RNA Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Грешиш силно, сине. Приказивали га Хрвати недељом увече (био на РТБ-у) 1987. и 1988. Знам, јер сам тад био добио видео рекордер и почео да снимам епизоде.
Goxy Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 to je tacno.i ja se secam da su prikazivali '88.u to vreme sam i album sa slicicama popunjavao i isao u gornji milanovac po slicice kad sam bio na ekskurziji ...
WIZARD OF GORE Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 secam se tog kultnog albuma....to je jedan od mnogih koje sam skupljao i na kraju zagubio ko zna gde e zivote lutalico
Goxy Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 ista stvar i kod mene.a slao sam i prazne kesice i kao nagradu dobio budjavu kartonsku kesu sa he- manom.kult
WIZARD OF GORE Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 u to vreme su za sve albume sa slicicama imali nagradne igre, ako posaljes 25/50/100 praznih kesica dobijes kesu/torbu/loptu (ako su slicice nekog fudbalskog prvenstva)....e to su bili dani....dodjes u skolu i nema sanse da neko kaze "daj da prepisem domaci" nego "imas slicice za razmenu?"
Goxy Posted February 21, 2008 Report Posted February 21, 2008 tapkanje,par-nepar...ih sta je toga bilo
RNA Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 u to vreme su za sve albume sa slicicama imali nagradne igre, ako posaljes 25/50/100 praznih kesica dobijes kesu/torbu/loptu (ako su slicice nekog fudbalskog prvenstva)....e to su bili dani....dodjes u skolu i nema sanse da neko kaze "daj da prepisem domaci" nego "imas slicice za razmenu?" Светско првенство Италија 1990. Не знам за Мексико 1986. Ортак био добио кесу са оном безвезном италијанском маскотом. Иначе, ја Химен албум нисам скупљао, јер нисам имао појма да га има. Тек сам касније сазнао, кад је прошло. А нисам имао појма шта је Химен, тек сам касније сазнао.
Opera Ghost Posted February 22, 2008 Report Posted February 22, 2008 Skrecem sa teme al jbg...jel se seca neko onog albuma Nindza ? taj sam najbolje obozavao
WIZARD OF GORE Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ma bilo je albuma samo takvih...skoro za svaki strip je postojao i album sa slicicama....danas retko koje dete skuplja slicice.....secam se da sam ja najbolje obozavao neki album sa raznoraznim automobilima, al' ne mogu da se setim kako se zvao
enclave Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 taj sam najbolje obozavao Vuk Karadzic se prevrce u grobu.
vudun Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Obožavam hi - men, u dvosmislenom smislu.
enclave Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 Najsladje je pice kad mu dlaka nice.
Goxy Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 ma bilo je albuma samo takvih...skoro za svaki strip je postojao i album sa slicicama....danas retko koje dete skuplja slicice.....secam se da sam ja najbolje obozavao neki album sa raznoraznim automobilima, al' ne mogu da se setim kako se zvao taj sa autima je bio negde '93-'94,ja sam ga skupljao i popunio.a prvi album uopste koji sam popunjavao je bio blek,pa onda mexico '86,ali bio sam suvise mali za neke ozbiljnije skupljanje.secam se zagora,tarzana,garfilda,diznija....ali najkultniji je bio jugoslovenska liga '88-'89,kada su za partizan igrali omerovic,mijatovic ,jokanovic... a golac bio trener.
WIZARD OF GORE Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 taj sa autima je bio negde '93-'94,ja sam ga skupljao i popunio.a prvi album uopste koji sam popunjavao je bio blek,pa onda mexico '86,ali bio sam suvise mali za neke ozbiljnije skupljanje.secam se zagora,tarzana,garfilda,diznija....ali najkultniji je bio jugoslovenska liga '88-'89,kada su za partizan igrali omerovic,mijatovic ,jokanovic... a golac bio trener. a ne...ne mislim na taj iz devedesetih...ovaj na koji ja mislim je izlazio 80ih...ja sam bas biJo mali, secam se da su moji burazeri to skupljali, cak i dan danas u dedinoj kuci na jednim vratima ima zelepljenih slicica iz tog albuma ne znam da li te zanima ali popunio sam ligu sampiona
lemmy sixx Posted February 23, 2008 Report Posted February 23, 2008 taj sa autima je bio negde '93-'94,ja sam ga skupljao i popunio.a prvi album uopste koji sam popunjavao je bio blek,pa onda mexico '86,ali bio sam suvise mali za neke ozbiljnije skupljanje.secam se zagora,tarzana,garfilda,diznija....ali najkultniji je bio jugoslovenska liga '88-'89,kada su za partizan igrali omerovic,mijatovic ,jokanovic... a golac bio trener. Da,da...ja imam album iz sezone '89-'90...Spartak,Rad,Velez,Zeljeznicar,Sarajevo,Sloboda Tuzla...ekstra.Tarzana imam nekoliko komada,istih,nemam pojma zasto sam to radio.Italia '90,legendarni album...
Download_manager Posted February 24, 2008 Report Posted February 24, 2008 Грешиш силно, сине. Приказивали га Хрвати недељом увече (био на РТБ-у) 1987. и 1988. Знам, јер сам тад био добио видео рекордер и почео да снимам епизоде. Upravu si. Ipak je bila '88. Ja sam nešto pobrkao sa Masters stripovima koji su izlazili '89 i '90 Kad se već offtopicuje sa raznim albumima moram da kažem da mi je najomiljeniji bio WWF, onaj o ugroženim životinjama. Imao je zelene korice sa pandom na naslovnoj strani. Još ga čuvam. I naravno legendarni Italia '90. A najbrže sam popunio album sa Diznijevim junacima. Trebalo mi je čitavih pet dana.
RNA Posted February 25, 2008 Report Posted February 25, 2008 Излазио је стрип и 1991, али се квалитет цртежа и прича, који никад ниеј био на неком не знам каквом нивоу, додатно погоршао. Била је фора прва и друга година излажења су ишла истог дана у месецу који је и дан месеца. Ја сам тек био купио 4. број "Бунар слузи", кад сам случајно налетео на њега идући у болницу. А кад смо код тога, у болницу су ми моји доносили стрипове, поготово тада нови Дилан Дог "Поноћ".
Download_manager Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 'Bunar Sluzi' je broj 3. Imam scan tog broja. Piše Mart 1989, Cena 3500 din. I meni je taj bio prvi. Nisam nikad ni video kec i dvojku na trafikama.
Goxy Posted February 26, 2008 Report Posted February 26, 2008 'Bunar Sluzi' je broj 3. Imam scan tog broja. Piše Mart 1989, Cena 3500 din. I meni je taj bio prvi. Nisam nikad ni video kec i dvojku na trafikama. svakako da je bio na trafikama,evo mi ga ispod kreveta,to je jedini koji sam sacuvao...nazalost poskidao sam sve epizode- skenirane- koje su izlazile kod nas...kako je lepo podsetiti se
Hudini Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Nisam nikad ni video kec i dvojku na trafikama. Ja sam imao i kec i dvojku, i pilot epizodu koja je rađena po filmu i bila je duplo duža od standardnih. Nažalost, imao sam dosta mlađih rođaka, pa sam ih razdelio.
Download_manager Posted February 27, 2008 Report Posted February 27, 2008 Sve što mi je ostalo su brojevi od 13. do 20.
Opera Ghost Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Enclave: Khm khm...Zoran Radmilovic...
Recommended Posts