Jump to content

Recommended Posts

Posted

A da napravimo neku anketu sta bi plavi andjeo mogao da predstavlja? Mozda neki policajac ili fudbaler ofk beograda?

Kad pogledam iz ovog ugla to je bas viseslojna metafora... Brilijantno! :pivopije:

• 2 weeks later...
Posted

Лепо је што великани светске хард ен хеви сцене пружају подршку домаћим неафирмисаним извођачима. Востани Сербие.

• Upvote 2
  • Downvote 2
  • 3 months later...
Posted

Atlantida će nastupiti kao predgrupa na koncertu Ripper Owens-a u Beogradu i klubu Gun 24. septembra.

Sa zvaničnog sajta:

"Veliko nam je zadovoljstvo da vam saopštimo da će Atlantida nastupiti kao predgrupa na koncertu čuvenog pevača Ripper Owens-a u Beogradu!

Nastup sa vokalom koji je pevao u sastavima kao što su Judas Priest, Iced Earth i grupa Yngwie Malmsteen-a predstavlja za nas čast i sa zadovoljstvom ćemo sa njim deliti binu.

Datum održavanja koncerta je 24. septembar u klubu Gun.

Ovom prilikom bismo želeli da se zahvalimo organizatorima iz Zlabog Promotions na pozivu i ukazanoj prilici da budemo deo ovog događaja.

Vidimo se u klubu Gun!

Vaša ATLANTIDA"

atlantida-logo.jpg

• Downvote 5
  • 2 weeks later...
Posted

Aktuelno izdanje Atlantide, Na Krilima, proglašeno je sa zakašnjenjem za ALBUM GODINE časopisa Nocturne.

Sa AtlantidaBand.com:

"Sama nominacija u jakoj konkurenciji za najbolji album u 2011. godini po izboru čitalaca Nocturne magazina velika je čast, a posebno ponosnim nas čini osvajanje najvećeg broja glasova. Ovu nagradu smatramo priznanjem za uloženi trud i podstrekom da nastavimo napred.

Zahvaljujemo se časopisu Nocturne, jedinom rok magazinu i jednom od najuticajnijih rok medija sa ovih prostora, i želimo mu upsešnu borbu za rok kulturu! Atlantidinu podršku imate.

Hvala na podršci!

Vaša ATLANTIDA"

album-godine-nocturne.jpg

• Downvote 2
  • 2 weeks later...
Posted

Price o Atlantidi

Atlantidu sam imao prilike da cujem par puta uzivo - doduse, potpuno nezaintersovan!!!

I...

Nisu nesto ali su bolji od 97 posto bendova koji su ovde na listi...

E sad - posto ja nisam cuo veliku vecinu od tih 97 posto bendova a preko nekih klinaca kojima verujem znam da je ovo sto pisem stvarno, samo mogu da im pozelim srecu u nastavku karijere i porucim sledece - ne obazirite se na kritike zlonamernih, verujte u to sto radite, pevajte i dalje na srpskom i razumljivin glasom ( mislim na rezanje ) i nemojte postati sou bend jer to prezirem... Ustvari, ne prezirem jer razumem, na zalost!

Gurajte...

• Upvote 1
  • Downvote 8
Posted (edited)

Nisu nesto ali su bolji od 97 posto bendova koji su ovde na listi...

E sad - posto ja nisam cuo veliku vecinu od tih 97 posto bendova a preko nekih klinaca kojima verujem znam da je ovo sto pisem stvarno,

Ubo je poentu.

Edited by biohazard
  • Upvote 2
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Pevač Atlantide, Nemanja Savić, novi je član grupe Neverne Bebe na poziciji akustičnog gitariste, perkusioniste i pratećeg vokala.

Sa AtlantidaBand.com:

"Poznato je da Nemanja već godinama sarađuje sa grupom Neverne Bebe kao tehnička podrška. Odnedavno ga mozete videti i u ulozi njihovog pratećeg člana gde svira akustičnu gitaru, perkusije i peva prateće vokale.

Mogućnost izlaska na binu sa vrhunskim muzičarima iz jedne od najboljih grupa sa ovih prostora svakako predstavlja veliko zadovoljstvo i čast.

Slede večerašnji nastup na trgu u Paraćinu i sutra u Kragujevcu, takođe na Gradskom trgu.

Uskoro više informacija o novom spotu!"

atlantida-neverne-bebe.jpg

• Downvote 4