Novaliis Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Koliko kulta u tom postu sa citatima jbt. Neveruem. Quote
Baron Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Dal su pickice ili nisu, sad cu ja vama da pokazem. Zatvaram temu i delim warnove. Preterali ste stvarno! lol udarili ljudi po minusima ovo me podseca na ovu scenu: 3:37 1 Quote
Novaliis Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 Preterali smo stvarno. Svako posten bi se zgranuo. Quote
Lou Posted November 22, 2011 Report Posted November 22, 2011 nije na italijanskom nego na portugalskom nepismeni stvorovi Isti kurac, mali crni dlakavi stvorovi. Quote
WIZARD OF GORE Posted November 23, 2011 Report Posted November 23, 2011 Preterali smo stvarno. Svako posten bi se zgranuo. Mislim da nismo preterali, ipak smo mi metal heads! 1 Quote
obsessed by cruelty Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Ipak je meni najbolje kad je neki trešer tražio uputstvo za pripremanje pice a ona mu dala tjub link na italijanskom. Mislim da je tu jedan deo mene umro. http://www.yumetal.net/forum/topic/34011-kuvanje/page__st__1820 Quote
Skullwrecker Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Hammerfall je najsmešniji u metalu... I Pegazus... I Manowar... Quote
Footog Qpoos Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 najsmesnije mi ona fora kada se slikaju za neke omote...kada prekrste ruke,ko da su u zivom zidu,stave ih negde na genitalije...rasire noge i tako u tom polozaju zamisljeno gledaju u nebo(oni su izabrani,taj stajling),a kada gledaju dole onda su zamisljeno tuzni(svet se raspada,a oni ne mogu nista da ucine povodom toga)... Quote
Footog Qpoos Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 basista i bubnjar potvrdjuju teoriju za gledanje ka dole,a klavijaturista je onaj izabrani...ostatak su bas paver progresiv...cekaju da se pojavi munja,a iz nje jednorog koji ce da donese sunce... 2 4 Quote
Footog Qpoos Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 jos ih je i hajlender slikao... Quote
Talvi Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 http://carpiogarfio.tumblr.com/post/10435720822/that-fat-fuck-with-the-pantera-shirt-on-roflmfao Quote
Јарослав Posted December 25, 2011 Report Posted December 25, 2011 Реално, уболи су велику већину. Quote
Јарослав Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Благоје ми је малопре на фејсбуку скренуо пажњу на ово: http://exodusattack.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=13358 И победнички пост: That Exodus shirt is the only thing that he is wearing that has any style. Just look at those pants, YIKES, and Posh isnt exactly making a fashion statement with that hefty bag shes wearing!!! :haha: :haha: Quote
Pagan Saviour Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Smesno je nesto sto je Djento metal?Ne znam ni sta je to ali samo ime je da umres od smeha. 1 1 Quote
Pagan Saviour Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Smesni su mi svi bandovi koji da bi ispali originalni pisu pesme od 20 minuta i smore. Smesno mi je kad na radiu puste neki "radijski hit" ali samo minut i po jer pesma traje predugo. Smesan mi je Vintersorg. Smesno mi je kad neko "spiritualno sazreva" svakim izdatim albumom. Smesan mi je Kozeljnik kad se nasminka. Smesan mi je jedan poljski fanzinas koji u svom fanzinu ne ostavlja mail adrese ili stranice bandova na netu nego samo postanske adrese a uglavnom se bavi scenom na Nepalu,Kubi itd.. 3 3 Quote
Novaliis Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Smešan ti je Vintersorg? Aj ne budi smešan. Quote
Lou Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Smesni su mi svi bandovi koji da bi ispali originalni pisu pesme od 20 minuta i smore. Smesno mi je kad na radiu puste neki "radijski hit" ali samo minut i po jer pesma traje predugo. Smesan mi je Vintersorg. Smesno mi je kad neko "spiritualno sazreva" svakim izdatim albumom. Smesan mi je Kozeljnik kad se nasminka. Smesan mi je jedan poljski fanzinas koji u svom fanzinu ne ostavlja mail adrese ili stranice bandova na netu nego samo postanske adrese a uglavnom se bavi scenom na Nepalu,Kubi itd.. Smešan si mi ti. Quote
Pagan Saviour Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Pa smesan je..mislim nije smesan nego je sranje i Negura Bunget i slicno.. Smesno mi je kad Lou moli da mi duva a ja mu ne dam.. 1 1 Quote
Recommended Posts