Narsil Posted September 8, 2009 Report Share Posted September 8, 2009 Па, да. Кад воле људи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
devil's plaything Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 ovo glasanje je malo besmisleno jer su u pitanju dva potpuno razlichita crtaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
death angel Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 South Park, naravno! 100 puta bolji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Oba su sranje!!! Lale Gator rulz!!! 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nisko_Se_Mazim Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Glupa tema iskreno i nema smisla To bi bilo kao kada bi krenuo da poredis kamion i autobus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 Glupa tema iskreno i nema smisla To bi bilo kao kada bi krenuo da poredis kamion i autobus Kamion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted September 28, 2009 Report Share Posted September 28, 2009 веома тешка одлука, али ипак сам гласао за Саут Парк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zagrivuk Posted October 4, 2009 Report Share Posted October 4, 2009 South park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranis Posted October 5, 2009 Report Share Posted October 5, 2009 i jedan i drugi crtac...nema shanse odluchiti se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Volim oba, svaki je genijalan na svoj nacin. Ali ipak glasah za Simpsons. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 I ja za Simpsonove. Volim oba ali od ovih mi nikad ne pripadne muka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 South Park. Ipak je malo realniji crtani od Simpsons jer daje donekle stvarnu sliku sveta i amerikanaca pre svega,nema mnogo naucne fantastike kao u simpsonima. Jest da crtani ne treba ni da bude realan ali ipak ovo je pravljeno za punoletne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkullKrusheR Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 ova tema je u fazonu metallica vs megadeth. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azaralena Posted October 10, 2009 Report Share Posted October 10, 2009 Ma kakvi, Kolijas je najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hisara Posted October 25, 2009 Report Share Posted October 25, 2009 "Sauth Park"! Zato sto su oba crtaca na prvom mestu parodije na Americko drustvo, a "okruglima" to mnogo dobro ide... MAKE LOVE, NOT WARCRAFT!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srlandand Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Teska odluka, ipak SP, ima manje cenzure i onog debila Cartmana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=OBBFzerJ1Ss I kako covek da ne voli ovako dobro docaran trenutak ultimativnog ocaja i besa? :haha: Edited October 27, 2009 by Talvi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svart Posted October 27, 2009 Report Share Posted October 27, 2009 Kultna epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted October 28, 2009 Report Share Posted October 28, 2009 Le gril! What the hell is le grill. Genijalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 28, 2009 Author Report Share Posted October 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=OBBFzerJ1Ss I kako covek da ne voli ovako dobro docaran trenutak ultimativnog ocaja i besa? :haha: jedan plusic si dobio jedna od naj epizoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Mare Posted October 29, 2009 Report Share Posted October 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Yf0S4JVypWg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 (edited) http://www.njuz.net/homer-simpson-presao-u-pravoslavlje/ Homer Simpson prešao u pravoslavlje Autor teksta urednistvo na 22 oktobar, 2010 u kategoriji Headline, Svet. Moguće je ostaviti odgovor ili trackback Nisu uspeli SPRINGFILD, PEĆ, 22. Oktobar (Njuz) – Nakon višenedeljnih spekulacija o tome kojoj religiji pripada Homer Simpson, građanin Springfilda u Americi, porodičan čovek i otac troje dece, glavni protagonista izuzetno popularne porodične rijaliti serije „Simpsonovi“ je u specijalnom intervjuu za Njuz potvrdio navode da se u svetskoj javnosti previše špekuliše o njegovom verskom opredeljenju i dodao – Čitav život sam proveo opijen lažnim hedonizmom koji mi je nudila zapadna civilizacija: gledanje televizije, jedenje krofni, podrigivanje. Ali, osećam posle svih ovih godina da sam u jednostavnosti i lepoti pravoslavlja konačno pronašao svoj duhovni mir – iskren je Simpson. Ovom izjavom gospodin Simpson je prekinuo prepirku između poglavara rimo-katoličke crkve i producenta jedne crtane serije u kojem igra glavnu ulogu. Homerov bivši pastor velečasni Lovdžoj je oštro osudio ovaj čin preobraženja – Svi znaju da je jedina ispravna denominacija hrišćanstva koju Bog odobrava Zapadna branša američkog reformističkog prezbi-luteranizma. Ako je neko već morao da se preobrati u to kako-se-već-zove pravoslavlje zašto to nije učinio Ned [Flenders]? – tužno je upitao pastor. Ni sam Homerov komšija Ned Flenders nije imao pozitivne komentare na ovaj događaj – Koliko sam čuo za te istočnjake, pravoslavlje dozvoljava sveštenicima da se venčaju i rade nepristojne stvari sa svojom ženom. Ja i moja dva sina ćemo se večeras svakako pomoliti Bogu za Homerovu didli-du dušu, odmah nakon što se pomolimo za izbor Sere Pejlin za predsednika Amerike 2012te – reagovao je Flenders. Reakcije članova Simpsonove porodice bile su pomešane. Njegov sin Bart je, po izjavama očevidaca, sopstvenom ocu rekao ’’Nemoj da imaš kravu’’, jasno aludirajući na to da dolazi vreme posta, ali njegova ćerka Lisa nije imala razumevanja za kako je rekla – Retrogradni istočnjački kult koji vrši opresiju nad ženama – već se istog dana učlanila u organizaciju ’’Žene u Narandžastom’’. Homerova žena Mardž je samo slegnula ramenima i izjavila je za novinare Njuza – Neće se ništa promeniti. Verujem da će moj muž u skladu sa pravoslavnim učenjima nastaviti da fizički kažnjava decu, pogotovo da davi Barta, da pije Daf [, prim. prev.] i da sve kućne poslove ostavlja meni- rezignirano zaključuje gospođa Simpson. Sam Homer Simpson je na kraju izjavio da mu je prijao kratak boravak u pravoslavnom manastiru blizu Springfilda, Najnajnajnovijoj Gračanici, i dodao (citiramo) – O ne! I danas sam zaboravio da uradim 100 metanija! D’oh! Predstavnici SPC nisu reagovali u javnosti, ali od izvora bliskom Sinodu saznajemo da Direktor marketinga SPC već pravi marketing plan za popularisanje pravoslavlja na severno američkom kontinentu gde bi glavni adut bio upravo Homer Simpson i vrednosti koje prenosi celom svetu putem malih ekrana. X.I.O. Edited October 27, 2010 by SixStepsOnTheMoon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Homerova žena Mardž je samo slegnula ramenima i izjavila je za novinare Njuza – Neće se ništa promeniti. Verujem da će moj muž u skladu sa pravoslavnim učenjima nastaviti da fizički kažnjava decu, pogotovo da davi Barta, da pije Daf [, prim. prev.] i da sve kućne poslove ostavlja meni- rezignirano zaključuje gospođa Simpson. :haha: Ko god da izmišlja vesti na tom sajtu, svaka mu čast. :haha: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patient Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 South Park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SixStepsOnTheMoon Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Čitav život sam proveo opijen lažnim hedonizmom koji mi je nudila zapadna civilizacija: gledanje televizije, jedenje krofni, podrigivanje. Ali, osećam posle svih ovih godina da sam u jednostavnosti i lepoti pravoslavlja konačno pronašao svoj duhovni mir – iskren je Simpson. Ali samo zamisljam Homera u toj ulozi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts