~MaX~ Posted January 19, 2008 Report Posted January 19, 2008 Doomrash, prvi srpski tribut za Sentenced i slicne bendove, koji je sa aktivnim radom poceo pre dva meseca. Ideja za ovo je dugo postojala i sada je napokon ostvarena. Bend je sastavljen od clanova drugih bendova (Hatred, Temple, NightFall, Dark Preachers, Disclaimer) ali svi imamo slican muzicki ukus pa zato verujemo da mozemo stvarati sjajnu muziku zajedno i pritom odati postu jednom od najvecih gothic rock bendova, koji vise ne svira aktivno (Sentenced). Bend je trenutno u fazi vezbanja i uskoro bi trebalo ocekivati svirke za koje cete na vreme biti obavesteni. Veliki pozdrav DoomrasH Mladen (Hatred) - vocals Boris (Nexus) - guitar Duxa (Dark Preachers) - guitar Janez (Temple) - bass Max (NightFall) - drums and backing vocals Zarko (NightFall) - keyboards www.myspace.com/doomrash contact mail [email protected] Quote
Bejbe Kompajler Posted January 21, 2008 Report Posted January 21, 2008 bend je mesecima u fazi vezbanja, koliko ja znam.. nadam se da cete uskoro poceti sa svirkama, jer ce me ortakinja ubiti - mesecima joj pricam o sentenced tribjutu.. pozz Quote
~MaX~ Posted January 22, 2008 Author Report Posted January 22, 2008 Bend je prvu svirq imao sad u subotu u SKC-u ali tema nije odobrena na vreme da objavimo.. jbg... u planu su neke svirke pa chim budemo znali javljamo... pozz p.s. slike sa svirke se mogu videti na spejs stranici benda.. imate link u mom potpisu.. Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Drago mi je sto je otvorena tema! Vidimo se uskoro! Quote
Duxa Deathroll Rising Posted January 22, 2008 Report Posted January 22, 2008 Na profilu DOOMRASH-a,novi blog!!!MAKING THE BAND!!! Procitajte detaljno kako se skupila ova sjajna ekipa ljudi!!! ...to die..... pozdrav Duxa-Doomrash www.myspace.com/doomrash Quote
Youndivian Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 E da super je prosla prva svirka benda u SKCu. 300 ljudi za prvu svirku je nesto Quote
Apeiron Posted January 23, 2008 Report Posted January 23, 2008 Daj popisite koje pesme Sentenceda (i uopste) svirate, ako nije problem. Quote
~MaX~ Posted January 24, 2008 Author Report Posted January 24, 2008 Na prvoj set listi su bile sledece pesme: Everything Is Nothing Killing Me, Killing You May Today Become The Day Neverlasting Dead Moon Rising Blood & Tears No One There Vengeance Is Mine Drain Me i You Are The One ali smo od ove pesme odustali... u planu je da se skine josh sentenced-ovih pesama ali i neke pesme bendova kao shto su Paradise Lost, Charon, Poisonblack i slichnih bendova... Quote
Youndivian Posted January 29, 2008 Report Posted January 29, 2008 Eto, Doomrash je skovao novi pakleni plan za dalji rad benda tako da cuvajte se nevernici...i vernici Quote
~MaX~ Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 Doomrash svoju drugu svirq ce imati 2og marta u klubu "Zhica".. svirka je trebalo da bude sa bendom Hetera ali su oni iz odredjenih razloga morali da odustanu tako da ime drugog benda josh nije poznato.... pozz Quote
Bejbe Kompajler Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 a za neobaveshtene - Zhica je GDE? Quote
~MaX~ Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 Iskreno nisam ni ja sto posto siguran samo su mi rekli da je na Zelenom Vencu... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 ZICA se nalazi se na Zelenom vencu u ulici Kraljevića Marka 5 A na sajtu mozete saznati sve ostalo http://www.klubzica.com Vidimo se tamo! Quote
Bejbe Kompajler Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 hvala, Vitezhe!!! Vidimo se Quote
Apeiron Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Na prvoj set listi su bile sledece pesme: Everything Is Nothing Killing Me, Killing You May Today Become The Day Neverlasting Dead Moon Rising Blood & Tears No One There Vengeance Is Mine Drain Me i You Are The One ali smo od ove pesme odustali... u planu je da se skine josh sentenced-ovih pesama ali i neke pesme bendova kao shto su Paradise Lost, Charon, Poisonblack i slichnih bendova... Odlicno. Charon, Poisonblack, generalno taj made in finland zvuk je dobrodosao, niko ne radi tako nesto ovde Quote
~MaX~ Posted February 25, 2008 Author Report Posted February 25, 2008 Shto se probe tiche.. Sinoc mi je Boris rekao da mozhe kad god se dogovorimo.. Shto se svirki preko radnog dana tiche ne mozhemo pre podne jer ne mogu bash da idem znojav na posao posle.. tako da jedino neka 22-24h varijanta.. A kad je subota u pitanju ja radim do 3 i trebalo bi da idem ortaq koji organizuje ispracaj jer ide u vojsq.. a uveche treba da idem na neq premijeru sa Dzo samo ne znam kad... hmmm, a da mi otkazhemo to... :) Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 NEEEE!!!!!!!! :D Ne bre ozbiljno....aj ovako....da sviramo one pesme sto smo svirali i prosli put+Poisonblack,i ako mozemo da spremimo za jednu probu bar jednu pesmu od PL-a do jaja,ako ne,nema veze,sviramo stari repertoar! Moze??? Quote
~MaX~ Posted February 26, 2008 Author Report Posted February 26, 2008 Ajde videcemo... sad sam se chuo sa Mladjom verovatno necemo ni moci da sviramo... prizvah maler Quote
Duxa Deathroll Rising Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 e jebem ti zivot.... Quote
Youndivian Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 da definitivno ne sviramo u Zici. Ovi jos nisu sigurni da li ce jos neko svirati sa nama a i nigde se nije reklamirala svirka tako da ce biti isto kao da smo napravili probu Duxa tebi cu sad da posaljem PP Quote
bokabokaboka Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 u planu je da se skine josh sentenced-ovih pesama ali i neke pesme bendova kao shto su Charon... A kad ce taj Charon da se obradjuje...? Quote
Youndivian Posted March 2, 2008 Report Posted March 2, 2008 Pa verovatno ne u ovom bloku obrada koje planiramo, ali ako bude bice verovatno ona najpoznatija njihova pesma samo Quote
Mita Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 kada ce svirka moj ortak se nalozio na Sentenced i oce ponovo da vas slusa? Quote
Duxa Deathroll Rising Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Najverovatnije 22. na festivalu Violent Promotion-a i 28. na Metal Sound-u. Naslusace se tvoj ortak... Pozdrav Quote
Recommended Posts