Sandman Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 "Najsmešnije u metalu" je bila daleko bolja i kultnija tema. Quote
-Mare Posted March 9, 2009 Report Posted March 9, 2009 (edited) Shamandalie rece da ce je otvoriti, ali nikako da se to desi. Edited March 9, 2009 by bdonkey Quote
Grobodan Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 (edited) Ne znam, ali ja sam se usrao od smeha kad sam ovo vdeo na mediaportalu: Hugin Munin - Die For Odin [ep] 1.Odins blackwinged messengers (Intro) 03:12 2.After three winters 04:28 3.Die for Odin 05:16 4.Set sail onward to plunder 02:37 5.Viking brothers 04:45 6.God of War 04:02 7.By the power of Mjolnir 01:46 Bend je inače iz Brazila :) :) Koji kurac oni imaju veze sa Odinom A tu je i moj stari favorit, Belzebub iz Turske: Edited June 8, 2009 by Grobodan Quote
oʞɾoƃ Posted June 8, 2009 Report Posted June 8, 2009 To su ti true norwegian black metal bendovi sa drugih kontinenata... Quote
FëanorSonOfFinwë Posted June 30, 2009 Report Posted June 30, 2009 E, da li neko ima link za nove stvari od Nanowara? Ili za celu diskografiju? Quote
NećuDisplejNejm Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 hahahaha pismo Tarji je najbolja pesma na svetu hahahahahaahah Quote
kuruz Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 "Metal zafrkancije" :) Ne vredi više da otvaram Najsmešnije u metalu, dva puta su je zatvorili. Quote
Divlji Tigar Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 (edited) Tema je nastala spajanjem tema: "Funny Metal Stuff" i teme o nekom metal stripu, pa sam stavio ovaj naziv. Edited July 2, 2009 by Divlji Tigar Quote
Ајлин Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 To, Bane Kerac. Bilo bi dobro kad bi neko iskopao Teekwana i okačio na net. Da vide ljudi kakvi "heavy metal comics" su se radili kod nas pre desetak i kusur godina. Teekwan ovde Quote
NatashaNS Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 hahahaha pismo Tarji je najbolja pesma na svetu hahahahahaahah Hahaha, to sam videla pre par meseci na sajtu Nanowara i bas sam se fino nasmejala citajuci to. Quote
oʞɾoƃ Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Old. A i koga boli kurac za Nightwish, realno. Quote
taniusha Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ovo sa piletom je staro i zaista ne znam koji je prvi izvor, ja sam ga izguglala na ovome: http://www.last.fm/user/MrNaked/journal/20...oss_the_road%3F_ Quote
BLAGOJE Posted July 9, 2009 Report Posted July 9, 2009 Ovo sa piletom je staro i zaista ne znam koji je prvi izvor, ja sam ga izguglala na ovome: http://www.last.fm/user/MrNaked/journal/20...oss_the_road%3F_ Why did the chicken cross the road? Rhapsody: To slay the mighty, great and glorious dragon...(blablabla)... Immolation- because it was here in after...(blablabla)... nije sto sam fan,ali je definitivno najjaca fora. Quote
FëanorSonOfFinwë Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Ma Manowar true metal chicken! xD Quote
Guest METALCORE Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Sto se tice dobre zajebancije preporucio bi stari dobri Green Jelly (Green Jello) i video koji je napravljen davne 1992. godine.Naziv videa je Green Jello-Cereal Killer -The Video i sadrži oko sat vremena lude žurke sa istoimenog albuma Cereal Killer.Starijim metalcima je sigurno poznata njihova stvar The Three Little Pigs.Inace pomenuti video se moze naci na The Pirate Bay ili nekom drugom torrentu. Quote
Night Prowler Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ovo sa piletom je staro i zaista ne znam koji je prvi izvor, ja sam ga izguglala na ovome: http://www.last.fm/user/MrNaked/journal/20...oss_the_road%3F_ Cradle of Filth: RAAAAA RAAAAAAA GROOOOOOUUUUUUUUUUU GREEEEEEEEEEEE CHICKEEEEEEEEEEEEEN GREEEEEEEEEEEEEEE Judas Priest: Wings of steel this chicken, deadly nose this chichken yaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh :) :) Quote
Talvi Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Ajoj jbt, i ja ovo tek sad videh. :) Ali apsolutni vrhovi: Deicide- to fuck your God! Amon Amarth: TO RIDE FOR VENGEANCE, FIGHT FOR HONOUR, GLORY, DIE IN FIRE! Evergrey: It went in search of truth Nevermore: Nevermore to lay an egg, the egg collector sang, and it won't be feeling hollow for so long.. (verovatno najbolji :) ) Hatebreed: to FACE WHAT CONSUMES IT!!!!! Gamma Ray: YOU-EVIL-FARMERS! YOU'LL NEVER TAKE CONTROL! YOU CAN TAKE IT'S LAID EGGS, BUT YOU CAN'T BREAK ITS SOUL! ONE DAY IT SHALL BE FREE! King Diamond: Oh poor little chicken, it doesn't know what it got itself into... HEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEHEHehehehehehehahahaha!!! :) Quote
Talvi Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Posto vise nemamo "Najsmesnije u metalu", turicu ovde: http://www.youtube.com/watch?v=jkHUhHt1zTA Umirem. :haha: 2 Quote
Grobodan Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 :haha: Nije mi dobro, već na Thrash queen... Quote
Talvi Posted March 12, 2010 Report Posted March 12, 2010 Slusaj ovo cehoslovacko govno sto ide posle, Vozd je komercijala prema ovome. Quote
Recommended Posts