oʞɾoƃ Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Ја као православни хришћанин причам о одређеним изопаченостима који мени лично сметају Lol, ti pravoslavni hrišćanin NAMA pričaš o duhovnoj izopačenosti Quote
José Luis Chilavert Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Lol, ti pravoslavni hrišćanin NAMA pričaš o duhovnoj izopačenosti Ko sledeci nastavi raspravu na ovu temu je .................. govno ! Ajde sad da vas vidim Ko ce da se usudi ? A sada : http://www.youtube.com/watch?v=IfTFTTzn85c <----- Trollkotze je zakon Quote
WITCH84 Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Smesan mi je ovaj forum,al u pozitivnom smislu.Neke teme ovde jebu kevu koliko su smesne.A i neki ljudi. Quote
oʞɾoƃ Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 Hm... Nisu ti gavrani dovoljno grim & frostbitten. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 meni su najgori oni default death metalci. ono, neku majcu sa pancevacke pijace poput obituary "cause of death" ili cannibal corpse "butchered at birth," maskirane 'lone sive koje su upasane u martinke one duboke, i preko majce one fajerke, ili crne ili zelene. znaci toliko socijala da je to strasno, i svi su tako copy/paste. You must be emo Quote
Angelystor Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Svakom metalcu je smeshna ona vrsta metala koju on ne slusha. Quote
azal Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 nije tacno, meni je morbid angel u top 5 omiljenih bendova svih vremena (bar prva 4 albuma) a opet su mi death metalci oni copy-pastasi presmesni. satane, jel si ti jedan od njih pa si se pronasao u opisu? stvarno ne znam ko si ti, niti sam te video u zivotu Quote
oʞɾoƃ Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 (edited) A je l' bi voleo da ga upoznaš? Edited January 22, 2008 by gojko88 Quote
Herr_Wolf Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Ja, kao pravoslavni hrišćanin, ipak mislim da je Sonata veće sranje od Rhapsody.. Quote
azal Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 ne znam sad koji je bend smesniji, ali prva dva rhapsody albuma su za nekoliko klasa bolji od bilo sta sto sam od sonate cuo. Quote
WITCH84 Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Svakom metalcu je smeshna ona vrsta metala koju on ne slusha. Meni ne.Muz bi mi trazio razvod kad bih kenjala nesto o death metalu Quote
kuruz Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 You must be emo Брате, носи се више у курац са тим емо срањима, досадно је, бре. Како те не мрзи да вртиш једну те исту причу данима? Емо па емо... Чак и да јесте емо, кога боли курац? Јеботе... На крају крајева, не верујем да би се лепо осетио кад би те Делије, Гробари или Форси унаказили због избора музике. А у пичку материну, не може човек ни на једну тему да дође а да нема неког дебила који кења како је неко емо. Quote
SATAN-iz Batajnice Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 satane, jel si ti jedan od njih pa si se pronasao u opisu? stvarno ne znam ko si ti, niti sam te video u zivotu A je l' bi voleo da ga upoznaš? Znam da me zeli Брате, носи се више у курац са тим емо срањима, досадно је, бре. Како те не мрзи да вртиш једну те исту причу данима? Емо па емо... Чак и да јесте емо, кога боли курац? Јеботе... На крају крајева, не верујем да би се лепо осетио кад би те Делије, Гробари или Форси унаказили због избора музике. А у пичку материну, не може човек ни на једну тему да дође а да нема неког дебила који кења како је неко емо. Prolazio sam ti kroz selo.Pogodi sta sam video. Quote
Grobodan Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Smesno mi je samo u metalu sto neki ljudi misle da su uhvatili boga za kurac, da izvinete, ako slusaju neki bend, i da su svi ostali zanrovi sranje. To je, u stvari, tragikomicno i nezrelo. 1 Quote
azal Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 ruski manowar fan site. http://www.manowar.ru/ Quote
azal Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 turski manowar fan site. http://www.manowarturk.com/ Quote
Rehabilitovani Bagrem Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Turkish defenders of steel Since 2006. U jebote ala su ovi tr00 Quote
Recommended Posts