Jump to content

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

video sam ga pre neki dan, taj crtac sam imao na kaseti

he-man and she-ra secret of the sword

kako je dobra pesma sa spice skinuo sam je pre neki dan sa youtubea :D

• 4 weeks later...
Posted
Nije He Man nego She Ra

Heheh jeste She Ra tj Adora!Elem malo je sranje jer nije stara sinhronizacija ova je tako jadnaaa!! :icon_ne:

Inace extraaa sto postoji ova temaaa!!!He-MAn and the masters of the universee!!!KELDAR!!! :bigblue: :bigblue:

Ali uvek mi je bilo histerija da u seriji Adam nosi ljubicaste cizme i roze prsluk sa belim pantalonama!! :) :) :) :) :) :) :)

Posted
Излазио је стрип и 1991, али се квалитет цртежа и прича, који никад ниеј био на неком не знам каквом нивоу, додатно погоршао. Била је фора прва и друга година излажења су ишла истог дана у месецу који је и дан месеца. Ја сам тек био купио 4. број "Бунар слузи", кад сам случајно налетео на њега идући у болницу.

А кад смо код тога, у болницу су ми моји доносили стрипове, поготово тада нови Дилан Дог "Поноћ".

Imam pun kurac tih stripova...izmedju ostalih imam i Bunar Sluzi.Jako dobar strip bio,lozio sam se ko lud.

Posted
Imam pun kurac tih stripova...izmedju ostalih imam i Bunar Sluzi.Jako dobar strip bio,lozio sam se ko lud.

Јес' добар кад имаш 9 година. Ја сам пре неколико година узео епизоду "Долазак метеорба" и оно је кратко (као и сви амерички стрипови у тим свешчицама), прича досадна... да не набрајам да ље. Али за децу, савршено. Посебно сам обожавао насловне стране.

Posted

Da,da...i naslovna strana za Bunar sluzi je bila ekstra.He-Man prekriven zelenom sluzi...super.

Nego kolega,ti stripovi i jesu namenjeni za decu,kako ocekujes da konjini od 26-27 godina budu interesantni? :)

Posted
Da,da...i naslovna strana za Bunar sluzi je bila ekstra.He-Man prekriven zelenom sluzi...super.

Nego kolega,ti stripovi i jesu namenjeni za decu,kako ocekujes da konjini od 26-27 godina budu interesantni? :)

Исто се питам и за већину других америчких суперхероја.

• 1 month later...
  • 7 months later...
Posted

Kako ovo nisam videla ranije- He-man mi je bio omiljeni crtani dok sam bila u zabavishtu a i ranije, posle su prestali da ga pushtaju (u zabavishtu sam bila 1989. godine). Mnogo sam se plashila Skeletora- nocu nisam smela napolje da izadjem od straha. Sad mi je smeshno :) Vishe od He- mana sam obozavala Nindze Kornjache i Bertrana i Bjanku... Te misheve sam crtala gde god sam stigla :D Bash sam sinoc gledala He-mana na Youtube, kao i Blufonce- seca li se neko njih?

Posted
Kako ovo nisam videla ranije- He-man mi je bio omiljeni crtani dok sam bila u zabavishtu a i ranije, posle su prestali da ga pushtaju (u zabavishtu sam bila 1989. godine).

Хи-мен је на ТВ-у био 1987. и 1988.

• 2 months later...
Posted

dugo se nisam setio himena...sad kad sam pustio intro na YT, odmah sam dobio zelju da uradim seriju sklekova! :razz:

koja muzkia...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...