lemmy sixx Posted October 4, 2009 Report Posted October 4, 2009 Nabroj mi 5 dobrih igra ove godine ? X-Men Origins Wolverine,Call Of Juarez 2,The Godfather 2,novi Wolfenstein,F.E.A.R. 2 ... sve dobre igre.
Kvrag Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Evo ga pravi trejler za MP3 Jeb'o im pas mater, unakaziše legendu. Brate , koji ti je ? I muva bi shvatila da ovo nije pravi trejler. A i pise desno unofficial trailer. Prekinite sa fake trailerima 1
kuruz Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Je l' vidiš smajli, biseru? Samo idiot bi mogao da pomisli da je to pravi trejler.
Milogled Bluff Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Zxnho1yTjRo http://www.youtube.com/watch?v=qyHQLg-O0P0
Andrija Smith Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 (edited) Ima demo na Xbox Live-u. X-Men Origins Wolverine,Call Of Juarez 2,The Godfather 2,novi Wolfenstein,F.E.A.R. 2 ... sve dobre igre. Aj ne zajebaj, sve sami prosjek. Edited October 5, 2009 by Andrija Smith
Маузер Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Assassins Creed 2 je top ove godine. Kada izadje igra ce potvrditi to.
Kvrag Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Kako mozes to da kazes a nisi je ni igrao ? Mnogo su mislili da ce Assasins Creed 1. deo biti bez ikakve mane ali desila se upravo to , repetativna
Маузер Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Assassins Creed 1. je bio samo test, kao sto su i rekli. Ovo je vec nesto drugo. 1
Kvrag Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Mora da imaju puno para kada testiraju igre na taj nacin. Btw , upravo sam presao Batmana , i mogu reci sigurno # 1 ove godine. Jedva cekam 2. deo.
Andrija Smith Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Assassins Creed 1. je bio samo test, kao sto su i rekli. Ovo je vec nesto drugo. Iskreno se nadam da si u pravu, jedinica je baš govno. Bačih DL disk na ono.
Kvrag Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Kao , rekli su da su uvideli svoju gresku za monotonost pa su posebno obratili paznju da se to ne desi u 2. delu. Nadam se da ce ispuniti svoju rec
Маузер Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Ja nabbavljam betmena za 2 dana. Krece przenje.
lemmy sixx Posted October 5, 2009 Report Posted October 5, 2009 Aj ne zajebaj, sve sami prosjek. Tebi,meni su dobre i zabavne.
Sinstrel Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Assassins Creed 2 je top ove godine. Kada izadje igra ce potvrditi to. Prototype je ubio AC.
Kvrag Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Ma Batman je zasad #1 ove godine. Najvece razocarenje od svih igara u poslednjih 10 godina je novi Prince Of Persia !
Sinstrel Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Pa i nije, meni je ovo najbolji deo POPa. Prestao sam da je igram jer sam se zaglavio u jednom delu a pritom se pojavilo gomila dobrih igara pa sam batalio. Sada me mrzi opet da igram.
Kvrag Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Pa i nije, meni je ovo najbolji deo POPa. Dobro si me zasmejao
Sinstrel Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 Sto? Ti se sechesh na POP sa 286-ice?
Kvrag Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Cekaj brate , tebi se stvarno svidja ovaj poslednji POP gde je "princ" zapravo obichan lopov ,kome se magarac zove Farah ( iz stare trilogije Farah je bila Indijska Princeza u koju se Princ zaljubio ) Stvarno ti se svidja sto "princ" izgleda kao neki anime karakter ? Stvarno ti se svidja sto ne mozes da umres u igri ? Ne , ne lozim se na 286 , nego smatram da je Prince of Persia 2 - Warrior Within najbolji deo Prince of Persia. Kao i njegovi prateci delovi , Sands of time i Two Thrones. A ovim novim delom su unistili odlicnu franshizu , propast , katastrofa , totalno razocarenje za prave POP fanove.
Sinstrel Posted October 7, 2009 Author Report Posted October 7, 2009 A ovim novim delom su unistili odlicnu franshizu , propast , katastrofa , totalno razocarenje za prave POP fanove. Tragedija! Stvarno su picke. Jadni POP fanovi.
Kvrag Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Tragedija! Stvarno su picke. Jadni POP fanovi. Prince of Persia 2008 Rated : PEGI: 12+ Ovo govori sve o tebi , samo deci se ovo svidja
Baal Posted October 7, 2009 Report Posted October 7, 2009 Prototype je ubio AC. +1 Assassin's Creed 2 neće imati šta novo da donese posle Prototype-a i penjanja gde god hoćeš.
Recommended Posts