Geralt of Rivia Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 ma nije sprdnja sigurno, hvala za link nego jel vam radi ovaj ifolder? stalno me prebacuje na drugi sajt kad treba da cekam 30 sekundi. Quote
BLAGOJE Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 NEBITNO,DOSTA ZA SAD,DA IMAMO CEMU DA SE RADUJEMO Quote
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Svako poređenje sa The Hunter je besmisleno. Quote
azal Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 pa vise je CtS nego sto je TH realno, ako uporedimo evoluciju oba benda. Quote
Lou Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Ma, neki su unapred poredili ova dva, sada je jasno da niđe veze nema. Quote
Talvi Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Pored onih koje smo već čuli, favoriti zasad "Psalms Alive" i "Foolsong". Quote
Oak Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 Meni psalms alive među lošijima, tj. nije pesma toliko loša koliko me nervira kad kaže "hand grenades" Quote
-con-struc-tor- Posted July 5, 2012 Report Posted July 5, 2012 не знам зашто и паралела сa (пазте сад) : сличан албум арт. и слична структура утицаја, све што сам већ којекуде чуо али у елегантној секси рекомбинацији, нема неког пробоја чуда невиђеног ал нема ни да омане не знам искрено, досад нисам слушао баронес али драго ми је да сам се сад укључио let the metal flow Quote
Zen Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 The line between. Za sad dosta je lepljiv album, ima potencijal, lajk. Moracu da testiram u saobracaju cim kupim slushke. Quote
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Meni baš taj deo do jaja. Jer si čovek selja, rednek američki. Quote
Oak Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Uglavnom, ja nisam oduševljen koliko sam mislio da ću biti, ali zbog eule moram da kažem da je album odličan. Dajte sada Neurosis! Quote
chess Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Uglavnom, ja nisam oduševljen koliko sam mislio da ću biti, ali zbog eule moram da kažem da je album odličan. Dajte sada Neurosis! To. Green strana mi je nekako bolje legla... Quote
Geralt of Rivia Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 blue record ostaje najbolji njihov rad po meni. dobar je novi, ali nije podlegao svom tom hajpu koji ga je nosio. psalms alive i back where i belong su mi najbolje od ovih sto nisam cuo ranije. Quote
Zen Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Imam utisak da ce se strane okrenuti posle tipa 10og slusanja. Izbegavam ocigledne favorite. Quote
Recommended Posts