Joe Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 xexe...zezas nas, tj.svoje kolege ili njih? Ma ne zezam nikoga samo sam izreklamirala rock serbiu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Ако се не варам, тако нешто у српском језику не постоји. drk drk A ta pesma ce se valjda uz jedniu naci na nekim kompilacijskim albumima (tako im pise na spejsu) enivej, pesma je bezveze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 9, 2008 Report Share Posted August 9, 2008 Ma ne zezam nikoga samo sam izreklamirala rock serbiu moderadori, reagujte, spam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 To im je (ako se nevaram) bila prva pesma koju su napisali. Usput razbijac... ja sam zadnja osoba koja kenja ljudima zbog pravopisa i tako toga ali napravi razliku izmedju Cj i Ch... Svuda si napisao ovo prvom a trebao si ono drugo ja nepismen? pa pogledaj sebe ch i cj...ć, kao slovo postoji u obe azbuke, a cj i ch...aj poćeću i ja da pišem žnj, šnj---i to je nešto kao...dojajno,prejebano,opasno? aliii neee,ti si sleng boj, beogradzanin-šaban. a i onaj ~max~ nije bolji,kad vidim onu nepismenost tipa doćićemo o5, ja sam 2,gde si ti?, ili ovde smo svirali već 3x, 4sirali smo samo stare pesme...uskoprca mi se u gaćama od takih stvari.zato i srbiji propada jezićka autentićnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duxa Deathroll Rising Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 ja nepismen? pa pogledaj sebe ch i cj...ć, kao slovo postoji u obe azbuke, a cj i ch...aj poćeću i ja da pišem žnj, šnj---i to je nešto kao...dojajno,prejebano,opasno? aliii neee,ti si sleng boj, beogradzanin-šaban. a i onaj ~max~ nije bolji,kad vidim onu nepismenost tipa doćićemo o5, ja sam 2,gde si ti?, ili ovde smo svirali već 3x, 4sirali smo samo stare pesme...uskoprca mi se u gaćama od takih stvari.zato i srbiji propada jezićka autentićnost. aaaaaaa....pa sad sam shvatio.....ovaj je ustvari iskompleksirana seljacina!!! OK.Do sad mi je bio cudan ali sad ga kapiram skroz... Sto ne pozive Adolf jos neko vreme...on je takve obozavao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 еммм, што рече чика-Кинаски, бисте л' могли да оладите са спамом? Имате, ваљда, на Све и Свашта оне теме о правопису и чудима, па ид'те тамо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 aaaaaaa....pa sad sam shvatio.....ovaj je ustvari iskompleksirana seljacina!!! OK.Do sad mi je bio cudan ali sad ga kapiram skroz... Sto ne pozive Adolf jos neko vreme...on je takve obozavao.... picopevac.nadji si nešto žensko...preterano drkanje utiće na psihu. seljak jesam,ali zivim i zdraviji i normalnije od tebe,gracki dećko...da nemaš mame i tate,krepo bi za dva dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted August 11, 2008 Author Report Share Posted August 11, 2008 ајде и ја једном да се сложим са госн Разбијачем - Дукса, није ништа лоше кад је неко сељак. Сељаци су поштенији и бољи људи од 99.9% "грађана". Не подносим кад неко спомиње сељаке као увреду за некога.... Зло, Дуксо, зло - није ти то требало... извин'те на спаму Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted August 11, 2008 Report Share Posted August 11, 2008 Predlazem da ЕмоТрешДијете bude admin ove i teme Sextasy. Molim lepo Ajd da ne kazes da je spam, jel' uradili jos neku pesmu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 Svako ko se slaze sa Razbijacem apsolutno nije normalna i uracunljiva osoba... Mozga da nemas pa da se slazes sa njim, zaboga. A ti Duxa bre nemoj da nasedas na provokacije ocigledno da ovaj samo to i hoce ... i mene je bas smorio i da je do mene dobio bi dozivotni ban sa yumetala ali Moderatori ga ocigledno gotive i cak ga kvoutuju u potpisima... Sve u svemu bas smo odlutali. Jel ima neko da je slusao tu njihovu novu pesmicu i jel ce zaista biti nesto od tog novog albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~MaX~ Posted August 12, 2008 Report Share Posted August 12, 2008 O5 ovaj jede govna am?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Svako ko se slaze sa Razbijacem apsolutno nije normalna i uracunljiva osoba... Mozga da nemas pa da se slazes sa njim, zaboga. Хвала на лепим речима. Почаствована сам кад чујем од тако неког да нисам нормална и да немам мозга. Отпоздрављам ти, на исти начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Razbijač-NAAĆI Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Svako ko se slaze sa Razbijacem apsolutno nije normalna i uracunljiva osoba... Mozga da nemas pa da se slazes sa njim, zaboga. A ti Duxa bre nemoj da nasedas na provokacije ocigledno da ovaj samo to i hoce ... i mene je bas smorio i da je do mene dobio bi dozivotni ban sa yumetala ali Moderatori ga ocigledno gotive i cak ga kvoutuju u potpisima... Sve u svemu bas smo odlutali. Jel ima neko da je slusao tu njihovu novu pesmicu i jel ce zaista biti nesto od tog novog albuma? bice od novog albuma,parce kruzne plastike i knjizica od 4 strane flis papira. devojcice,niko ih ne tera da se slazu samnom,ja imam svoje misljenje i to je bitno.necem ja provokacije,to sto je mali dule bubule udaren mokrim bubreznjacama u teme,to treba da vidi sa svojom familijom kako da reši. ovom prilikom,mogla bi da napises peticiju,sankcionišite Petra Vranješića.ako treba ostaviću i sve svoje lićne podatke,i ako treba štogod neka mizerija negde da se uplati,ostavite mi brojeve ziro racuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Svako ko se slaze sa Razbijacem apsolutno nije normalna i uracunljiva osoba... Mozga da nemas pa da se slazes sa njim, zaboga. A ti Duxa bre nemoj da nasedas na provokacije ocigledno da ovaj samo to i hoce ... i mene je bas smorio i da je do mene dobio bi dozivotni ban sa yumetala ali Moderatori ga ocigledno gotive i cak ga kvoutuju u potpisima... Sve u svemu bas smo odlutali. Jel ima neko da je slusao tu njihovu novu pesmicu i jel ce zaista biti nesto od tog novog albuma? +1 Anya sta se lozis i ti kada psujes govoris "Vidi koji je seljak"... Mislim, ja iz zajebancije napisao da pise / govori ko Hrvat (oni mesaju Dz i Dj i Cj i Ch)a cj i ch sam tako napisao zato sto me mrzelo da prebacim na srpsku latinicu tastauru a da bi ti znao o cemu pricam. Nezahvalnice... Aj sad oladite svi i aj da pricamo o Atlantidi... Znaci kad ce im sledeca svirka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Kada im je uopste bila poslednja svirka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Zna li se uopšte da li ovaj bend postoji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted August 13, 2008 Report Share Posted August 13, 2008 Mnogo bolje pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted August 15, 2008 Author Report Share Posted August 15, 2008 Да, бенд постоји - да не постоји не би ни било нове песме.. За свирку се још увек ништа не зна. Немања има неке здравствене интервенције, а и чека да изађе из војске. Како год, драги "фанови", бићете обавештени на време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleaze Glammer Posted August 15, 2008 Report Share Posted August 15, 2008 sta ti nama dragi "fanovi"? Bolje da si stavila i ovo dragi pod "" Enivej, sta mu je, nisi mi rekla da je sick? Kada uopste izlazi iz vojske, citavu vecnost je tamo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted August 18, 2008 Author Report Share Posted August 18, 2008 није сицк, излази почетком спермтебра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted September 2, 2008 Author Report Share Posted September 2, 2008 ИЗАШАО!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rile Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 I kad ce te svirke? Daman da ih cujem! Nisam cuo Atlantidu jos od prve postave... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dersu Uzala Posted September 18, 2008 Report Share Posted September 18, 2008 ИЗАШАО!!! Nisam u toku sa ovom fotkom. Da je ne ponavljam, ovo iznad sa Vojskom Srbije...Jel' to neka montaza, sprdanje ili nesto trece? Cek, jel' se sad nasa vojska krije iza kapuljaca ko Mudzahedini. Zar je dotle doslo da vojnik ni lice ne sme da nosi okolo? Nista ne kapiram. Neko da mi pojasni, molicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted September 19, 2008 Author Report Share Posted September 19, 2008 фотка је крајње небитна... Риле, јављам ових дана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bejbe Kompajler Posted November 21, 2008 Author Report Share Posted November 21, 2008 Nova pesma Atlantide na njihovom myspace-u! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts