banedeathmetal Posted June 24, 2008 Report Posted June 24, 2008 E OVO je super omot! Evo i naseg omota, za to je zasluzan Tara Kerac (sin od Baneta Kerca): 1 Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Ajde sad jedno pitanje.Zanima me ko radi omote ovde kod nas i u inostranstvu (naravno za kes) i ako moze koliko para otprilike izadje to.(molio bih linkove) hvala. Quote
Dead Man Walking Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 (edited) Radim ja Edited August 28, 2008 by Dead Man Walking Quote
Dead Man Walking Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 (edited) Njah tek sam od nedavno uzo da se bakćem s ovim... Radim za jedan bend iz Šida Evo par pokušaja, za sad ni jedan nije zadovoljovajući (ni meni ni klijentu) pa ih zato i kačim... : na treći sam stavio watainove pesme čisto da se vidi kako izgleda Edited August 28, 2008 by Dead Man Walking Quote
Southern_Marshall Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Zavisi shta ti treba,ali radim....linkove,ne mogu da trazim,imash po spejsu mog benda neshto(ceo spejs,obrada fotografija,plakati...shta vec)...da i pajac tj.logo za Castle je bio moj rad..ima josh dosta toga,samo zavisi shta ti treba... Quote
Speed_Dead Posted August 28, 2008 Author Report Posted August 28, 2008 Ajde sad jedno pitanje.Zanima me ko radi omote ovde kod nas i u inostranstvu (naravno za kes) i ako moze koliko para otprilike izadje to.(molio bih linkove) hvala. ima jedal lik iz Austrije koji radi za kes..zove se Giger ..iscimaj ga;) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 Gde da ga iscimam?na tiganj ? Quote
Speed_Dead Posted August 29, 2008 Author Report Posted August 29, 2008 na udicu @mrtvac hoda dobar ti je onaj fazon sa tenkom i ocima vuka il sl 111 Quote
Mistress Burzum Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Kao sto neko već reče, kod nas nema 'leba. Bendovi hoće da sve bude super ali, po mogućstvu, za dž. Inače, sporedno se bavim dizajnom postera i CD-cover-a (uglavno za inostrane demo bendove , za sada) i mali savet (ako ikoga interesuje): pre nego što išta uradite i pošaljete, tražite pola para unapred. Ono što meni zapadne za oko (pri tom ne upirem prstom ni na koga) je kad prepoznam originalne slike iskasapljene i pretvorene u CD-art. Tipa, ukrade sliku Borisa Valleja (npr) i upotrebi u dizajnu bukleta.Tog dizajnera treba da je sramota. Ako se uopšte može nazvati dizajnerom....plagijator... Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ove radove je za Dark PreacherS-e radio Alexic.Cisti promo radovi,a tek treba da se radi na coveru za album Quote
Duxa Deathroll Rising Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Ladno Tesla na coveru naravno. Posto je usko vezana za bend Quote
Lunar Posted August 31, 2008 Report Posted August 31, 2008 Jbt. ja sam slep. Ja nevidim Teslu nigde. XD Quote
Џрк Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 To samo vide oni koji su isli u Teslu :) Quote
SATAN-iz Batajnice Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 (edited) Kao sto neko već reče, kod nas nema 'leba. Bendovi hoće da sve bude super ali, po mogućstvu, za dž. Inače, sporedno se bavim dizajnom postera i CD-cover-a (uglavno za inostrane demo bendove , za sada) i mali savet (ako ikoga interesuje): pre nego što išta uradite i pošaljete, tražite pola para unapred. . jde sad jedno pitanje.Zanima me ko radi omote ovde kod nas i u inostranstvu (naravno za kes) i ako moze koliko para otprilike izadje to.(molio bih linkove) hvala. Da li ima potrebe da bilo sta kazem? Edited September 1, 2008 by SATAN-iz Batajnice Quote
banedeathmetal Posted September 1, 2008 Report Posted September 1, 2008 Da li ima potrebe da bilo sta kazem? Tara Kerac radi za pare, neznam koliko uzima, tj to zavisi sta ti treba (koji nacin da bude iscrtan, fotoshop, rucno, itd...). Inace, radio je sve Disdained cover-e (3 komada), takodje sve za Obscured sve, logo za pomenute bendove + Vault Of Pain novi Logo, i mnogo toga jos sto ja ni neznam. Inace njemu je cale Bane Kerac, tako da je kvalitet za garantovan. Quote
Ninoslav Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Demether - Beautiful (2007, One Records) Sangre Eterna - Amor Vincit Omina (2008, Sleaszy Records) Koga interesuju detalji i utisci, neka napise... Quote
Imrahil Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Sangre Eterna ima ok omot, Demether-ov je katastrofa Quote
Mistress Burzum Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 (edited) *cough* by BlueBlack I kompletan booklet jednog drugog lika @ hGenesis kad bi naši ovako *sigh* Edited September 18, 2008 by Mistress Burzum Quote
Mistress Burzum Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Verujem. Imam prilike da često gledam kako se rade omoti za inostrane bendove i kad pogledam kod nas... Tuga me uhvati. To lepo može da se vidi kad se uđe u MAMUT na primer. Metal sekcija ( strana ) je za parenje očiju (loše urađeni su retkost)... a onda kako krenete na desno ka domaćoj sceni... Katastrofa. Alogia se istiiče posebno. Svaka njima čast al ono je sramota za cover. Ono što sam ja naučila kad su upitanju ozbiljni bendovi (bilo da su već poznati ili tek počinju) jeste uvek bilo i biće - koliko para toliko i muzike. Sa domaćima imam vrlo loše iskustvo... Quote
Speed_Dead Posted September 18, 2008 Author Report Posted September 18, 2008 Verujem. Imam prilike da često gledam kako se rade omoti za inostrane bendove i kad pogledam kod nas... Tuga me uhvati. To lepo može da se vidi kad se uđe u MAMUT na primer. Metal sekcija ( strana ) je za parenje očiju (loše urađeni su retkost)... a onda kako krenete na desno ka domaćoj sceni... Katastrofa. Alogia se istiiče posebno. Svaka njima čast al ono je sramota za cover. Ono što sam ja naučila kad su upitanju ozbiljni bendovi (bilo da su već poznati ili tek počinju) jeste uvek bilo i biće - koliko para toliko i muzike. Sa domaćima imam vrlo loše iskustvo... do jaja je omot Quote
RNA Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Sangre Eterna - Amor Vincit Omina (2008, Sleaszy Records) Љубав побеђује све? (није случајно Amor Vincit OMNIA?) Какво је то геј име за метал албум? Quote
Recommended Posts