Jump to content

Recommended Posts

Posted

sto propast?

ja sam odusevljen cinjenicom da je to jedan od nacina da pokazes bendovima koju su umislili da su ko zna sta ovde-gde im je mesto...

jel mislis da si baja? jel mislis da ti je bend najjaci na svetu(a u Sr sigurno)>?

jel mislis da ti je album remek delo od 50 eura za snimak/

pa bato plati ako oces i omot da bude u rangu sa tvojim vizijama,

imam ortaka koji pegla bubanj u Ajris stjuU i on lepo kaze oni ljudi snime album naprave promociju u akademiji i od tih para odplate i taj i sl album i ostane za njih kes,

pa lepo nek tako urade i domaci "kvalitetni bendovi" pa nek sebi priuste omot od muzike a ne da stede kes od rodjendana i novih godina sto dobiju od mame i tate..

a ima jos bolja fora..CEMENT NA RAME!!

za pare a ne iz sportsko estestskih razloga i moze sve da se kupi i ostvari po zelji

mislim sve moze nisu problem pare problem je princip ..i zdrav mozak ..das za omot recimo 300 eura a kad odradis "album" u sr i prodajes ga za recimo 1 euro=80 din mora 300 ljudi da ti ga kupi samo omot da ti se odplati,a da ne pominjem pare za snimak:P

bolje bi bilo nasim bendovima da vezbaju i rade na sebi nego da izigravaju baje i da im najveci problem bude omot..

Posted (edited)

Koji je drugi :) ?

Апартман?

imam ortaka koji pegla bubanj u Ajris stjuU i on lepo kaze oni ljudi snime album naprave promociju u akademiji i od tih para odplate i taj i sl album i ostane za njih kes,

pa lepo nek tako urade i domaci "kvalitetni bendovi" pa nek sebi priuste omot od muzike a ne da stede kes od rodjendana i novih godina sto dobiju od mame i tate..

А-ха, 'оће то од метала у Србији. Колико Irish Stew скупи људи на свирци, а колико иоле бољи метал бенд? Немој Дачо да се зајебавамо.

Edited by RNA
Posted

pa ja ti to i pricam ,prvo nek bendovi porade na sebi pa na sceni pa nek skupe bazu "fanova" a ne drugara iz odeljenja i sl , pa onda nek dignu nos ako imaju to sve da stoji iza njih ,ma meni ce brojgel i direr da rade omote al kad zasluzim.

koliko muzike toliko para

Posted
pa ja ti to i pricam ,prvo nek bendovi porade na sebi pa na sceni pa nek skupe bazu "fanova" a ne drugara iz odeljenja i sl , pa onda nek dignu nos ako imaju to sve da stoji iza njih ,ma meni ce brojgel i direr da rade omote al kad zasluzim.

Е, да је некромантија опција, ја бих најрадије дигао из мртвих Хијеронимуса Боша. :)

Posted (edited)
Umetniku je važno da ima izazov, ali ako on živi od toga, nema šanse da će da radi za džabe

'Де ћеш већи изазов од живота где радиш за џабе?

едит: извињавам се, већи изазов је да волонтираш у Радикалној странци

Edited by Генерални
Posted
Е, да је некромантија опција, ја бих најрадије дигао из мртвих Хијеронимуса Боша. :)

ce ga dignemo nije problem,sve moze za pare;)

Posted
'Де ћеш већи изазов од живота где радиш за џабе?

едит: извињавам се, већи изазов је да волонтираш у Радикалној странци

E sad...

Kakve veze imaju Radikali ili politika uopšte sa svim ovim? :)

Posted

Мафија блиска Радикалној странци контролише токове дизајнирања и штампања омота за металске ЦДове у Србији! Ради се о индустрији тешкој преко 43 ЕУР годишње!

Posted
Мафија блиска Радикалној странци контролише токове дизајнирања и штампања омота за металске ЦДове у Србији! Ради се о индустрији тешкој преко 43 ЕУР годишње!

:):):):):)

Posted

Ako ćemo pošteno, pre nekoliko godina radio sam za mnoge političke stranke neku komercijalu i radikali su od svih najprofesionalniji ispali.

Ne znam kakvi su sada (obzirom na stanje u stranci), ali onomad se jedini platili unapred avans, a po završetku projekata platili sve ostalo bez čekanja, za razliku od nekih drugih stranaka.

Posted

Па, пре ће веровати њему, него лопову који приде ни нема да плати. Математике је јасна!

Posted
Ako ćemo pošteno, pre nekoliko godina radio sam za mnoge političke stranke neku komercijalu i radikali su od svih najprofesionalniji ispali.

Ne znam kakvi su sada (obzirom na stanje u stranci), ali onomad se jedini platili unapred avans, a po završetku projekata platili sve ostalo bez čekanja, za razliku od nekih drugih stranaka.

Svaka čast.

• 3 weeks later...
Posted
6.a ovaj neka ortakinja

dagger2.jpg

Ovaj je sto se mene tice najbolji... Ovi iznad su smesni. Jedini problem kod ovog sestog je sto se u stampi nista nece videti od ovih tribala i chega vec.

Posted
Ovaj je sto se mene tice najbolji... Ovi iznad su smesni. Jedini problem kod ovog sestog je sto se u stampi nista nece videti od ovih tribala i chega vec.

Zasto mislis da se nece videti u stampi? Ako se dobro odradi priprema, nema razloga da se ne vidi.

Posted
Zasto mislis da se nece videti u stampi? Ako se dobro odradi priprema, nema razloga da se ne vidi.

Ono sto vidis na monitoru 3 puta je tamnije u stampi, pogotovo kad ima osetljive prelaze.

Posted

Zato ti to lepo posvetlis dok radis pripremu pa dobijes kako treba u stampi.

Uostalom kad radis pripremu treba da poznajes ICC profil stamparije u kojoj ces da radis pa na takve probleme neces nailaziti. ;)

Posted

Ne znam što bi to bilo 3 puta tamnije u štampi. Nije da sam neki poznavalac, ali kad pripremam za štampu ne posvetljujem ne znam koliko. Nekad čak uopšte. Bila sam na par mesta, za sada sam prezadovoljna Copy Planet-om u Brankovoj. Fantastično štampaju, papir je super, ma sve sve. Kad sam pripremala portfolio ništa nisam menjala niti posvetljavala i ispalo je kao na monitoru. Mooooožda za neku najminimalniju nijansu, ali ništa primetno.