kuruz Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 METALGODS hub više ne postoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 tu su metal paradise, metal world, metal ass i naravno .:::SRBIJA-DO-TOKIA:::. hub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) http://www.nostalgija.com/ <3 Ta nostalgia mie bila pocetna osnova...ali cini mi se da je s' vremenom bas spor bio protok, 300 godina se skidala obicna pesma od 3-4 mb...cakano je upgrade u odnosu na nostalgiu Edited June 11, 2013 by KazimKazim Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale 3sm Larry Flynt Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 ja narodnjake(a i ostalo sto nije moglo se nadje na torentima i "izvorima" koje koristim) skidao preko nekih foruma, ono ukucam ime izvodjaca+diskografija ili taj i taj album, onda kliknem na images, cekam dizlista pa po slikama, uglavnom prvi izletali forumi i blogovi sa kojih sam skidao....totalni sam pecinski covek, al jbg uvek tako nadjem sve. Znaci sa soulseek i dc++ nalazite sve? Mora probam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted June 11, 2013 Report Share Posted June 11, 2013 (edited) Bas me diskografije narodnih pevaca i ne interesuju toliko, uglavnom se veselim uz proverene hitove Za sve ostalo tu je Soulseek Mada i na slsk ima buljuk narodnjaka, nego ovi kenjaju Edited June 11, 2013 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts