Haos sam ja Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 Top 3 gitarista u Periphery-u, verovatno i top 2 Quote
ShinigamY Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 Zapravo je Mark najbolji gitarista u Periphery - to nema pogovora. Misha je dobar kompozitor, i ima ideje, i generalno razume sta raditi i kako, tehnicki nije bog zna sta. Mark je tu tehnikalac koji kida, plus ima kreativno sviranje. Jake je tu samo filer realno zbog povezanosti sa Petrucciem. Sad, ne bih bas da pricam koliko je Mark top gitarista u svetu, ne bih bas rekao da je u top 5, ima bas brutalnih sviraca ovih dana, ali sve je to tako razvodnjeno da je tesko pin point ko je stvarno top top, makar od mladje ekipe. Quote
Haos sam ja Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 Ma šalim se malo, Bradilko je od ranije poznat kao Markov fanboy, i meni je on omiljeni član benda i super gitarista, e sad gde je u top sferama i da li to može objektivno da se izmeri, teško je reći. Mislim da se čak u onim videima sa Yvette Young mučio sa nekim tehnikama, al nije to ni bitno. Meni uvek bilo važnije ko je koliko kreativan i dobar songwriter nego kakav je zanatlija i tehnićar. Quote
bradilko Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 😛 pa upravo u toj sferi i gledam gitariste, samo kreativnost i umeće pisanja pesme. eto recimo mali tim iz polifije lagano no.1 ali opet malo nerealna izjava brt da se mark muči sa nekim tehnikama, daj neki podsetnik. inače lik često pravi ritmički izlomljene rifove, pa na suvo ume da zvuči čudno, dok se ne uklopi sa ostatkom. Quote
Haos sam ja Posted January 12, 2022 Report Posted January 12, 2022 Ladno su uklonili onja video gde su njih dvoje zajedno i ona mu pokazuje neke tapping forice, verovatno zbog one propale romanse. Quote
bradilko Posted February 1, 2022 Report Posted February 1, 2022 munkeby ponovo učestvuje https://www.facebook.com/watch/?v=477247077450744 Quote
bradilko Posted February 23, 2022 Report Posted February 23, 2022 budu zanimljivi njegovi intervjui ovonedeljna poslastica Quote
Haos sam ja Posted January 12, 2023 Report Posted January 12, 2023 Ide novi album u martu, naziv je zanimljiv - Periphery V: Djent Is Not A Genre Quote
azal Posted January 12, 2023 Report Posted January 12, 2023 imaju 40 godina idalje su u hehe forica mimovi iz 2008 fazonu Quote
bradilko Posted January 12, 2023 Report Posted January 12, 2023 jutros onako, večeras su mi bolje legle, al dobro krš teams sluške vs kompetentni zvučnici. lep omaž hadesu na 6:50 u zagreusu 🙂 naravno ide jak preorder gas. Quote
Haos sam ja Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 Evo ga i spot za Wildfire. Kad pomisliš da čovek ne može biti veći šabanoti Spencer je u fazonu "hold my beer" Quote
23/16 Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 Nikada meni ovaj bend nece leci, a nije da nisam pokusavao. Quote
ShinigamY Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 Isto, cak sam u fazonu, Mark, Misha i ekipa su stvarno brutalni likovi, odlicni muzicari, Mark mi se posebno dopada kako svira i kakve ideje ima dok svira, nacin svirke i sve, al' sam bend mi je ono bas MEH, uopste mene ne radi pa to ti je. Poslusam jednom, dva puta, nemam za sta da se uhvatim i kazem, e sad cu ovo da vrtim dok <ubaci-koju-god-random-radnju-u-toku-dana> 1 Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted January 13, 2023 Report Posted January 13, 2023 On 1/12/2022 at 3:04 PM, Haos sam ja said: Mislim da se čak u onim videima sa Yvette Young mučio sa nekim tehnikama 😅 Btw ja da sam Ihsahn, naduvao bi kurcem sve metalce koji dovode Mankebija da im gostuje. Videla zaba da se konj potkiva... Quote
bradilko Posted January 19, 2023 Report Posted January 19, 2023 slegli su se utisci, obe pesme brutalne, a wildfire refren može u neki top all time... Quote
Recommended Posts