azal Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 meni je march to the sea nekako mnogo bolja u kontektsu albuma. bas me pukla sinoc. trebace par nedelja da se svari ovo sve. Quote
MegaDave90 Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 http://extratorrent.com/torrent/2735058/Baroness+-+Yellow+%26+Green+(2012).html evo ko hoce torent. Quote
azal Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 javi kad stigne do jaja rip. do tad ne ide na fon. Quote
azal Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 And when we finally awake We’ll burn our bodies on stakes A tower of ashes and sawdust we’ll lay Where our castles were made Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 laza pogodio poentu,ogroman materijal koji iziskuje pazljivije varenje,ali ima ogroman potencijal. Quote
Lou Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ja sam se posle slušanja svega osetio kao kada sam prvi put čuo Mellon Collie And The Infinite Sadness. Drugim rečima, gomila pesama različitog osećaja koju ću možda svariti za mesec dana. Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 nema sta,edukovani smo u picku materinu 1 Quote
Vic Rattlehead Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 laza pogodio poentu,ogroman materijal koji iziskuje pazljivije varenje,ali ima ogroman potencijal. Samo da ne bude kao novi Opeth, dao sam mu vremena k'o nikom do tad i nikad ga nisam svario. Quote
MegaDave90 Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Nije loš ovaj album, više mi se svidja drugi deo. Quote
BLAGOJE Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Samo da ne bude kao novi Opeth, dao sam mu vremena k'o nikom do tad i nikad ga nisam svario. kako kome,ja sam zuti dio vec svario,ostaje zeleni Quote
Geralt of Rivia Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 Ma zvucace bolje sigurno posle vise slusanja. Polako dobijam nove favorite, evo sad mi "Foolsong" i "Stretchmarker" jedne od boljih.Onaj deo u "Back Where I Belong" kad krene "Take meee to a hazy sunday moooorning..." najbolji momenat na albumu, a kraj pesme ima neki Neurosis osecaj, kao do su oni radili outro. Jel se pojavila negdje Mtns (The Crow & Anchor)? Vidim ima dosta ljudi na last.fm-u koji je skrobluju, mogli bi da ih iscimamo da uploaduju taj track. Quote
azal Posted July 6, 2012 Report Posted July 6, 2012 (edited) i Green Theme kad pukne. kakva moc. najcudniji segment albuma je collapse/psalms alive/stretchmarker trio. ne znam gde se ta pesma sto je nemamo nalazi. mogao bi grob da uploaduje Edited July 6, 2012 by azal Quote
Talvi Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Evo je verzija sa pesmom koja je falila, pa ako nekome nije smor da skine pa digne samo nju: http://www.mediaboom.org/372292-baroness-yellow-green-2012.html Quote
Geralt of Rivia Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 evo vam http://www.mediafire...awgdgdkgdaq0b8a 3 Quote
-con-struc-tor- Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 to share baroness, sonic youth и smashing pumpkins march to the sea стихови завладаће међу женскињем Quote
azal Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 kad pukne ona tema u "green theme" all is right with the world Quote
Јарослав Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 Жути део ми је много бољи. Добар је и Зелени, али некако ми је Жути експлозивнији и енергичнији. Поред ове две што смо већ знали, фаворити Back Where I Belong, Sea Lungs и Green Theme баш због те експлозије што Лаза спомиње. Quote
Toki89 Posted July 7, 2012 Report Posted July 7, 2012 svidja mi se , vec na prvo slusanje...bice jedan od albuma godine Quote
azal Posted July 9, 2012 Report Posted July 9, 2012 pevac izgleda da nije spavao otkad je krenuo album da snima a gitarista ima najmanju glavu na svetu Quote
Recommended Posts