Mr.Hate Posted August 15, 2008 Report Posted August 15, 2008 jel neko zna sta se desava sa ovim bendom ? ja imam samo 3. i 4. demo ,jel ima neko jos nesto od njih? Oni su prijatelju odmrmorili odavno,mislim ne postoje godinama vec.Inace kad bih vam pisao istorijat benda jos iz doba panka sredine osamdesetih kad su bili deo Etiopije pa se kasnije odvojili i bili Mizantropija jer su ovi iz Etiopie otisli u komercijalu.Kasnije je iz Mizantropije nastalo Savrsenstvo i poprimilo vise hardcore zvuk a i tekstovi otisli u desno,naravno u skladu sa situacijom u zemlji tokom devedesetih... Quote
Speed_Dead Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 Oni su prijatelju odmrmorili odavno,mislim ne postoje godinama vec.Inace kad bih vam pisao istorijat benda jos iz doba panka sredine osamdesetih kad su bili deo Etiopije pa se kasnije odvojili i bili Mizantropija jer su ovi iz Etiopie otisli u komercijalu.Kasnije je iz Mizantropije nastalo Savrsenstvo i poprimilo vise hardcore zvuk a i tekstovi otisli u desno,naravno u skladu sa situacijom u zemlji tokom devedesetih... jel postoji neki sajt ili distro preko koga se moze nabaviti nesto od njih? i gde ima biografija i/ili tekstovi? Quote
Mr.Hate Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 jel postoji neki sajt ili distro preko koga se moze nabaviti nesto od njih? i gde ima biografija i/ili tekstovi? Ako oces mp3 mogu da ti narezem i stare i nove demose...Drugo nema... Quote
Feniks . Posted August 17, 2008 Report Posted August 17, 2008 (edited) Taj poslednji demo je meni najbolji, 4 pesme, sve su odlicne... A koliko znam, nisu imali bas nesto previse koncerata...moguce zbog tekstova... Edited August 17, 2008 by Feniks . Quote
Speed_Dead Posted August 17, 2008 Author Report Posted August 17, 2008 Ako oces mp3 mogu da ti narezem i stare i nove demose...Drugo nema... moze moze,,bio bih ti zahvalan Quote
Feniks . Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Bend je vec duze vreme ponovo aktivan, evo jednog snimka sa koncerta... 1 Quote
Recommended Posts