Chicken Little 420 Posted April 5, 2019 Report Posted April 5, 2019 https://getmetal.club/154797-periphery-periphery-iv-hail-stan-2019.html Quote
azal Posted April 8, 2019 Report Posted April 8, 2019 ne moze ovaj Disney Channel vokal da se prezivi nikako. Quote
bradilko Posted April 9, 2019 Report Posted April 9, 2019 samo za azala https://www.revolvermag.com/music/periphery-hear-spencer-sotelos-stunning-isolated-vocals-its-only-smiles Quote
Haos sam ja Posted April 22, 2019 Report Posted April 22, 2019 Obrni okreni, Select difficulty i Alpha/Omega mi ostaju omiljeni od ovih. Ovaj novi sve nešto obećava, tamo vamo, a na kraju opšti utisak mlak. Quote
bradilko Posted April 22, 2019 Report Posted April 22, 2019 8 hours ago, azal said: jel si ikad slusao Meshuggu? jesam braćo, ali nije jedini bend na svijet. @Haos sam ja meni je p2, p3, pa juggernaut. sve vrhunski albumi. p4 mi se sve više sviđa, ali ne vidim da će nadmašiti prethodnike. Quote
azal Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 najbolji njihovi riffovi su oni melodicni sto imaju one lepe ukrase svuda, kad kopiraju Meshuggah i Sikth dosta su lejm meni. Quote
bradilko Posted April 23, 2019 Report Posted April 23, 2019 slažem se da su im takvi rifovi najbolji (the way the news goes, mile zero, scarlet, it's only smiles...), mark holcomb, jedan od trojice (meni omiljen) gitarista ih piše. ako nisi, overi njegov (i mišin) projekat haunted shores, nema vokala i više vuče na ovo što ti se kod njih sviđa Quote
Haos sam ja Posted May 14, 2019 Report Posted May 14, 2019 Jeste car i tip koji daje dušu ovom bendu. 1 Quote
ShinigamY Posted May 14, 2019 Report Posted May 14, 2019 Kul je lik, prosle godine sam bio na njegovoj i Nick Johnston D'addario klinici u Minhenu, i stvarno sto se kaze down to earth likovi, plus sto su neverovatno iskreni i odlicni za sprdnju. Odlicni gitaristi, a kontam da je i Misha takav. Jedini problem sa Periphery koji imam (a i Azal pomenuo isto), ne mogu da slusam Spencera kako mjauce, al instrumentalno opusteno mi leze. Al' kontam da ih zabole sta ja mislim o bendu i pevacu, sto postujem Quote
azal Posted May 14, 2019 Report Posted May 14, 2019 (edited) spomenuo sam i da mark pravi najbolje riffove, Misha je oduvek bio Meshuggah/Sikth za siromasne/zene ali da, dzabe kad spencer peva kao lik iz fallout boya Edited May 14, 2019 by azal Quote
Kuvar Posted October 15, 2019 Report Posted October 15, 2019 Mark gotivac jedini u ovom pozerskom bendu. Quote
Recommended Posts