Angie Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 E, zaboravila si da kažeš da sam zavidan! Da, ko god kritikuje neki domaći bend je zavidan na njihov silni uspeh! Enjoy možete svi da kritikujete koliko hoćete... ništa ne dobijate, a oni dobijaju reklamu Za dobrim konjem prašina se diže. 7 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Njegovo pevanje se definitivno popravilo, slusao sam ih u avgustu ove godine i sad definitivno zvuci bolje nego pre. Ali uopste ne zelim da zalazim u njegovo pevanje, ovo je forum i ovde ljudi ostavljaju svoje misljenje o bendovima, ovo nije niciji fan page pa da dolaze samo fanovi i oni kojima se to svidja, ako neko misli da je njegovo pevanje krs ima pravo i da to napise ovde bez da ga neko vredja posle toga, valjda bi svrha foruma trebalo da bude i neki vid razmene misljenja. 2 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angie Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Okej, možda sam previše subjektivna, kao što napisah iznad, nek komentarišu, neće uticati na bend i njihov rad (: Tako da mlate praznu slamu (: Za one koji žele da vide poslednji spot Atlantide, ako već nisu http://www.youtube.com/watch?v=dvo9OTrqmOs 7 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muthafuca Posted November 19, 2010 Report Share Posted November 19, 2010 Meni je Put u Večnost odličan album, slušam ga stalno u autu. Muzika je dobar komercialan heavy/power rock (nije nikako hard rock), a druga polovina albuma je fenomenalna. Ali, slažem se da je pevač dosta očajan, gledao sam i neke stvari iz Rata bendova, i čovek ne može ni visoko ni nisko da otpeva. U studiju je valjda bolje, ali se i tu čuje kako pati/trpi. Po drugoj strani, pretpostavljam da čovek piše barem delimično tekstove i muziku i tu je više nego dobar. Sve u svemu, Atlantida ima potencijala, moraju izboljšati produkciju, ubaciti malo više riffova (na Putu je više manje sve ta-ta-ta-ta-ta... sa gitarama ili power chords). A vokal....preživećemo 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jomatami12 Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Atlantida će nastupiti sa Forever Stormom 15.4. u klubu Div u Šapcu sa početkom u 21h. Gosti na svirci će biti novosadski Infernal Form, ovogodišnji pobednici Demo Masters turnira. Cena ulaza je 200 RSD. 16.4. sledi nastup u Bečeju na humanitarnom koncertu Bečej za Slađu u velikoj sali OSC Mladost. Ulaznice za koncert su u prodaji po ceni od 250 RSD. http://www.youtube.com/watch?v=dvo9OTrqmOs Ostali potvrđeni nastupi: 11.06. | TBA | Beograd 16.07. | w/ Divlje Jagode | Bijeljina 29.07. | Moto Fest | Zrenjanin Uskoro novi datumi... 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jomatami12 Posted May 24, 2011 Report Share Posted May 24, 2011 Atlantida će nastupiti kao predgrupa na Judas Priest/Whitesnake koncertu. Vest sa AtlantidaBand.com 6 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) http://www.atlantidaband.com/nemanja.html :haha: :haha: "Kako ubijas vreme na turnejama? Spavanjem, slušanjem muzike, u priči... Kako se pripremas za nastup? Raspevavanjem, istezanjem, smehom... Najgora situacija na bini: Kada sebi ili nekom od gitarista isključim kabl... Još mi se nije desilo da padnem sa bine, ali polako... Najsramniji trenutak u tvojoj karijeri? Hmmm... Bilo ih je dosta..." http://www.atlantidaband.com/diki.html Opisi sebe sa tri reci: Ženskaroš, optimista, rocker. Najludji trac koji si cuo o sebi? / Postavljali su sami sebi pitanja. Edited May 25, 2011 by enclave 3 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alison_Hell Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 http://www.atlantidaband.com/nemanja.html :haha: :haha: "Kako ubijas vreme na turnejama? Spavanjem, slušanjem muzike, u priči... Kako se pripremas za nastup? Raspevavanjem, istezanjem, smehom... Najgora situacija na bini: Kada sebi ili nekom od gitarista isključim kabl... Još mi se nije desilo da padnem sa bine, ali polako... Najsramniji trenutak u tvojoj karijeri? Hmmm... Bilo ih je dosta..." http://www.atlantidaband.com/diki.html Opisi sebe sa tri reci: Ženskaroš, optimista, rocker. Najludji trac koji si cuo o sebi? / Postavljali su sami sebi pitanja. 5 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berliner Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Srebrni mesec na nebu s'ja Tragovi noćI vode u san Blistavi putevi nose me tamo Gde odavno pripadam. I slušam zvuke talasa Dok stena vodu razbija... Dok budan sanjam noćima Iz mora stena izranja Na toj steni tvrđava Staroga grada legenda... Atlantida... Atlantida... kakav samo teskst... obozavam ovaj bend... meni su oni bolji od recimo, manowara 6 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angie Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 @Vanja i enclave... Vama dvoma je očigledno mnogo dosadno u životu i nemate pametnija posla, čim se bavite bendom koji ne volite?!? Oni će deliti binu sa dva velika imena. A šta ste vi postigli u životu? 7 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Kopka me jedna stvar. Ako se ljubiš sa devojkom koja je pušila članovima benda Atlantida, da li to znači da si im i ti indirektno popušio? 5 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Bato,bato...To je ona prica...Batali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alison_Hell Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 @Vanja i enclave... Vama dvoma je očigledno mnogo dosadno u životu i nemate pametnija posla, čim se bavite bendom koji ne volite?!? Oni će deliti binu sa dva velika imena. A šta ste vi postigli u životu? Haha ne znam ja kome je ovde dosadno i ko ceka iz zasede... Tebe niko ne proziva tako da ne znam sta se primas uopste... 2 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angie Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Haha ne znam ja kome je ovde dosadno i ko ceka iz zasede... Tebe niko ne proziva tako da ne znam sta se primas uopste... Niko ne čeka iz zasede već prima mejlove o aktivnostima na temi Pa kao što si ti tu da pišeš negativno, tako i ja mogu pozitivno, stalkerko 4 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junikorn Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 u ala je ovde postalo vruce Hajde anjo pusti, ju metal je jedna velika corba gde su svi mirodjijice i persuni. 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Niko ne čeka iz zasede već prima mejlove o aktivnostima na temi 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Bato,bato...To je ona prica...Batali. Važi, ja se javio samo koliko da ne izostanem sa predstave. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junikorn Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Freakshow 5 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Јуметал је постао свратиште болесника. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junikorn Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Јуметал је постао свратиште болесника. I to, fejs2, samo gore. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
..charlie.. Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Koliko je tvoj zivot prazan kada primas mejlove sa aktivnostima na yumetalu... 7 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
enclave Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 (edited) u ala je ovde postalo vruce Edited May 25, 2011 by enclave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 Јуметал је постао свратиште болесника. Pretpostavljam da si zgranut? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted May 25, 2011 Report Share Posted May 25, 2011 u ala je ovde postalo vruce http://www.youtube.com/watch?v=gSTtxFtcr88 Nema jadnije od ovih šabana. 6 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts