Guest Brain Salad Guuuz Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 izašla nova epizoda simps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 South Park uber alles Pa tek onda Futurama... nikako Simpsonovi... mislim svaka im čast, ali oni su ipak sitkom za široke narodne mase... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ket Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 ipak south park-više crnog humora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Simpsonsi. Mnogo kvalitetniji i inteligentniji humor. Ovi drugi su mi isuviše bolesni... makar po onom što sam gledao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 pre neki dan bila ona epizoda kad šta god da baters - aka professor chaos pokuša, onaj mali - general disarray kaže kako je to bilo u simpsonovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thule Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 pre neki dan bila ona epizoda kad šta god da baters - aka professor chaos pokuša, onaj mali - general disarray kaže kako je to bilo u simpsonovima Neko mi reče da je bila neka epizoda u kojoj je išla rečenica "Simpsons already did it". Možda je to ta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 (edited) Simpsoni svaki novi serijal sve dosadniji, zakljucno sa filmom, koji je ispod proseka. Dok SP sve bolji i aktuelniji. I dosta direktniji kao satira drustva. Simpsoni imaju milione gledalaca na koje moraju da misle i to ih sprecava da previse menjaju i eksperimentisu. Neko mi reče da je bila neka epizoda u kojoj je išla rečenica "Simpsons already did it". Možda je to ta. http://www.southparkzone.com/episodes/607/...ady-Did-It.html Edited January 28, 2008 by Yoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brain Salad Guuuz Posted January 28, 2008 Report Share Posted January 28, 2008 Neko mi reče da je bila neka epizoda u kojoj je išla rečenica "Simpsons already did it". Možda je to ta. to je to, genijalno kako mali to izgovara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelles Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Glas za simpsonove! South park se radi levom nogom u programu Maya cinimi se, a simpsonovi su ipak ozbiljnija animacija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Dobra borba za sada Iskreno, mislio sam da će SP ubedljivo da odere... Btw. Animacija je nebitna, a ako je uzimamo u obzir, SP ima bolje specijalne efekte... a i bolju mjuzu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) pa da, posto je bitno da lepo izgleda, ko jebe ideju edit: ulete mi Edited January 29, 2008 by Richard Parker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) Glasao sam za SP, ali je bila mrtva trka... A za sve koji kazu da su Simpsonovi smorili ide jedna pesmica - You'll never stop the Simpsons, Have no fears, we've got stories for years, like... Marge becomes a robot, Maybe Moe gets a cell phone di di di di.... Edited January 29, 2008 by Lokateli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 (edited) 17 17 Ajmo okrugli!!!go go go!!!Pokazite onim nasminkanim sto reklamiraju celebritije ko je glavni P.S.Simsponove bese crtaju u japanu ili koreji,gledao sam neku emisiju na tv-u...Ladno su tolke stekare da nece u americi da rade crteze....pffff.... Edited January 29, 2008 by Gently Version 7.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 17 17 Ajmo okrugli!!!go go go!!!Pokazite onim nasminkanim sto reklamiraju celebritije ko je glavni P.S.Simsponove bese crtaju u japanu ili koreji,gledao sam neku emisiju na tv-u...Ladno su tolke stekare da nece u americi da rade crteze....pffff.... Ne bih ja rekao da u Japanu i Koreji ima jeftine radne snage... A sto se tice SP-a, bila je pre neki dan epizoda sa sinjor Spilberginjom i Dzordzom Lukasom, izmedju ostalog pojavljuju se i Parker i Stoun i tvrde kako imaju mogucnosti da odrade strava animaciju, ali jednostavno, vise vole da su likovi iz SP-a ovako troo i okrugli... Sad, ajde da im verujemo da nisu lenje guzice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Likovi su prvu epizodu sami animirali i posle toga su im drugi ljudi radili ali prosto nisu hteli da menjaju previse,dok npr kod simpsonovih se izvaljuje od onih prvih epizoda koliko su se poboljsali i promenili:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell on Earth Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Volim i jednu i drugu seriju ali bez razmisljanja glasam za South park. Jer Simpsonovi nikad ne mogu da me nasmeju kao SP, taj eksplicitni humor je nesto najjace na svetu. A i Simpsonovi su postali malo smor sa ovim novim epizodama. Vidi se da im je ponestalo ideja, a kako i ne bi posle 21 godine. SP su sve bolji i bolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Troo. Dohvatio te judejski multikurtalizam. E,da,Met i Trej su gej. Možda bi mogao Big Gay Al malo da te obradi,a? Edited January 30, 2008 by Izdržati VAPH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithium Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 south park vodi xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
זאבים Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 OkrugLi pa na ccoshe :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost of Perdition Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Simpsonovi Poslednja sezona istina nije nesto, a i film je smoran, ali opet ih vise volim od sp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphy Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 South Park. Ali zasto ne mogu da glasam? Fatal error: Call to a member function Error() on a non-object in /home/yumetal/public_html/forum/sources/ipsclass.php on line 5649 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Ne da ti jer ti je ruzan avatar Elem,to zabaguje ne prihvati ti odmah glas ali posle nekoliko minuta ga skonta,to ti je klasican bug ovde na yumu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 Simpsonovi Poslednja sezona istina nije nesto, a i film je smoran, ali opet ih vise volim od sp Филм је гинјалан у поређењу са последњих неколико сезона, а и кад се не пореди с њима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted February 2, 2008 Author Report Share Posted February 2, 2008 Volim i jednu i drugu seriju ali bez razmisljanja glasam za South park. Jer Simpsonovi nikad ne mogu da me nasmeju kao SP, taj eksplicitni humor je nesto najjace na svetu. A i Simpsonovi su postali malo smor sa ovim novim epizodama. Vidi se da im je ponestalo ideja, a kako i ne bi posle 21 godine. SP su sve bolji i bolji. realno veoma je tesko odrediti obe emisije imaju svojih mana i prednosti ovaj sto se tice mene ne mogu da se odlucim ali bi glasao za SP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiction Posted February 2, 2008 Report Share Posted February 2, 2008 South Park. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts