Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne deluje mi manje haoticno od TF-a, cak ima vise zezalica. Obe igre su prilicno dosadne (ili te brze smore) kad igras sa nepoznatim ljudima. TF2 sa drustvom na Skype-u, uz mogucnost koordinacije napada i sl je bas kul igra :da: Tako da se nadam da se ova biti ista samo sa vise vremena pre nego sto smori.

Posted (edited)

TF2 je mnogo haotičniji, zbog čega ga i ne igram iako ga imam skinutog iz nekog razloga na steamu. :haha:

Imam ga i ja... Iz nepoznatog razloga, da. :mhihi:

Što se tiče haosa, mislim da će se GCI pokazati kao mnogo haotičniji. Upravo zbog mogućnosti kombinovanja sprava. Neće se znati ko gde udara.

A BF3 kupujem za koju nedelju, odluka je pala. :da:

Edited by Denny
Posted

Svaka čas, shvatićeš da je to najbolja investicija moguća. Ako slučajno budeš uzimao preko Origina javi možda imam kod za 20% popusta.

I da, javi kad uzmeš da ti dam username na battlelogu. :D

Posted (edited)

Mislio sam da uzmem u fizičkom obliku, cena je 4700 dindži. Na Originu je ravno 50 evra, uz popust izađe 40 evrića. Čuvaj mi ti to. :bigblue:

Edited by Denny
Posted

Pa dobro ja sam generalno uvijek za fizičku kopiju.

Deni bez limiteda nemoj uzimat ili isplaniraj dodatnih 15€ za Back to karkand, zato što svako živi to ima i maltene svaki server obrće mape odatle.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ljudi, opicih malo Igru Prestola RPG i mogu vam reci da je to po svemu sudeci jos jedna u nizu igara malih evropskih kompanija koje dobiju kurchinu od nalozenih americkih review-era koji skajrimu i svemu blizzardovom ne daju manje od 10 bez pardona. Igra jeste malo lose animirana, grafika je nista spec, combat takodje, ali prica i likovi su fenomenalni i, za razliku od mass effecta 3 odluke u dijalozima tokom igre zaista imaju vidne reprekusije kasnije.. sve u svemu, ko voli dobar RPG i pricu a ne lozi se na sinematike, grafiku itd. - vredi probati.

• 2 weeks later...
Posted

Watch_Dogs izgleda jebeno prelepo!

Ovo je otprilike kako sam ja želeo Max Payne da izgleda, u grafičkom smislu.

Takođe, novi Splinter Cell koji prilično obećava.

Posted

Gledao sam samo trailer za The Last Of Usm gameplay izgleda predivno. Šteta što je jebena PS3 ekskluziva.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...