Jump to content

Recommended Posts

Posted

Evo ga pravi trejler za MP3 :lol:

Jeb'o im pas mater, unakaziše legendu.

Brate , koji ti je ? I muva bi shvatila da ovo nije pravi trejler. A i pise desno unofficial trailer.

Prekinite sa fake trailerima

• Downvote 1
Posted (edited)

Ima demo na Xbox Live-u.

X-Men Origins Wolverine,Call Of Juarez 2,The Godfather 2,novi Wolfenstein,F.E.A.R. 2 ... sve dobre igre.

Aj ne zajebaj, sve sami prosjek.

Edited by Andrija Smith
Posted

Kako mozes to da kazes a nisi je ni igrao ? Mnogo su mislili da ce Assasins Creed 1. deo biti bez ikakve mane ali desila se upravo to , repetativna

Posted

Mora da imaju puno para kada testiraju igre na taj nacin.

Btw , upravo sam presao Batmana , i mogu reci sigurno # 1 ove godine.

Jedva cekam 2. deo.

Posted

Kao , rekli su da su uvideli svoju gresku za monotonost pa su posebno obratili paznju da se to ne desi u 2. delu. Nadam se da ce ispuniti svoju rec

Posted

Pa i nije, meni je ovo najbolji deo POPa. Prestao sam da je igram jer sam se zaglavio u jednom delu a pritom se pojavilo gomila dobrih igara pa sam batalio. Sada me mrzi opet da igram.

Posted

Cekaj brate , tebi se stvarno svidja ovaj poslednji POP gde je "princ" zapravo obichan lopov ,kome se magarac zove Farah ( iz stare trilogije Farah je bila Indijska Princeza u koju se Princ zaljubio ) Stvarno ti se svidja sto "princ" izgleda kao neki anime karakter ?

Stvarno ti se svidja sto ne mozes da umres u igri ?

Ne , ne lozim se na 286 , nego smatram da je Prince of Persia 2 - Warrior Within najbolji deo Prince of Persia. Kao i njegovi prateci delovi , Sands of time i Two Thrones. A ovim novim delom su unistili odlicnu franshizu , propast , katastrofa , totalno razocarenje za prave POP fanove.

Posted

A ovim novim delom su unistili odlicnu franshizu , propast , katastrofa , totalno razocarenje za prave POP fanove.

Tragedija! Stvarno su picke. Jadni POP fanovi.

Posted

Prototype je ubio AC.

+1

Assassin's Creed 2 neće imati šta novo da donese posle Prototype-a i penjanja gde god hoćeš. :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...