Mita Posted June 2, 2008 Report Posted June 2, 2008 Ima sextazi dobrih pesama, ali se brate ponasaju kao pederi. Verujem da je osoba u potpisu Mita hteo to da kaze Quote
Bejbe Kompajler Posted August 8, 2008 Author Report Posted August 8, 2008 ..Елем, кхмкхм, да мало оживим тему .. -.- Не видим да је овде ико обесио нову информацију, тако да ћу ја то учинити (податак скинут са спејса): "Sredinom 2008. godine, Djordje Novakovic napusta Sextasy, i odlazi da formira svoj bend, a na gitari ga zamenjuje Luka Matkovic, basista prve postave." Дакле, сине Тауеру, срећан повратак у Секстази!!!! Quote
Sleaze Glammer Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 Opa to nisam znao... Novak mi nista niije o tome rekao. Sta se desilo? Quote
Bejbe Kompajler Posted August 9, 2008 Author Report Posted August 9, 2008 неам појма..... пише на спејсу Quote
Kinasky Posted August 9, 2008 Report Posted August 9, 2008 @ЕмоТрешДијете, jel' ides u Veliku Planu da podrzis Sextasy? Mislim, da im das podrsku. Quote
Bejbe Kompajler Posted August 11, 2008 Author Report Posted August 11, 2008 нажалост, не идем... имам неке обавезе те суботе Quote
Sleaze Glammer Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Sta imas isplanirano tada? Ja sam mislio da odem, ali vise da bih video i podrzao Critical Solution Quote
Kinasky Posted August 12, 2008 Report Posted August 12, 2008 Kad smo vec kod tog festa, vidim da je organizator kacio vreme polaska/dolaska vozova i autobusa za Planu Quote
Bejbe Kompajler Posted August 18, 2008 Author Report Posted August 18, 2008 Даклем, свирка јуче била добра (нарочито кад сам чула да су са Луком имали само две пробе)... Тауер се одлично уклопио и бенд наставља да ми се свиЏа Quote
Uroš S. Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Cuo sam samo jednu pesmu "Danas se osecam dobro", i na osnovu onog sto sam cuo, mogu samo da pohvalim momke. Quote
Recommended Posts