Jonathan_Steel Posted January 15, 2008 Report Posted January 15, 2008 (edited) meni su ok...najjace pesme Ready 4 reaction i Sweet obssesion Edited January 15, 2008 by Jonathan_Steel Quote
Whitesnake_Zr Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Sta,niko nece da diskutuje o ovom bendu?Jedan od boljih iz 80-tih...Najbolje pesme ove 2 gore navedene,Never mind,Price of loving you...Imali su malo jaci zvuk u odnosu na vecinu glamera... Quote
black_bane Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 ja imam samo 2 pesme od njih american nights i bandit of love i pesme su do jajajaa Quote
LazaGNR Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Dobri su Bonfire Prvo sto sam cuo od njih (na nekoj kompilaciji Metal Ballads) je bilo "Who's Foolin' Who" i...jebemu kevu,kako se zove ona stvar..."Give It A Try" valjda Quote
Whitesnake_Zr Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ima na Mininovi da se skine sve...Verujte,album na kojem se nalazi Sweet Obsession je jedan od boljih iz ere glam-a. Quote
black_bane Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ima na Mininovi da se skine sve...Verujte,album na kojem se nalazi Sweet Obsession je jedan od boljih iz ere glam-a. meni drvi nesto torrent, aj daj neke mega-rs linkove........ Quote
Whitesnake_Zr Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 Posto sam noob i nemam pojma o cemu pricas,odes na Mininovin sajt i samo pratis uputstva, Quote
rhapsoad Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 skorz dobar bend cudno mi je da ovako malo ljudi zna za njih Quote
LazaGNR Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 Pa ne bih se slozio da malo ljudi zna za njih... Dosta su poznati,samo...valjda ljude mrzi da diskutuju o njima (na ovom forumu ) Quote
Chomma Posted February 29, 2008 Report Posted February 29, 2008 i novi album je extra, oni u principu nemaju niti jedan los album, a nije tacno da su nepoznati, puno ljudi njih slusa, mozda ne kod nas, ali u nemackoj su prilicno poznati:) Quote
rhapsoad Posted March 1, 2008 Report Posted March 1, 2008 sta znam mislim da zasluzuju da budu mnogo zastupljeniji svuda meni su oni u rangu uriah heepa, zepplina, queena, purplea i drugih Quote
Sreta Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 Moji favoriti ovo veoma dobre grupe su American nights,Sword and stone(ruku na srce zbog nje sam i poceo da slusam Bonfire),dont touch the light,Daytona nights,hot to rock,L.A.,r'n'r star,you make me feel,under blue skies Quote
rhapsoad Posted March 15, 2008 Report Posted March 15, 2008 xexex i moj buraz ih je nabavio zbog sword and stone Quote
sleazyrocker Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 jel ima neko rapidshare za njihove albume Quote
Sreta Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Imas na mp3real.ru dosta njihovih stvari ,ako ne i sve Quote
**** Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 E, 'fala Bogu da je neko pokrenuo temu o njima. Najbolji melodic hard rock bend svih vremena po meni. Pesme koje treba poslušati: Hard On Me Sword And Stone Sleeping All Alone Sweet Obsession Who's Foolin Who You Make Me Feel, kao i gomila drugih koje ne mogu da ispišem sve Na torrentu ima njihova cela diskografija od preko 2,5 gigabajta. Vidim da se ova tema već izlizala ali ako neko želi da diskutuje više o njima neka nastavi na ovom forumu, ja ću se priključiti istog momenta. Quote
Sreta Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Imaju veoma dobar acoustic album. Skroz zanimljivi aranzmani...Sto gotivim pevaca sa onim svojim akcentom Quote
**** Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Da, da, kako ono kaže na akustiku: ,,čuz foolin who" ili tako nešto. Ortak i ja smo se dobro nasmejali kad smo gledali video koji sam, inače, jedva nasao. Totalne su face, pravi šmekeri iako nisu baš neki lepotani, a bogami ni pozeri. Quote
hypnos Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) slusao ih prije neki dan,bas su melodicni Imas na mp3real.ru dosta njihovih stvari ,ako ne i sve ma torrent i skidas longing for you bend se prvo zvao Cacumen imaju 3 studijska albuma pod tim imenom cacumen-cacumen 1981 Edited February 26, 2009 by LazaGNR http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159 Quote
**** Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Jeste Cacumen, mada mislim da su tek ozbiljno počeli sa Don't Touch The Light [1986] pa nadalje. Po meni je najbolji Point Blank [1990] kao vrhunac njihove stvaralačke karijere, ali ne mogu ni da osporim kvalitet ostalih albuma i pesama iako su malo razblažili zvuk u '90 - im. Quote
Crna_Dama Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 (edited) Mnogo ih volim, omiljena mi je "Sweet obsession", mnoooooooooooogo dobar bend..... Edited February 20, 2009 by Crna_Dama Quote
**** Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ne mogu da opišem koliko mi je drago da čujem da ima ljudi koji ih gotive ali ne dovoljno da dođu kod nas da ih slušamo uživo. Pišite koje još njihove pesme volite. Imaju oni i ihahaj balada tipa: Give It A Try Take My Heart And Run Desire Don't Get Me Wrong Why Is It Never Enough Proud Of My Country Rivers Of Glory Love Don't Lie (The Rauber 2008) Quote
Whitesnake_Zr Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Bonfire je jedan od boljih glam bendova...Jeste glam su bili. Quote
**** Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Ma kakav glam, možda u nekim spotovima tipa Sweet Obsession gde su se i našminkali malo. Pre bi ih nazvao melodic hard rock. Quote
Whitesnake_Zr Posted February 20, 2009 Report Posted February 20, 2009 Fireworks i Point Black su glamcina samo takva. Quote
Recommended Posts