Demon Seed Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Bradilko je fin dečko, al' bežim i ja od djentare 😛 Quote
bradilko Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 hvala brty, riffery je mnogo više od đentare 😄 1 Quote
Demon Seed Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 Što se mene tiče, džaba im prog ako su metalkorasti i djentasti Čim nije na arhivama, I'm out! Quote
HUMAN Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 3 hours ago, Demon Seed said: Bradilko je fin dečko, al' bežim i ja od djentare 😛 Napinjač situacije opet u akciji😄 Mojne širiš hejt, nemam ja ništa protiv Brazilka, samo imamo dijametralne muzičke ukuse, da ne kažem baš stavove 1 hour ago, Demon Seed said: Čim nije na arhivama, I'm out! E vidiš, to uopće nije loše, mogli bi i ovde neki filteri da se uvedu, ništa nazzi, ali ipak malo nekog ograničenja nije na izmet Quote
bradilko Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 2 hours ago, HUMAN said: Mojne širiš hejt, nemam ja ništa protiv Brazilka, samo imamo dijametralne muzičke ukuse, da ne kažem baš stavove Quote
Demon Seed Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 I nismo ništa jedni drugima nažao učinili, što se kaže! Kaki kurac filteri, pa de će kad nije ni metal ni core hehe Zna se šta je pravi metal-core, to je crust, ostalo je nu, nwoahm i ti tako nemetal žanrovi 😛 Ali MarePeriphery brat moj, oprostila supruga, ipak je to Azijatkinja, treba probati! Quote
bradilko Posted July 3, 2020 Report Posted July 3, 2020 (edited) dobar je mare, moj idol, samo da ne posrne s puta opet... e a mare je ovo pravio isto, kakvo ti je mišljenje @Demon Seed možda čak i @HUMANda overi, neće mnogo da se ukalja 😄 Edited July 3, 2020 by bradilko 1 Quote
Kumodraski Vo Posted July 4, 2020 Report Posted July 4, 2020 (edited) 20 hours ago, bradilko said: dobar je mare, moj idol, samo da ne posrne s puta opet... e a mare je ovo pravio isto, kakvo ti je mišljenje @Demon Seed možda čak i @HUMANda overi, neće mnogo da se ukalja 😄 Moze ovo.. Jesi sluso Within The Ruins? Edited July 4, 2020 by Kumodraski Vo 1 Quote
bradilko Posted July 4, 2020 Report Posted July 4, 2020 nisam, evo baš pustio, nije loše, overiće se 😄 1 Quote
Demon Seed Posted July 4, 2020 Report Posted July 4, 2020 On 7/3/2020 at 11:36 PM, bradilko said: dobar je mare, moj idol, samo da ne posrne s puta opet... e a mare je ovo pravio isto, kakvo ti je mišljenje @Demon Seed možda čak i @HUMANda overi, neće mnogo da se ukalja 😄 Ova kida, bez ikakve zajebancije, do jaja rifovi disonantni, i saksofon ne drka uz kurac ko što Jorgen ume, poslušaće se Haha, taktički bez vokala, a? Quote
Demon Seed Posted July 4, 2020 Report Posted July 4, 2020 (edited) Šta, ceo EP nema vokale? Onda mora da su se iscimali žešće oko muzike, odlično I to pozamašan EP, po sata 😄 Smajli retardirano upao, ne da mi mobilni chrome da ga obrišem Edited July 4, 2020 by Demon Seed 1 Quote
HUMAN Posted July 5, 2020 Report Posted July 5, 2020 Pa Ok je ovo, fino, čisto prangijanje, mora da je nastalo kad su ga žemske provalile😄 i ovaj saksofon fino upada umesto gitarskog soloa, mada pri kraju već počinje malo da smara.. 1 Quote
azal Posted July 6, 2020 Report Posted July 6, 2020 On 7/4/2020 at 5:25 PM, bradilko said: malo i spencer magije 🙂 odlicna nova Imagine Dragons stvar 1 Quote
bradilko Posted July 6, 2020 Report Posted July 6, 2020 (edited) a brate nemoj, ti imaš dobar smisao za humor obično😄 Edited July 6, 2020 by bradilko Quote
azal Posted July 7, 2020 Report Posted July 7, 2020 uzasna muzika svakako taj "sad cemo da se pravimo da smo slusali muziku 80e synthwave" je jedan od gorih trendova, narocito kad preko toga peva ovaj lik sa svojim fallout boy vokalom Quote
Haos sam ja Posted July 7, 2020 Report Posted July 7, 2020 Ladno si pustio ovo, pa šta si očekivao od ovog lika - loše peva, loše izgleda, u očajnom je fazonu... 1 Quote
bradilko Posted July 21, 2020 Report Posted July 21, 2020 Misha polako izbacuje svoje side zajebancije u formi ep-jeva https://open.spotify.com/album/32pgrRBALsnVgm4vXcNkRF?si=bq8ijayPTLaA2y_NJmW04g https://open.spotify.com/album/08nbOTdXl8XWqd5hgsamMn?si=nQYu3h-7TFCAxWKEkrn-Rg https://open.spotify.com/album/43yMF2LKy4RzjVKC8syZ4Y?si=hze5f5k5QHmMmrdWAO8wVQ Quote
azal Posted July 23, 2020 Report Posted July 23, 2020 ona riba sto je lik maltretirao ima kayo dot tetovazu 1 Quote
VoivodBG Posted July 23, 2020 Report Posted July 23, 2020 Podelio je Toby sliku na Kayo Dot fejsbuku. Dobro je ispala tetovaža. Quote
Recommended Posts