Jump to content

Upcoming Games

Sinstrel

Recommended Posts

kakva je zahtevnost saw-a?

Minimum System Requirements:

Processor : Pentium 4 @ 2.4 GHz/AMD Athlon 2.0+ GHz

Video Card: NVIDIA GeForce 6600/ATI Radeon X1300

Memory : 1 GB

Hard Disk: 12 GB Free

Operating System: OS: Windows XP/Vista

Sound Card: DirectX Compatible

Direct X: 9.0c

Gameplay: Keyboard and Mouse

Installation: DVD Rom Drive

Recommended System Requirements:

Processor : Intel Core 2 Duo/AMD Athlon X2

Video Card: NVIDIA GeForce 7600/ATI Radeon X1900

Memory : 2 GB

Hard Disk: 12 GB Free

Operating System: Windows XP/Vista

Sound Card: DirectX Compatible

Direct X: 9.0c or 10

Gameplay: Keyboard and Mouse

Installation: DVD Rom Drive

Torchlight,ovo ce bit bolje od Diabla 3.Izlazi za neki dan,inace ljudi su iz bivseg blizzard northa(diablo 1 i 2) i flaship studiosa(hellgate london).

http://www.youtube.com/watch?v=-PD5HJvEUCU

http://www.rlslog.net/torchlight-skidrow/

499.28 MB?!?! Ozbiljna neka igra vidim... :haha:

Svejedno cu joj dati sansu bash sam se uzeleo nekog RPGovanja.

Torchlight: Igra u najkracem moze da se opise kao warcraft zasnovan na diablu! ceo interfejs diabla je tu, kao i neprijatelji iz warcrafta (gnomovi, trolovi, orkovi) ali nisu i jedini. sto se razlika tice..mozete da birate podklase vasem liku (ukupno tri) i da ga razvijate kako zelite, postoji sistem enchantovanja, pet sistem, transmutovanje, unistavanje itema zarad dobijanja materijala, vatrena oruzja (najvise nalig dwarf puskama iz wow-a) itd

Sve u svemu, po meni, igra kojoj treba da se da sansa..i ja sam bio skeptik pre svega po pitanju grafike.ali sam se bas prijatno iznenadio!

ako neko zeli da igra borderlands preko lana: skinite program tunngle..hamachi zeza pa odvaljuje! svi su ishvalili ovaj programcic! posto nije na engleskom evo objasnjenja kako se setuje (veoma lako)

@Sinistrel: kao dragon age npr ;) al ce pasti cekicanje za crack..masala :(

Edited by Ozziris

smorio me je torchlight opasno..uzeo sam na normal i igra je previse laka! samo letim kroz nivoe (lvl 12 sam)..nisam nijednom blizu bio da me neko ubije. ona zenska mi je extra sa dual weapon..u jednu ruku prangija u drugu sekirica i nek neko pridje :D

Pokusacu na hard..ovako je totalno ne zanimljiva

Edited by Ozziris

Igrala sam nekih 16h bez prekida Torchlight :rockdevil: Genijalno dopadljiva igra. Sad sam negde posle onih valkira ili sta su vec (posle crossbow-a u hodniku) :D

Simpa je. :da: Diablo rip off, ali mi se svidja - sve je sareno. ;)

Off topic - Moze li Diablo 2 da se igra preko neta? Ortak i ja bi igrali, pa zato pitam.

EL probao neko machinarium jebote isprobao sam sve verzije flasha i sve seckaju ili rade usporeno:(

Nesto ti nije u redu sa masinom. igrao sam jedan i snimio drugima jos 3 totalno razlicita ripa igre i nigde nije stucnulo nijednom..a jedna masina je stara preko 5 godina.

499.28 MB?!?! Ozbiljna neka igra vidim... :haha:

Svejedno cu joj dati sansu bash sam se uzeleo nekog RPGovanja.

Ozbiljna igra se ne meri megabajtažom.

Frontier zauzima 230Kb, pa je ozbiljnija od mnogih današnjih igara koji zauzimaju po DVD.

Inače, Torchlight ima jednu od najlepših grafika koju sam video u životu. Ne zbog odabira rezolucije, ili spektakularnih efekata, već zbog umešnosti kreatora da naprave tako dopadljivu i svedenu grafiku da su i Warcraft III posramili. Onako nešto se ne viđa svaki dan. 3D, pa još i prelep 3D. Onako sa ukusom iskarikirati objekte, pa još boje lepo nabudžiti, a nimalo kič ne izgleda, mogu samo vrhovni umetnici. Znaju ljudi zanat, odma se vidi (nije ni čudo kad su iz ogranka Blizzarda).

Baš sam tražio ovakav dopadljiv hack and slash RPG dugo vremena.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...