Jump to content

Rapidshare i News nalozi

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted (edited)

Dele se besplatni rapidshare premium nalozi :D

Registracija se vrsi na www.rapidshare.com (odmah ispod upload-a je forma).

Edited by Indorile
  • 2 months later...
Posted

Хаковани налог за који сам платио 200 динара је власник недавно продужио, тако да је сада лајфтајм.

Ахој.

• 1 year later...
Posted

gde kod nas ima da se kupe megaupload nalozi? treba mi jedan samo na mesec dana ne bi li poskidao tih 30-40gb koliko imam u jdownloaderu,a da skidam ovako za dzaba i ne bih bas jer ce to trajati mesec ipo-2..

Posted

mu.com cak i ima ponekad na cracking forumu,prvo bi to probao.u suprotnom,kao sto su pojasnili ljudi zilion puta na forumu,izvadis u intesi visa electron ili kako vec karticu,linkujes sa pay pal-om i picis.

Posted (edited)

u medjuvremenu nadjoh i na euplata.rs gde ima izmedju ostalih i megaupload za 1050din mesecno,a sad da li je to ok valjda jeste.. imam vec u rajfzajzenu visu virtuon pa cu probati uostalom i preko nje na paypal..

Edited by dimmu1
  • 2 months later...
Posted
Rapidshare disabled the ability to resume downloads that were stopped for free users and also limited the average download to 30kb/s.

Because of the way they are doing this, it may look like the download is frozen!

Don't worry - it's not. It's just waiting for the next piece of the file to be transferred.

The pauses in between are added by Rapidshare in order to make the overall average speed slower for free-users.

Смрадине профитерске.

• Upvote 1
Posted

Смрадине профитерске.

Kakvi šupci mamu im jebem, jedva nađoh linkove za neki program i sad se ovo desi.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...