Grob Bez Dna Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 meni sa premiumom ide 110kb/s stalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 ja sam isto imao takvih problema sa rapidom dok sam koristio premium. Ali ne stalno. Moguce da se preoptereti server pa baguje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Moguce je i to sto Chicken Hunter kaze. Nego vidim da ima opcija "Traffic Share" koja iznosi 5GB, jel neko konvertovao to, jel moze to da se racuna isto u download Edited February 14, 2009 by Fake City Link to comment Share on other sites More sharing options...
angels deserve to die Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 www.zamunda.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 moze, a mogu i poeni da se konvertuju... imas to sve u settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 (edited) Koliko sam skontao od tih 5GB u "Traffic Share" mozes samo 1GB da potrosis Sa druge strane, mozete koristiti TrafficShare kako bi ste povecali vasu mogucu kolicinu ukupnog downloada. Kada downloadujete fajl i potrosite svoju download kvotu, sistem automatski preuzima 1 GB od vase TrafficShare kvote za potrebe downloada. Za ovo je neophodno da se najmanje 5 GB nalazi na vasem TrafficShare nalogu. Edited February 14, 2009 by Fake City Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 ne, od tih 5 ne mozes nijedan..., kad bi imao vise od5, mogao bi da iskoristis sve sem 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 (edited) Pa dobro,tih 2.5 giga nije talo lose-to su tri divx filma ili tri full mp3 diskografije dnevno u proseku-valjda vam je dovoljno da skinete tri filma dnevno,pohlepnici E sada druga stvar ako su filmovi HD ili u dvd formatu Edited February 15, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 u sustini je dovoljno, pogotovo ranije kada su standardi bili 256 i 512k. I da si hteo nisi mogao vise od 3-5GB dnevno da skines. ali poenta je ta sto je pederski da te neko ogranici ako si sve posteno platio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Meni bi sa mojom bednom brzinom sasvim dovoljno bilo 5gb. xD Elem, i ja delim IP adresu sa pola sela. -.- Da li neko zna kako to može da se zaobiđe? Tj. da li može? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Uglavnom ne skidam filmove ispod 1.4GB, a imam spisak nekih 6-7 starijih komada svi su na 2 CD-a i jos jednu seriju moram da skinem sto je nema na torentu. Zato mi je problem tih 2.6 GB. Evo opet posle 13h brzina se prepolovila. Moracu uvece da ostavim da skida. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 (edited) Meni bi sa mojom bednom brzinom sasvim dovoljno bilo 5gb. xD Elem, i ja delim IP adresu sa pola sela. -.- Da li neko zna kako to može da se zaobiđe? Tj. da li može? Wless i shou deljenih adresa-tako je obicno u 70% slucajeva ali kod ozbiljnijih provajdera(za razliku od kurte i murte koja je mrezu radila obicno nogama )dobijas ipak dinamcki IP npr Verat Kao sto si sama rekla-svi koji pristupaju istom AP-u kao i ti imaju istu tj deljenu IP adresu i onda veselje kada treba da se skida preko share servisa Mislim da ne moze to da se sanira a svakako je najjednostavnije da uplatis premium Edited February 15, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Pa dobro,tih 2.5 giga nije talo lose-to su tri divx filma ili tri full mp3 diskografije dnevno u proseku-valjda vam je dovoljno da skinete tri filma dnevno,pohlepnici E sada druga stvar ako su filmovi HD ili u dvd formatu a ako delis sa nekim nalog, kao sto si ti rekao da ces raditi? onda imas 1,3GB dnevno... to je, recimo, jedna HD serija od 40 minuta... ili film i po Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 15, 2009 Report Share Posted February 15, 2009 Elem, i ja delim IP adresu sa pola sela. -.- Da li neko zna kako to može da se zaobiđe? Tj. da li može? Ako oni dodele odredjenu IP adresu za deo domena, npr 30 hostova u odredjenom delu tvog sela, nista nemozes da ucinis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brynhildr Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Ne gine mi uplaćivanje onda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 veruj, isplati se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 pa pazi, 90% stvari koje ja skidam sa neta ima i na drugim servisima tipa Megaupload, Filefactory... I onda kombinujes. Lupam, ja sad skidam Underworld i primeval sa Megauploada a tropical HEAT sa rapida. poredjam naizmenicno linkove u USDownloader i milina. Tako da nije jedino resenje premium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fake City Posted February 16, 2009 Report Share Posted February 16, 2009 Tako da nije jedino resenje premium. Koji crni premium, bolje da ga ne uzimate. Prvo sto su pederi smanjili limit, a drugo maksimalnu brzinu imas samo od 4 posle ponoci do negde 13h. Kad skinem ovih par filmova i seriju sto imam na rapidu zavrsio sam sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 http://www.xlned.com/bestellen/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 (edited) pa pazi, 90% stvari koje ja skidam sa neta ima i na drugim servisima tipa Megaupload, Filefactory... I onda kombinujes. Lupam, ja sad skidam Underworld i primeval sa Megauploada a tropical HEAT sa rapida. poredjam naizmenicno linkove u USDownloader i milina. Tako da nije jedino resenje premium. Nije fora u tome Devojka ima wless i deljenu ip adresu pa ne moze da skida sa share servisa jer delis isti ip sa svi userima koji pristupaju tom AP-u I recimo kada hoces nesto da skines pise ti "current IP already in use bla bla bla" jer imas deljeni IP sa bagrom Resenje je da uplatis premium gde takvog ogranicenja nema Koji crni premium, bolje da ga ne uzimate. Prvo sto su pederi smanjili limit, a drugo maksimalnu brzinu imas samo od 4 posle ponoci do negde 13h. Kad skinem ovih par filmova i seriju sto imam na rapidu zavrsio sam sa njim. Ja ne mogu da verujem Pa ako je tako kao sto kazes onda se to uopste ne razlikuje od free naloga sem sto ne cekas 15min Sem ako nisi ispucao mesecni limit (80 giga) pa sada za tebe,sto se brzine tice,vazi isto kao i za free korisnike Inace megaupload je skroz cool-protok skoro uvek full(zna nekada i da varira),down moze da se nastavi,a izmedju svakog down-a cekas jedan min a sve to free nalog Rapidshare sucks i to big time,ali sta ces-90% share sadrzaja se kaci na njemu Edited March 6, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Koji je, po vama, najbolji pretraživač za megaupload ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 (edited) Iznenadio bi se sta sve moze da se nadje kucanjem imena u Google onoga sto te interesuje + megaupload Edited March 7, 2009 by Full_Metal_Yakuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 www.megauploadforum.net Ovo mi se redovno desava na rapidu u zadnjih nedelju dana: "Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 26 seconds ago." Ima jos neko ovih problema?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 'ajd neko od moderatora nek promeni ime ove teme, pošto ni kod babe nema za džabe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 ma nema veze, svi znaju da realno ti nalozi ne rade ili rade par sati. Evo opet! Grr! "We regret that currently we have no available slots for free users. Unfortunately you will have to wait 2 minutes, this will allow us to continue to provide our service to our Premium users. Afterwards it will be checked again if you can access the file. If you do not want to wait that long, become Premium member." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts