Sreta Posted June 18 Report Posted June 18 Bilo dobro u pm... Kaze zena da su mekani... prvi put sam cuo tu rec 😄 1 Quote
HEFEST Posted June 19 Report Posted June 19 Tvoja žena izgleda neka razbijačica. 🤣 Žao mi što sam prekasno saznao za koncert. Jebem ti ovaj forum kada ne kače teme za koncerte. Okače neke iskreveljene retarde, a Bonfire nema nigde. 2 Quote
Sreta Posted July 1 Report Posted July 1 Devojka, ajde... A i nije neka razbijacica Ko me jebe. Quote
Chicken Little 420 Posted July 2 Report Posted July 2 On 6/19/2024 at 7:50 AM, HEFEST said: Tvoja žena izgleda neka razbijačica. 🤣 Žao mi što sam prekasno saznao za koncert. Jebem ti ovaj forum kada ne kače teme za koncerte. Okače neke iskreveljene retarde, a Bonfire nema nigde. Brat, ne mogu da poverujem da neko nije cuo za neki koncert, pogotovo "vecih" bendova. Zaista ne mogu, izvini. 😄 Quote
HEFEST Posted July 2 Report Posted July 2 Ne znam kako mislis ne mozes da poverujes? Ima li tema na forumu u vezi koncerta? Da li je igde bila ikakva reklama? Mozda na onom vasem SMP-u, ali posto su me tekstovi ranije nervirali prestao sam da pratim sta se tu desava. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted July 2 Report Posted July 2 Ovi iz festa imaju bas los marketing za svirke, verovatno im neki 40+ likovi drze stranice.. Quote
Chicken Little 420 Posted July 2 Report Posted July 2 1 hour ago, HEFEST said: Ne znam kako mislis ne mozes da poverujes? Ima li tema na forumu u vezi koncerta? Da li je igde bila ikakva reklama? Mozda na onom vasem SMP-u, ali posto su me tekstovi ranije nervirali prestao sam da pratim sta se tu desava. Naravno da je bila reklama. Svuda. Treba samo zapratiti prave stvari. Pa čak i spominjano na više mesta ovde. Al' ajde, zaista nisam znao da je YUM i dalje prvi a možda i jedini izvor informacija nekima. Izvinjavam se 😄 Quote
HEFEST Posted July 2 Report Posted July 2 Ja mislio da se sprdaš. 🤪 Brate ja ne pratim ni kod mene šta se u životu dešava. Živim u svojevrsnom limbu koji sam sam stvorio. Pazi YUM je ok, bolje nikakva informacija neko dezinformacija. Sreta jes napisao datum koncerta i mesto, ali će to videti samo onaj koji baš dođe na ovu temu ciljano. Quote
Recommended Posts