bradilko Posted October 15, 2019 Report Posted October 15, 2019 brate moj što tako 😄 razumem da ne voli svako šta sviraju, ali kako dođe do toga da su pozeri, bukvalno svako je master svog instrumenta... a mark je bog. Quote
Haos sam ja Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Wtf? Ima neki link o tome? Mark deluje kao najbolji lik ikada. Quote
bradilko Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 hahhahah, stvarno odakle to? 😄 koliko znam u srećnoj je vezi, gaji u dvorištu zelenu salatu... according to instagram. Quote
azal Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 (edited) nesto je varao zenu sa nekom tako kineskinjom sto svira gitaru sto samo djent likovi slusaju, pa je nesto maltretirao da ne kaze njegovoj zeni, pa je onda ipak nesto napisao na FB, video sam na nekom glupom djent forumu evo nasao sam. Edited July 1, 2020 by azal Quote
Haos sam ja Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Njen bend je super, nema nikakve veze sa djentom. Bogami, bezvezna situacija skroz, al ne deluje mi da je tu bilo neke prinude. Quote
Demon Seed Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Uh dobro je, moći će da se nastavi da se sluša 1 Quote
bradilko Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 well damn 😄 ali da, mislim da nije prisila, collabovali su dosta, rodila se tu neka varnica 😄 yvette je super u svakom pogledu, kapiram da je teško odoleti... na ovoj reddit temi ima još malo detalja Quote
Haos sam ja Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Yumetal dragan j vučićević be like: https://images.app.goo.gl/7fMGjmuCqwaRz6rx9 Quote
HUMAN Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Ovo je deset puta gluplje nego da je u pitanju neka gay rape scena Quote
Demon Seed Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 (edited) Društvo progresiralo sa osuda silovanja, porodičnog nasilja i rasizma na "jbt lik prevario ženu omg saće mu cancelujemo bend" Luda Kuća, kućni ljubimac Dejan Stanković! Ovaj što je loži u porukama "rekli ti na fb da si kurva" je najjači Sažaljevam slučaj, Ivet, ali i njegova žena ima pravo na cancelovanje, najbolje da se udruže njih dve sad pa da ga karaju na netu malo, to bi bio dobar program Edited July 1, 2020 by Demon Seed 1 Quote
HUMAN Posted July 1, 2020 Report Posted July 1, 2020 Jbg ipak bi to bilo malo heavy za ovu, da ponovim, scenu Quote
bradilko Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 8 hours ago, Demon Seed said: Društvo progresiralo sa osuda silovanja, porodičnog nasilja i rasizma na "jbt lik prevario ženu omg saće mu cancelujemo bend" Luda Kuća, kućni ljubimac Dejan Stanković! Ovaj što je loži u porukama "rekli ti na fb da si kurva" je najjači Sažaljevam slučaj, Ivet, ali i njegova žena ima pravo na cancelovanje, najbolje da se udruže njih dve sad pa da ga karaju na netu malo, to bi bio dobar program prošo vozić, ovo je bilo pre pet meseci 😮 sad je Quote
Demon Seed Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Je l' to ista žena njegova koju je varao sa Azijatkinjom sto nema veze s djent? Da l' joj je odsvir'o Balaševića na ovoj akustari da je smekša? 9 hours ago, HUMAN said: Jbg ipak bi to bilo malo heavy za ovu, da ponovim, scenu Morao bih da te sa žaljenjem obavestim da je ta scena razvijenija od današnje death metal scene 2 Quote
Grobodan Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Mislis ta scena je sad trendi kao sto je DM bio trendi? 2 Quote
bradilko Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 3 hours ago, Demon Seed said: Je l' to ista žena njegova koju je varao sa Azijatkinjom sto nema veze s djent? ista. 1 Quote
HUMAN Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 4 hours ago, Demon Seed said: Morao bih da te sa žaljenjem obavestim da je ta scena razvijenija od današnje death metal scene 2 hours ago, Grobodan said: Mislis ta scena je sad trendi kao sto je DM bio trendi? Kul, bacite neke preporuke da overim kad nadjem vremena.. Quote
Demon Seed Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Probaj Periphery, cujem da je gitarista kul lik! Quote
HUMAN Posted July 2, 2020 Report Posted July 2, 2020 Možda ipak ne, ja gde vidim Bradilkov avatar bežim od toga ko djavo od krsta😄 Quote
bradilko Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 još jedan od dokaza da sam na pravom putu Quote
Recommended Posts