre prince,podele u metalu,pičke materine.lebac joj ljubim u tu guzu.pojeo bih joj dupe. Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Al' za njenu guzu ti yumetal ne treba. Quote
Josif Visarionovič Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Hehehe Razbijacu sta bi tek radio kad bi ti okacio sliku moje ribe I da,Emperor su sabani,cisto back to topic Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Hehehe Razbijacu sta bi tek radio kad bi ti okacio sliku moje ribe I da,Emperor su sabani,cisto back to topic Te bih ubio uzeo nju,ili bi ti tražio da mi je iznajmiš za neku lovu.sat-dva.bila bi preporodjena. Quote
RNA Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 pa tvoja grupa ima ime od pesme onih nemaca Gamma Ray.isti kurac. Јес', ал' за разлику од оних Финаца, Gamma Ray је БЕНД! И то бенд Каија Хансена, па ти види. За Нострадамеус име није била у питању рима, него ИСТИ БРОЈ СЛОВА. мени еј то још очајније. Рогошић ми је добар пријатељ, али и човек који продаје музику, па мора да се поводи за устаљеним етикетама. Мадa, у мојим очима се поприлично дискредитовао када је у својој књизи о Мејденима написао да је "Somewhere In Time" осредњи албум, и када је ставио на први албум Enjoy Sarme "power metal". И никад нисам рекао да је Соната Арктика геј поп, немој да обмањујеш јавност. Написао сам "да их назовем геј поп, то би била увреда за све добре геј поп бендове на свету". Иначе, ова расправа јесте смешна. Зар се не смејете? Френки се смеје. Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Јес', ал' за разлику од оних Финаца, Gamma Ray је БЕНД! И то бенд Каија Хансена, па ти види. За Нострадамеус име није била у питању рима, него ИСТИ БРОЈ СЛОВА. мени еј то још очајније. Рогошић ми је добар пријатељ, али и човек који продаје музику, па мора да се поводи за устаљеним етикетама. Мадa, у мојим очима се поприлично дискредитовао када је у својој књизи о Мејденима написао да је "Somewhere In Time" осредњи албум, и када је ставио на први албум Enjoy Sarme "power metal". И никад нисам рекао да је Соната Арктика геј поп, немој да обмањујеш јавност. Написао сам "да их назовем геј поп, то би била увреда за све добре геј поп бендове на свету". Иначе, ова расправа јесте смешна. Зар се не смејете? Френки се смеје. Dobro bre, Boško, na stranu što nemamo isto mišljenje o žanrovskim podelama, ali kako možeš da Stratovarius nazoveš ''onim Fincima'' i da kažeš da nisu BEND? Pa Timo Tolkki je izmislio gitaru u poređenju sa gitaristima Gamma Ray, na primer. Uostalom, Gamma Ray su u toj prvoj fazi gde je i pesma Space Eater imali drugačiji zvuk, dosta vukli na hard rock, za razliku od perioda od Land of the Free na ovamo, gde su pravi epic power metal. Quote
RNA Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pa Timo Tolkki je izmislio gitaru u poređenju sa gitaristima Gamma Ray, na primer. Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Jebi ga onda, ja volim taj neoklasični stil sviranja. Recimo, u Judas Priest će mi Tipton uvek biti ispred Downing-a. Quote
Divlji Tigar Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Da se malo vratimo na temu. "Sabaton" je smešan do bola. Ni malo originalnosti u muzici a tekstovi debilni. kao da ih je pisao naloženi metalac početnik od 13 godina. Sabaton - Metal Crue Lyrics Take some venom and accept That you won't see Nazareth The rainbow leads you home Warrior sent to milky way UFO shooting gamma ray A riot of destruction Watch the rockbitch go down, vixen spread When the priest killed a maiden in the metal church Armored saints and warlocks watched the slaughter Rage of the slayer forced the pretty maids To kiss the Queen in crimson glory You were born a motorhead Bike's in flames you race ahead U do the Kansas rush Racing with the motley crew Annihilator chasing you With guns and burning roses Status quo has been reached, wasps unleashed Take a skyride with me, then you'll see Quote
Bata Trokrilni Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Toj pesmi ne fali ništa, ljudi su samo hteli da izraze svoj respekt prema legendama metala. Ima još bolja pesma, Metal Machine, u kojoj koriste naslove poznatih pesama. Inače, ti tekstovi su izuzetak, oni pevaju o poznatim ratovima i bitkama. Poslednji album sadrži niz citata starokineskog filozofa veštine ratovanja, Sun-Tzu-a. Quote
mara! Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 zao mi je za spam, ali je jace od mene. Znači, kakvo god mišljenje da iznesem, ja ću biti napljuvan. zasto si onda toliki mazohista pa uopste dajes misljenje? Quote
RNA Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Toj pesmi ne fali ništa, ljudi su samo hteli da izraze svoj respekt prema legendama metala. Боље да нису, текст је екстремно смешан. Quote
Recommended Posts