rhapsoad Posted March 8, 2008 Report Posted March 8, 2008 video sam ga pre neki dan, taj crtac sam imao na kaseti he-man and she-ra secret of the sword kako je dobra pesma sa spice skinuo sam je pre neki dan sa youtubea
Hamsun Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 još kad bi neko imao kakve linkove za download ovog kulta...
Axeanosilas Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Ево ти сморент. Комплетна два серијала. Нисам пробао. http://isohunt.com/torrent_details/3136823...man?tab=summary
Naragoth Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 Nije He Man nego She Ra Heheh jeste She Ra tj Adora!Elem malo je sranje jer nije stara sinhronizacija ova je tako jadnaaa!! Inace extraaa sto postoji ova temaaa!!!He-MAn and the masters of the universee!!!KELDAR!!! :bigblue: Ali uvek mi je bilo histerija da u seriji Adam nosi ljubicaste cizme i roze prsluk sa belim pantalonama!! :) :) :)
lemmy sixx Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Излазио је стрип и 1991, али се квалитет цртежа и прича, који никад ниеј био на неком не знам каквом нивоу, додатно погоршао. Била је фора прва и друга година излажења су ишла истог дана у месецу који је и дан месеца. Ја сам тек био купио 4. број "Бунар слузи", кад сам случајно налетео на њега идући у болницу. А кад смо код тога, у болницу су ми моји доносили стрипове, поготово тада нови Дилан Дог "Поноћ". Imam pun kurac tih stripova...izmedju ostalih imam i Bunar Sluzi.Jako dobar strip bio,lozio sam se ko lud.
José Luis Chilavert Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=xvzt8Ian4FI :lol: :lol: :lol: he-man on sexual harrassment
RNA Posted April 3, 2008 Report Posted April 3, 2008 Imam pun kurac tih stripova...izmedju ostalih imam i Bunar Sluzi.Jako dobar strip bio,lozio sam se ko lud. Јес' добар кад имаш 9 година. Ја сам пре неколико година узео епизоду "Долазак метеорба" и оно је кратко (као и сви амерички стрипови у тим свешчицама), прича досадна... да не набрајам да ље. Али за децу, савршено. Посебно сам обожавао насловне стране.
lemmy sixx Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Da,da...i naslovna strana za Bunar sluzi je bila ekstra.He-Man prekriven zelenom sluzi...super. Nego kolega,ti stripovi i jesu namenjeni za decu,kako ocekujes da konjini od 26-27 godina budu interesantni?
Bata Trokrilni Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Gledao sam ovaj crtani pre ravno 20 godina.
RNA Posted April 4, 2008 Report Posted April 4, 2008 Da,da...i naslovna strana za Bunar sluzi je bila ekstra.He-Man prekriven zelenom sluzi...super. Nego kolega,ti stripovi i jesu namenjeni za decu,kako ocekujes da konjini od 26-27 godina budu interesantni? Исто се питам и за већину других америчких суперхероја.
Imp11 Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Neki lik iz Australije je stavio svoju ogromnu kolekciju He-man figurica na youtube:
East Posted May 13, 2008 Report Posted May 13, 2008 Gledao sam ovaj crtani pre ravno 20 godina. ja jutros kad sam se vretio iz grada
angels deserve to die Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Kako ovo nisam videla ranije- He-man mi je bio omiljeni crtani dok sam bila u zabavishtu a i ranije, posle su prestali da ga pushtaju (u zabavishtu sam bila 1989. godine). Mnogo sam se plashila Skeletora- nocu nisam smela napolje da izadjem od straha. Sad mi je smeshno Vishe od He- mana sam obozavala Nindze Kornjache i Bertrana i Bjanku... Te misheve sam crtala gde god sam stigla Bash sam sinoc gledala He-mana na Youtube, kao i Blufonce- seca li se neko njih?
Ranis Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 najjachi intro za crtace... nekad ga pustim kad radim zadnju seriju sklekova!
RNA Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Kako ovo nisam videla ranije- He-man mi je bio omiljeni crtani dok sam bila u zabavishtu a i ranije, posle su prestali da ga pushtaju (u zabavishtu sam bila 1989. godine). Хи-мен је на ТВ-у био 1987. и 1988.
East Posted December 21, 2008 Report Posted December 21, 2008 Хи-мен је на ТВ-у био 1987. и 1988. tebi je sitnicarenje u krvi
Simadin Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 Ja sam cuo da se snima film, neko sa ovog foruma je glavna uloga:
Face Of Melinda Posted December 22, 2008 Report Posted December 22, 2008 ja sam se lozila na he-man kao klinka... on je bio ideal: lep, razvijen, snazan, hrabar i odlucan u borbi protiv sila zla... eh prva ljubav zaborava nema...
Vozd Jovan Pogani Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 Dobar covjek... Dobar cratni film... Ali ovo je sila... http://www.youtube.com/watch?v=9Ti-9p8OOhk Sjecam se dok sam bio balonja zvao se Vitezovi Orijenta... Koji zakon... ja sam uvijek bio BEZ... Ovaj sto se pretvara...
Ranis Posted March 20, 2009 Report Posted March 20, 2009 dugo se nisam setio himena...sad kad sam pustio intro na YT, odmah sam dobio zelju da uradim seriju sklekova! koja muzkia...
Recommended Posts