Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 Hvala moderatoru za promenu naziva i za podnaslov teme. A Kirk, jbg, rapidshare je sad postao teška govnarija. :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 hahahah koji kralj od moda je ovo uradio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Poceo i megaupload da zeza(varira brzina, captcha). Nema besplatnog rucka, mamu im kapitalisticku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 hahahah koji kralj od moda je ovo uradio :) Što, šta fali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 9, 2009 Report Share Posted March 9, 2009 Poceo i megaupload da zeza(varira brzina, captcha). Nema besplatnog rucka, mamu im kapitalisticku. fegeti Što, šta fali nisam ni reko da fali nesto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Poceo i megaupload da zeza(varira brzina, captcha). Nema besplatnog rucka, mamu im kapitalisticku. Koliko ja videh varira ali ne uvek-ponekad A sto ce captche tice-ako eventualno koristis Jdownloader unapredi ga u najnovije izdanje-pre koji dan je bio bas update koji resava probleme sa megaupload i captch-om Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 ne verujem da ce skoro long-term fix. http://board.jdownloader.org/showthread.php?t=212&page=5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 (edited) Jbg ondak ne znam Ja sam imao problema sa captcha-om sve do update-a koji je resio to Edited March 10, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 10, 2009 Report Share Posted March 10, 2009 Resio sam problem, ali pola likova tvrdi da im to resenje ne sljaka, tako da... nemam pojma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon-attack Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Link mi je 400 kb/s 1. Cryptload - 200-250 kb/s (mada zna i da padne na 50-100 kb/s) free user, cekam po 15 min. (to me jedino nervira) 2. Azureus sa 20-30 HD filmova, +... Ukupna brzina: 380-450 kb/s nema sta da se zalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Nesto mi je [RS] nedostupan/baguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon-attack Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 Nesto mi je [RS] nedostupan/baguje. Da, desava se to u poslednje vreme Ponovo je dostpan od pre 20-tak min. Razmisljam o kupovini premium paketa pa me zanima: Procitao sam ovde dosta razlicitih postova, nek mi neko kaze definitivno: 1. Koliki je sad dnevni / mesecni download limit za premium usere? 2. I kolika je down brzina za iste? I sa 4 megabitnim linkom ne skinem vise od 2-3 giga dnevno, sto je katastrofa sad kad sam iskopo sajt sa tonu HD filmova sve linkovani ka RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Pricali smo par strana iza ili gde vec o tome Premium rapid ti se kako stvari stoje nikako ne isplati-limit je 80 giga mesecno sto ce reci da mozes da skines 2,6 giga dnevno otprilike sto je ako skidas iole malo vise po meni mizerno narocito ako imas link od 1mbit pa nadalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Ne znam da li ste primetili ali meni rapid ovijeh dana pici full brzinom non stop-mozda uvece skida par sati usporeno Jel su se to dozvali pameti shvativsi da ce izgubiti korisnike-ko zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 cime se placa premium i kako? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted February 27, 2010 Report Share Posted February 27, 2010 http://www.brapid.sk/ ja plaćam preko ovog resellera - pošto prihvataju klijentelu iz srbije. plaćanje via debit ili credit carda. prihvataju visu, mastercard, verovatno i sve ostale major kartice. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 lol paralelno ne odgovaraju na upite WarezBB,ProjectW i Krstarica forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 http://www.infopano.com/rapidshare.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnos Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 hvala man Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimmu1 Posted March 5, 2010 Report Share Posted March 5, 2010 vec par nedelja rapidshare radi skroz ok.tu i tamo mi se zadesi da nema koji slobodan slot,ponekad padne brzina sa 110-120 na 40-50 ali nista strasno.samo kad se setim da krajem prosle godine nisam dve nedelje nista mogao skidati jer nije bilo slobodnih slotova ovo je premija.no i dalje je megaupload mnogo jaci.nema cekanja od 15 minuta,skidam stalno max brzinom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Drugar iz doma kupio hakovani nalog za 400 dinara preko nekog tipa sa Bureka. Dao pare još u decembru, a i dalje radi, pošto vlasnik naloga produžava korišćenje svakog meseca. Download leti, brzina je danju između 8 i 15 mb/s, a noću je stabilna između 14 i 15. Juče mi je skinuo dva filma za 3 minuta, smejao sam se gledajući jDownloader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted May 17, 2010 Report Share Posted May 17, 2010 vec par nedelja rapidshare radi skroz ok.tu i tamo mi se zadesi da nema koji slobodan slot,ponekad padne brzina sa 110-120 na 40-50 ali nista strasno.samo kad se setim da krajem prosle godine nisam dve nedelje nista mogao skidati jer nije bilo slobodnih slotova ovo je premija.no i dalje je megaupload mnogo jaci.nema cekanja od 15 minuta,skidam stalno max brzinom.... i kod mene isto. pu pu, da ga ne ureknem. Radi bez problema vec vise od mesec dana, a secam se da je bagovao, da po 3-4 sata nisam mogao skidati, da je izbacivalo da nema slotova za nasu zemlju... Kuruz: ma premium je bzvz jer imas dnevno ogranicenje za dovnload, imao sam ja ranije... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 (edited) Са колико различитих ИП aдреса се може истовремено скидати са Репид Шера? Edited May 18, 2010 by Куруз Link to comment Share on other sites More sharing options...
feyd Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 ako imaš free nalog, s jedne, i to 100 ili 200 MB odjednom, pa posle moraš da čekaš ili da resetuješ modem/ruter. ako imaš platni RS nalog sam određuješ broj istovremenih konekcija, s tim da za tu cenu možeš da skineš 5 GB na dan, a da ako na primer 2 dana ne koristiš nalog, trećeg dana možeš da skineš 15 GB. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 U al se čeka, celih pet minuta : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts