Mr.Hate Posted January 24, 2008 Report Posted January 24, 2008 Sta znate o ovom albumu koji je sniman tokom bombardovanja u prolece 1999. i koji je bio dgovor svetskim silama na nepravednu agresiju prema maloj evropskoj drzavi Srbiji?Muzika pod uticajem najekstremnijih metal bendova poput Napalm Death,Benediction,Slayer,SOD. Quote
RaBel Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Muzika pod uticajem najekstremnijih metal bendova poput Napalm Death,Benediction,Slayer,SOD. slatko sam se nasmejao Quote
banedeathmetal Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Nisam nikad imao priliku da slusam...ali kontam da nemoze biti toliko Extremno... Quote
М Posted January 26, 2008 Report Posted January 26, 2008 Sta znate o ovom albumu koji je sniman tokom bombardovanja u prolece 1999. i koji je bio dgovor svetskim silama na nepravednu agresiju prema maloj evropskoj drzavi Srbiji?Muzika pod uticajem najekstremnijih metal bendova poput Napalm Death,Benediction,Slayer,SOD. Ih pa di su Slejer i Stormtrupers of Det jedni od najekstremnijih metal bendova... Mada, super sto su ta 2 benda uticali na album. Quote
Mr.Hate Posted January 26, 2008 Author Report Posted January 26, 2008 Izvinite ali u to vreme je Napalm Death bio jedan od najekstremnijih zajedno sa Bolt Thrower,Morgoth,Carcass,Deicide,Morbid Angel,Massacra,Death,Pestilence,Entombed,Dismember,Unleashed i ostalim zacetnicima ovog pravca.Ja kad nabrajam ekstremne metal bendove retko kad mi BM pada na pamet jer to ne slusam.Kad budete slusali Terrormachine javite se. Naravno da nisu bas najekstremniji ali ja sam u Terrormachine prepoznao stilove i deonice slicne kao sto imaju ovi koje sam nabrojao.Npr. prepoznao sam Slayerov uticaj u pesmi The Holy Land a SOD-jev u pesmi Mastermind.The Conquering i Death to NATO su cist grind/death. Ih pa di su Slejer i Stormtrupers of Det jedni od najekstremnijih metal bendova... Mada, super sto su ta 2 benda uticali na album. Quote
М Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 (edited) Nisam ja rekao da to sto si ti prepoznao te slicnosti lose il da to nije na mestu, to je uredu, nego izjava da su Slejer i SoD jedni od najekstremnijih bendova, to nije bas na mestu, cak ni tada nisu to bili, a bogme ni sad. Uzdravlje Edited January 27, 2008 by MREžAsTI MEn Quote
RaBel Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Izvinite ali u to vreme je Napalm Death bio jedan od najekstremnijih zajedno sa Bolt Thrower,Morgoth,Carcass,Deicide,Morbid Angel,Massacra,Death,Pestilence,Entombed,Dismember,Unleashed i ostalim zacetnicima ovog pravca.Ja kad nabrajam ekstremne metal bendove retko kad mi BM pada na pamet jer to ne slusam.Kad budete slusali Terrormachine javite se. Naravno da nisu bas najekstremniji ali ja sam u Terrormachine prepoznao stilove i deonice slicne kao sto imaju ovi koje sam nabrojao.Npr. prepoznao sam Slayerov uticaj u pesmi The Holy Land a SOD-jev u pesmi Mastermind.The Conquering i Death to NATO su cist grind/death. pa ti si super genije Quote
Mr.Hate Posted January 27, 2008 Author Report Posted January 27, 2008 Nisam ja rekao da to sto si ti prepoznao te slicnosti lose il da to nije na mestu, to je uredu, nego izjava da su Slejer i SoD jedni od najekstremnijih bendova, to nije bas na mestu, cak ni tada nisu to bili, a bogme ni sad. Uzdravlje Pozdravljam bato,u pravu si ali potrazi Terrormachine ako volis taj pravac pa cemo raspravljati.Mislim da ce ti se svideti. Nego sta hoce ovaj batica provokator-Rabel?Nesto ti nije jasno?Jel neko trazio misljenje od tebe?Naravno da sam genije,za tebe uvek!Ako ti se nesto ovde ne svidja nemoj posecivati ovu temu,lakse i za tebe i za nas. Quote
М Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Ne, ne volim taj pravac, posetio sam temu jer se moj drug negde potpisao Terrormachine, pa da vidim o cemu se radi, pa sam video nesto sto bas i nije tacno (objektivno gledano) pa reko da kazem. Uzivaj Quote
Mr.Hate Posted January 27, 2008 Author Report Posted January 27, 2008 Nocas cu da uploadujem par "pesmica" od Terrormachine pa cu sutra ovde da postavim url za skidanje ko bude zainteresovan.Vredno je cuti verujte,produkcija nije neka ali je originalno odradjeno,old school definitivno. Quote
banedeathmetal Posted January 27, 2008 Report Posted January 27, 2008 Nocas cu da uploadujem par "pesmica" od Terrormachine pa cu sutra ovde da postavim url za skidanje ko bude zainteresovan.Vredno je cuti verujte,produkcija nije neka ali je originalno odradjeno,old school definitivno. Oke, mene bas zanima da cujem... Quote
Mr.Hate Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 Tesko islo sinoc sa mojim bednim dial-upom tako da cemo poraditi na tome ovih dana i naravno obavestiti zainteresovane.Thrash 'till Death! Quote
Chicken Little 420 Posted January 28, 2008 Report Posted January 28, 2008 ja sam slusao neke pesme, ali ne znam, nije mi to tako zestoko kao sto kazete.. Quote
Mr.Hate Posted January 28, 2008 Author Report Posted January 28, 2008 ja sam slusao neke pesme, ali ne znam, nije mi to tako zestoko kao sto kazete.. Jesi li slusao stvar Death to NATO i The Conquering? Quote
Mr.Hate Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Evo linka za prvu stvar Terrormachine pa rokajte i pisite valja li koliko.Imajte u vidu da je snimano pre 8 godina: http://rapidshare.com/files/88400829/Terro...e_life.mp3.html Quote
delay Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Članovi imaju po dva metra i po 100 kila,idite,pa im saspite komentare lično Quote
Mr.Hate Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Članovi imaju po dva metra i po 100 kila,idite,pa im saspite komentare lično Odkud znas brale koliki su? Evo linka za jos jednu pesmicu (baladicu): http://rapidshare.com/files/88412804/Terro..._NATO_.mp3.html Quote
М Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Pa najverovatnije ih je video, onako logicno zakljuceno... Quote
delay Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 (edited) Kada sam bio na slejery,locirao sam ih,pa sam se odmakao 20ak metara,pa sam tek tad poceo da bangujem. Sto je sigurno,sigurno ye. edit,bio je samo jedan. Edited February 1, 2008 by Izdržati VAPH Quote
Mr.Hate Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 Kada sam bio na slejery,locirao sam ih,pa sam se odmakao 20ak metara,pa sam tek tad poceo da bangujem. Sto je sigurno,sigurno ye. edit,bio je samo jedan. Ti si sampion,a kako si znao da je taj delija bas iz Terrormachine,sigurno mu nije pisalo na celu?Neko ti je rekao?Bas bih voleo da upoznam nekog od njih,dobra im je svirka. Quote
delay Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ma znam ih od ranije,imali smo neke dilove za menjazu,pazi sad,horor filmova Quote
RaBel Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 Ti si sampion,a kako si znao da je taj delija bas iz Terrormachine,sigurno mu nije pisalo na celu?Neko ti je rekao?Bas bih voleo da upoznam nekog od njih,dobra im je svirka. mozes stojeci da im cuclash Quote
Mr.Hate Posted February 2, 2008 Author Report Posted February 2, 2008 mozes stojeci da im cuclash Mozda ali ti bi mogao i da cuclash i da dobijesh puno batina odozgo jer oni ne vole pankere komunjare,takvima vade creva i hrane njima pitove!Pichkice... Ma znam ih od ranije,imali smo neke dilove za menjazu,pazi sad,horor filmova [/quo Pozdravi ih kad ih vidis... Quote
banedeathmetal Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 E ljudi, nije mi se ni malo svideo ovaj bend, ali respect s obzirom da su oni ipak to svirali kad mnogi nisu...ali stvarno znaci realno gledajuci nista posebno niti originalno, ali opet, svaka cast. Quote
Mr.Hate Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 E ljudi, nije mi se ni malo svideo ovaj bend, ali respect s obzirom da su oni ipak to svirali kad mnogi nisu...ali stvarno znaci realno gledajuci nista posebno niti originalno, ali opet, svaka cast. Od kada je Bane napisao svoje negativne utiske vise niko se ne upisa.Evo jos jedne pesme koja je sasvim drugacija od prethodne dve jer je jedna od tri pesme koje su snimane posebno za kompilaciju pa je i produkcija drugacija: http://rapidshare.com/files/91567040/Terro...ldiers.mp3.html Quote
Recommended Posts