Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ima tema za predstojece filmove za ovu godinu pa rekoh nije losa ideja da postoji tema i sa najavama za igre.

Dakle navalite.

-Ime igre

-Datum izlaska

-Link ka nekom preview.

Edited by Sinstrel
Posted

Danas je svaka druga igra pucacina na ovaj ili onaj nacin...Zato sam i prestao da se igram.Samo kultne sportske simulacije...Jedino sto ocekujem su PES,NBA Live i FM serijali..

Posted

Meni ljudi koji igraju sportske simulacije nikad nisu bili jasni. U pravom zivotu ne mogu da napucavam aliene sa BFG-om ili kasapim naciste ili seckam mitske karakondzule ili mutirane ljude u post-apokalipticnom svetu.. ali uvek mogu da izadjem da pikam basket i fudbal.

Sto se igrica tice.. najvise iscekujem novog Prince-a (ako izadje ove godine), Alan Wake-a, novi GTA i Assassin's Creed. (za PC)

Posted
Meni ljudi koji igraju sportske simulacije nikad nisu bili jasni. U pravom zivotu ne mogu da napucavam aliene sa BFG-om ili kasapim naciste ili seckam mitske karakondzule ili mutirane ljude u post-apokalipticnom svetu.

A mozes postati manager Juventusa,raspolagati sa stotinama miliona evra,izgraditi stadion i kupiti Ronaldinja?

Posted
A mozes postati manager Juventusa,raspolagati sa stotinama miliona evra,izgraditi stadion i kupiti Ronaldinja?

:):rockdevil:

Čeka se taj Assasin's Creed, mada mu je minimum hardverska zahtevnost pregolema. Naravno, SC2 se isto čeka, ali meni bi bilo draže da je Blizzard najavio Diablo III..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...