Jump to content

Upcoming Games

Sinstrel

Recommended Posts

amazon.co.uk nudi al ne salje u SRB taj konkretan item (???)

Amazon.co.uk ne šalje u Srbiju ništa osim knjiga, audio diskova i filmova. Pogotovo ne šalje igre van Britanije jer uglavnom izdavači imaju različite cenovne politike za UK i ostatak Evrope.

Edited by Gojko

Od tih tu igara jedino da vidim dal ce taj Brutal Legend biti valjan, sve ostalo cu najverovatnije da propustim.

Inache novi Star Wars ce biti MMORPG. PEDERI JEDNI KAPITALISTICHKI! a onaj force unleashed je govno samo tako.

Od tih tu igara jedino da vidim dal ce taj Brutal Legend biti valjan, sve ostalo cu najverovatnije da propustim.

Brutal Legend skoro pa ne sumnjam da će biti dobar, kad ga je radio Schaffer. Mada, dosadašnji trejleri mi se i ne svidjaju previše, ali čekam igru sa nestrpljenjem.

Shift čini mi se obećava, možda će to biti prvi NFS posle dugo vremena koji ću zaigrati. U Forzu ne sumnjam da će biti dobra, posle onakvog drugog dela. Tim igricama se radujem jer volim vožnje.

E da, i nadam se da će u novom Assassassassins Creedu ispraviti neke gluposti iz prvog dela.

Brutal Legend skoro pa ne sumnjam da će biti dobar, kad ga je radio Schaffer. Mada, dosadašnji trejleri mi se i ne svidjaju previše, ali čekam igru sa nestrpljenjem.

Shift čini mi se obećava, možda će to biti prvi NFS posle dugo vremena koji ću zaigrati. U Forzu ne sumnjam da će biti dobra, posle onakvog drugog dela. Tim igricama se radujem jer volim vožnje.

E da, i nadam se da će u novom Assassassassins Creedu ispraviti neke gluposti iz prvog dela.

jedino ce te opravdati za ovo da mnogo volis zenske zadnjice. 

Edited by stivbedezz

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...