VoivodBG Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 (edited) Meni je nekako tanka produkcija na pesmi, spot jeste loš, ali lep je refren. Verujem da to uživo zvuči zategnutije. Gina jeste slatka. A ima i dobar smisao za humor: Evo ga i kompletan omot: Edited March 14, 2019 by VoivodBG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 dobra pesma, refren super, bice ovo jos jedan dobar album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazimKazim Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Kakvo lozenje na neku tamo basic bitch Ona iz Svalbarda e mis univerzuma za nju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Instagramuše metadon metaluše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 14, 2019 Report Share Posted March 14, 2019 Pesma je baš prosek, zanimljiva je samo ona deonica pri sredini. Produkcija opet dosta buđava, valjda im je to neki fetiš, jebemliga. Đina je simpatična ali je više kao neki ortak, dosta muškobanjaste pokrete ima. Ne vidim na osnovu ove pesme da je donela nešto novo u bend, baš klasičan Baroness zvuk kao sa Peteom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 koja djina, riba je zenski peter steele mislim, nije da je to bitno inace, ja iz nekog razloga gotivim tu njihovu "budjavu" produkciju, odgovara mi nekako bemliga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 meni je ok produkcija, i mnogo mi se svidja kod Baroness sto menjaju ton gitara i tip distrozije nekoliko puta u toku pesme, za svaki deo gledao da nadju neki zvuk koji ide uz taj deo. nesto sto realno 99 posto metalaca ne radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Meni su od svih albuma samo na Yellow/Green imali dobru produkciju. I nisu problem gitare ni sada, ni bilo kada. Bubnjevi su problem, na Purple zvuče očajno, a vidim da se taj trend nastavio i na ovoj novoj pesmi. Jasno mi je da pokušavaju svesno da ih malo zamrljaju i postignu neki vintage zvuk al ništa mi se ne sviđa kako je to na kraju ispalo. Za bend koji toliko pažnje pridaje celom paketu i estetici (pa i zvučnoj) meni je to priličan minus. Na kraju krajeva, najbitnije su same pesme, na Purple su jako dobre pa me taj problem sa produkcijom samo iritira ali mi ne kvari ugođaj previše. Ova nova stvar nadam se da je najslabija na albumu jer je potpuno meh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 Kec i dvojka imaju naacu produkciju, nemojmo se lagati I najbolji su i albumi Ne zbog produkcije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted March 15, 2019 Report Share Posted March 15, 2019 (edited) Meni je Blue Record bio u najužoj konkurenciji za album godine te davne 2009-e al uprkos produkciji a ne zahvaljujući njoj. Edited March 15, 2019 by Haos sam ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 8, 2019 Report Share Posted April 8, 2019 https://www.decibelmagazine.com/2019/04/08/baroness-frontman-john-baizley-on-gold-grey-pig-destroyer-and-psychological-burdens-and-heartaches/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 (edited) opa, dad rock blastbeat dobra stvar Edited April 10, 2019 by obsessed by cruelty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted April 10, 2019 Report Share Posted April 10, 2019 dosta bolje od prve. i ova mi je u početku bila meh, ali sve bolja kako je odmicala. nekoliko baš brutalnih deonica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 11, 2019 Report Share Posted April 11, 2019 ceo prvi deo zvuci kao Trans Am, to je taj bubanj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted April 11, 2019 Report Share Posted April 11, 2019 Bolja pesma od one prve, sve u svemu. Dobro bubnjanje, vokalni aranžman totalno neupečatljiv i neinspirativan. Nekog hooka ni za lek. Ima zanimljivih gitarskih momenata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted April 12, 2019 Report Share Posted April 12, 2019 solidna pesma, uzasna produkcija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 http://www.brooklynvegan.com/baroness-share-throw-me-an-anchor-announce-europeuk-tour/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 volim kad se eksperimentise sad produkcijom, ali stvarno ne vidim cilj ovog zvuka i kako se uklapa sa pesmama i generalnim zvukom benda. muzika ide u nekom sve toplijem smeru a prokucija u suprutnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 A šta više komentarisati, još jedna korektna do vrlo dobra pesma koju mi se ne mili više da slušam jer je unakažena produkcijom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obsessed by cruelty Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 ovo na samom kraju je preview produkcije na sledecem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted May 15, 2019 Report Share Posted May 15, 2019 otprilike mi je kao da su hteli da dobiju neki prljavi fuzz rock zvuk iz 70ih ali završili sa Godflesh produkcijom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted May 16, 2019 Report Share Posted May 16, 2019 kapiram da zele da zvuce na albumu kao sto zvuce uzivo. dobar je pristup za neke krljace ali ne za ovako melodicnu/slojevitu muziku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 Ovo je kul: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 stream: https://www.npr.org/2019/06/10/729219388/first-listen-baroness-gold-grey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts