Junikorn Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 To je taj treserski hejt! 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gSTtxFtcr88 Nema jadnije od ovih šabana. Svi bradati, znojavi bajkeri ce biti njhovi. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Pretpostavljam da si zgranut? Поштен човек мора бити згранут. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Јуметал је постао свратиште болесника. poslednjih 5 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 Pre pet godina je bio itekako bolesniji nego sad ako me pamcenje dobro sluzi Imali smo snagu reci npr. I goth podforum je bio aktivan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 i bilo je dobrih komentara, zapravo neke duhovitosti. danas je pljuvacka trka zlih metalaca. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted May 26, 2011 Report Share Posted May 26, 2011 (edited) Kopka me jedna stvar. Ako se ljubiš sa devojkom koja je pušila članovima benda Atlantida, da li to znači da si im i ti indirektno popušio? normalno. ja bih se na tvom mestu ubio... Edited May 26, 2011 by Pristojni urinator 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 28, 2011 Report Share Posted May 28, 2011 (edited) Атлантида је смеће. за бенд који је у фазону "дркамо на ПинкЛогију и супер нам је" је то најблажа реч. порука одређенима: не ложите се и не изигравајте не-знам-ни-ја-каква муда. kakav samo teskst... obozavam ovaj bend...meni su oni bolji od recimo, manowara Kill Your Mother, Rape Your Dog има иновативнији и оригиналнији текст. 'ајмо комплексаши, лупајте минусе. јадно бих се осећао када бих идеализовао овакву музику. и ово није ништа против Атлантиде генерално, већ против свих бендова на овај фазон. а да, па толико јадни су само Алогија и Атлантида. живио нам Сале Поповић! Edited May 28, 2011 by Јарослав 8 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Dao si mi minus pička ti materina, evo i tebi jedan! 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Al kako neko moze ex yu da svira vise...dokle jbt... 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 tesko smece od benda. 9 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 sad sam prvi put slušao ovu pesmu - sećanje, ljudi moji, mene bi bilo sramota da to pevam/sviram, blam me bio i dok sam slušao, ne govorim ni o čemu tehničkom, produkcijskom, sviračkom, nego ljiga do jaja. 8 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Jbg...najtuznije je sto ima najvise bas takvih bendova i bendica u Srbiji. 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glaucomys_volans Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Hahaha šta je muškarčine, pokupili vam svu žensku populaciju pa lečite svoje komplekse pokušajem vređanja??? Hahahaha džabe vam to, nećete se prolepšati! Samo nek se priča o njima, publicitet raste Kako vas nije sram da vređate druge, pa nije vam ovo takmičenje pa da se bira ko je najbolji, hahaha čestitam vam na srozavanju vaše ličnosti \m/ 3 17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Vidim da se ponavlja priča sa teme Alogia, registruju se "novi" članovi i kreću u odbranu grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Hahaha šta je muškarčine, pokupili vam svu žensku populaciju pa lečite svoje komplekse pokušajem vređanja??? Hahahaha džabe vam to, nećete se prolepšati! Samo nek se priča o njima, publicitet raste Kako vas nije sram da vređate druge, pa nije vam ovo takmičenje pa da se bira ko je najbolji, hahaha čestitam vam na srozavanju vaše ličnosti \m/ 9 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Ajme kako je cakan. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Evo da se cika klavijaturista oglasi: http://www.atlantidaband.com/nemanja.html :haha: :haha: "Kako ubijas vreme na turnejama? Spavanjem, slušanjem muzike, u priči... Kako se pripremas za nastup? Raspevavanjem, istezanjem, smehom... Najgora situacija na bini: Kada sebi ili nekom od gitarista isključim kabl... Još mi se nije desilo da padnem sa bine, ali polako... Najsramniji trenutak u tvojoj karijeri? Hmmm... Bilo ih je dosta..." http://www.atlantidaband.com/diki.html Opisi sebe sa tri reci: Ženskaroš, optimista, rocker. Najludji trac koji si cuo o sebi? / Postavljali su sami sebi pitanja. Slicno, zapravo isto je imao HamerFall u vreme Crimson Thundera na svom sajtu...a sada, u odeljku band members, imaju mini biografije svakog clana pisane u prvom licu... Samo tvoje citanje survey-a na sajtu benda koji mrzis je tvoj licni poraz... Sad trk na dodatno proucavanje atlantide! Trk da nadjes sto vise mana! Evo ja ti dajem zadatak! Ajde, ajde! Brzo! gnjido dosadna... Ja, kao skolovani muzicar mogu da kazem da nasa muzika nije nesto preterano nadrkana u smislu tehnike sviranja, za koju se ja licno zalazem zajebanih ultra kompleksnih ritmova, koje ja licno volim tekstova koji ce ljudima, kao sto si ti i tvoja ekipa dosadnih muva, otkriti tajne zivota i postojanja i ciniti da se osecaju srecnim i zadovoljnim u zivotu. Ako uopste znas sta je autonomna i heteronomna umetnost, mogao buh i o tome, ali verovatno ne znas... U svakom slucaju, atlantida spada u heteronomnu umetnost, i tu nema sta da se prica vise (sad trk na vikipediju da pogledas sta je to pa da mi nasladljivo zapusis usta govoreci kako znas sta je to!). Svima je poznato da je atlantida bend koji neguje zanimljiv kompleks popularnog, uhvatljivog, melodicnog i svezeg zvuka... Trudimo se da u tom ne-kompleksnom prostoru uradimo nesto zanimljivo i kompleksno... Nije mi jasno vase gubljenje vremena na ono sto je vama sranje. Jednostavno dokazujete da ste jadnici. Vasi komentari niti uticu na postojanje benda, niti smanjuju njegovu popularnost, ma kolka da je... To pokazuje i prisustvo gluposti pored vaseg jada. Srdacno i za vase zdravlje zabrinuto Matija Andjelkovic. 5 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 moram priznati da pojma nemam šta je heteronomna umetnost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leshina Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 nista nis' propustio ne znajuci to... ni u mom prethodnom postu, jerbo je objasnjena poenta u globalu, a ni u zivotu... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Ваљда је народ задовољан изнетим чињеницама. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 ja se nadam da jeste, jer ako nije, u problemu smo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Narod je, blago rečeno, zgranut. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 tesko smece od benda. Cinjenica. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 29, 2011 Report Share Posted May 29, 2011 Evo da se cika klavijaturista oglasi: Slicno, zapravo isto je imao HamerFall u vreme Crimson Thundera na svom sajtu...a sada, u odeljku band members, imaju mini biografije svakog clana pisane u prvom licu... Samo tvoje citanje survey-a na sajtu benda koji mrzis je tvoj licni poraz... Sad trk na dodatno proucavanje atlantide! Trk da nadjes sto vise mana! Evo ja ti dajem zadatak! Ajde, ajde! Brzo! gnjido dosadna... Ja, kao skolovani muzicar mogu da kazem da nasa muzika nije nesto preterano nadrkana u smislu tehnike sviranja, za koju se ja licno zalazem zajebanih ultra kompleksnih ritmova, koje ja licno volim tekstova koji ce ljudima, kao sto si ti i tvoja ekipa dosadnih muva, otkriti tajne zivota i postojanja i ciniti da se osecaju srecnim i zadovoljnim u zivotu. Ako uopste znas sta je autonomna i heteronomna umetnost, mogao buh i o tome, ali verovatno ne znas... U svakom slucaju, atlantida spada u heteronomnu umetnost, i tu nema sta da se prica vise (sad trk na vikipediju da pogledas sta je to pa da mi nasladljivo zapusis usta govoreci kako znas sta je to!). Svima je poznato da je atlantida bend koji neguje zanimljiv kompleks popularnog, uhvatljivog, melodicnog i svezeg zvuka... Trudimo se da u tom ne-kompleksnom prostoru uradimo nesto zanimljivo i kompleksno... Nije mi jasno vase gubljenje vremena na ono sto je vama sranje. Jednostavno dokazujete da ste jadnici. Vasi komentari niti uticu na postojanje benda, niti smanjuju njegovu popularnost, ma kolka da je... To pokazuje i prisustvo gluposti pored vaseg jada. Srdacno i za vase zdravlje zabrinuto Matija Andjelkovic. Lep si. Mnogo si lep. 4 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts