Novak Sextasy... Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Hvala na komplimentima ljudi!!! @ Glammer Snimamo 17og marta metropolis live, sve pesme sa albuma, pa ces moci da cujes live verzije svih pesama... Dobicemo dvd snimak toga, koji cemo verovatno deliti ljudima... Album kao sto rekoh, 99% izdajemo za Komunu, napisacu kad dobijemo tachan datum izlaska... Sto se tiche promo-a, naci ce se na albumu, a da li su najbolje, pa to je relativno pitanje... Najhitichnije su da kazem, najbolje mogu da prodju na tv-u i radiju... Ja lichno vise volim neke druge pesme, mada i ove jako volim... Svako ima razlichiti ukus... A raznovrsnost zanrova, jbg, ima nas cetvorica i svako baca neki svoj uticaj... Djole gibboni ( ne znam da li se ovako pishe) i divlje jagode, ja GNR, WS, Skid Row, Deki od SVEGA po nesto i Prle Led Zeppelin... Tako je doslo do toga... @ Whitesnake 91 Po meni ima boljih od Percepcije... Nadam se da ce ti se svideti i ostale... Quote
Bejbe Kompajler Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 Djole gibboni ( ne znam da li se ovako pishe) i divlje jagode, ja GNR, WS, Skid Row, Deki od SVEGA po nesto i Prle Led Zeppelin... Tako je doslo do toga... @ Whitesnake 91 Po meni ima boljih od Percepcije... Nadam se da ce ti se svideti i ostale... Deki je kralj jer on ubacuje od svega.. >) Mislim, dobre su i druge pesme, ali PERCEPCIJA je percepcija.. A,a,a, cika Novak, kada ce neka svivka???? :trep trep: >) Quote
Mita Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Ok je pesma ali cek sto kaze mene niko lagat nece xaxaa to mi je mnogo smesan Quote
Bejbe Kompajler Posted February 17, 2008 Author Report Posted February 17, 2008 as far as i know.. Percepciju je pisao (tekst) Djole koji se lozi na exyu rock.. dalja objasnjenja su bespotrebna Quote
Bejbe Kompajler Posted February 27, 2008 Author Report Posted February 27, 2008 Е вала, неће Секстази падати на другу страну.. јок нова свирка у Београду: 22 Mar 2008 20:00 Klub ŽICA Beograd Quote
LazaGNR Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 E,cuo sam vam jednupesmu na Demo Express-u...nije losa (zaboravio sam kako se zove) Quote
Sleaze Glammer Posted March 4, 2008 Report Posted March 4, 2008 Cuo si verovatno Percepciju. Brza punk hard rock stvarcica. Ja idem 22. u Zicu na svirku. Oce jos neko sem Anye? Quote
Bejbe Kompajler Posted March 6, 2008 Author Report Posted March 6, 2008 Дидица, Мери Џо, Лемур дијете, Слиз Глемер.... Тауер.. Слиз, са Дидом је све уговорено... Бтв, сад слушам Свитање и Зар не видиш да је крај, и емоишем... Quote
sleazyrocker Posted March 13, 2008 Report Posted March 13, 2008 a jel svirate mozda 21. u SKC-u Quote
Kinasky Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ponesite neki promo u petak. Ja ostavio adresu nekom iz banda, valjda pevacu, obecao da ce poslati, ali jbg... Quote
Bejbe Kompajler Posted March 20, 2008 Author Report Posted March 20, 2008 Свирају и 21. у СКЦу.. Хард Хомоље, пошаљи му на спејс.. Quote
Tower... Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Ponesite neki promo u petak. Ja ostavio adresu nekom iz banda, valjda pevacu, obecao da ce poslati, ali jbg... Ako si dao pevaču (Novaq), nije ni čudo on je odgovoran koliko i... neko ko je brda neodgovoran. Quote
Sleaze Glammer Posted March 20, 2008 Report Posted March 20, 2008 Pa meni je promo poslao odma postom, stigao mi je tipa posle 2 - 3 dana 22. u Zici. Ako ocete grupno da odemo nalazimo se sat vremena pre svirke na ZELENJAKU Quote
Bejbe Kompajler Posted March 21, 2008 Author Report Posted March 21, 2008 Хоћемо групнооо, групнооо!!! буахахааха Тауреу, сотоњаро једна, не дирај Новека Quote
Kinasky Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 Ma, za sve je kriva ova planinarka PR Bas sad slusam na space Sextasy, i bas me zanima kako zvuce uzivo... Quote
Bejbe Kompajler Posted March 22, 2008 Author Report Posted March 22, 2008 HardHomolje,chill out bre! Quote
Kinasky Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Jbg, nisam ih ni gledao sinoc, bio sam ispred Quote
Sleaze Glammer Posted March 23, 2008 Report Posted March 23, 2008 Super je bila svirka sinoc! SVAKA CAST MOMCI! Quote
Bejbe Kompajler Posted March 30, 2008 Author Report Posted March 30, 2008 ..вечерас свирају у Куглашу.. а ја не могу да идем Quote
ZmYchE Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Ni meni nije sudjeno da ih cujem live pa to ti je.. Al ajd bice prilika, ovo je jedan od nasih retkih bendova koji su u usponu... i nadam se da ce biti i ostati tako! Quote
Sleaze Glammer Posted March 31, 2008 Report Posted March 31, 2008 Bio ja. Do jaja su bili. Novak me zviznuo ( slucajno ) stalkom za mikrofon Kasnila im oprema jedno sat vremena, mozda i vise. Neki bend pre njih, Suzi Won ili tako nesto je nastupao, bili smesni ko paja patak sa protezom. Inace momci bili ste bolji nego u Zici Quote
sleazyrocker Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 e bre da ste mi javili malo ranije doso bi i ja, neog aj nema veze Quote
Bejbe Kompajler Posted April 17, 2008 Author Report Posted April 17, 2008 мбљљљ.... жбљоц. . ДаклеМ, сутра на БГ инвазији свира и Секстази а свираће и у дворишту Пете бгд гимназијеее у суботу.. ете. ајд у здравље Quote
METAL Man Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Zasto ovo nije medju demo bendovima??? Quote
Recommended Posts