vudun Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 tu su metal paradise, metal world, metal ass i naravno .:::SRBIJA-DO-TOKIA:::. hub.
KazimKazim Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 (edited) http://www.nostalgija.com/ <3 Ta nostalgia mie bila pocetna osnova...ali cini mi se da je s' vremenom bas spor bio protok, 300 godina se skidala obicna pesma od 3-4 mb...cakano je upgrade u odnosu na nostalgiu Edited June 11, 2013 by KazimKazim
sale 3sm Larry Flynt Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 ja narodnjake(a i ostalo sto nije moglo se nadje na torentima i "izvorima" koje koristim) skidao preko nekih foruma, ono ukucam ime izvodjaca+diskografija ili taj i taj album, onda kliknem na images, cekam dizlista pa po slikama, uglavnom prvi izletali forumi i blogovi sa kojih sam skidao....totalni sam pecinski covek, al jbg uvek tako nadjem sve. Znaci sa soulseek i dc++ nalazite sve? Mora probam.
Demon Seed Posted June 11, 2013 Report Posted June 11, 2013 (edited) Bas me diskografije narodnih pevaca i ne interesuju toliko, uglavnom se veselim uz proverene hitove Za sve ostalo tu je Soulseek Mada i na slsk ima buljuk narodnjaka, nego ovi kenjaju Edited June 11, 2013 by Demon Seed
Recommended Posts