Novaliis Posted October 28, 2010 Report Posted October 28, 2010 Simpsons naravno, mnogo kvalitetnije i duhovitije uradjeno.. Quote
-Mare Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Zavisi koju vrstu humora volis, glupo je uopste porediti ovde dve serije. Quote
Novaliis Posted October 31, 2010 Report Posted October 31, 2010 Meni vise odgovara Simpsons humor i cela ta prica, kvalitetnije mi je, ali i South Park ima svojem momente, naravno. Quote
Angelystor Posted November 2, 2010 Report Posted November 2, 2010 Ima, ali u globalu SP mi je bas precenjena serija. Uzeh relativno skoro da poskidam sav SP, jesam gledao SP kilo puta na TVu i sl., ali sve 'iscepkano', nikada nisam znaos ta je kada snimano i sl...i u principu gledao sam vise od pola, sada se dopunih sa ostatkom...i jebes ga, osim prvih par serijala, kasniji su uglavnom dve-tri ok-dobre pa onda kilo neuspelih epizoda i tako u krug... Dok su Simpsonovi imali prejak kontinuitet puno sezona, i bas zato sto mi vise odgovara taj humor, plus sto je manje napadan i manje interentski orijentisan, cak i kasniji serijali koji su slabiji su mi opet bili fini za gledanje... A ova 21. je definitivno odlicna, najbolja u poslednjih nekoliko Quote
Dr Alex Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Da li neko ima prvih 10 sezona Simpsonovih sa prevodima? ...ili gde mogu da skinem? Quote
Kumodraski Vo Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 Da li neko ima prvih 10 sezona Simpsonovih sa prevodima? ...ili gde mogu da skinem? Gledaj na netu, sto bi cekao i punio hdd bez veze. Quote
Guest Bata Životinja Posted August 13, 2014 Report Posted August 13, 2014 rapidserbia.rs mada, kao što reče Kumodraški, šta će ti to u životu Quote
Guest HEFEST Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 (edited) Simpsonovi NAravno. South Park je sranje za plitke umove, ali ne toliko zbog umova nego jednostavno zbog toga sto je to vizuelno najgori crtani na svetu i bole me kurac koliko blebecu u crtacu jednsotavno to ned da gledam. Moze malo da se pogleda ako je covek primoran. Bolji su mi Happy Tree Friends. Edited August 21, 2014 by HEFEST 4 Quote
bo88gdan Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 NAravno. South Park je sranje za plitke umove, ali ne toliko zbog umova nego jednostavno zbog toga sto je to vizuelno najgori crtani na svetu i bole me kurac koliko blebecu u crtacu jednsotavno to ned da gledam. Moze malo da se pogleda ako je covek primoran. Bolji su mi Happy Tree Friends. Slazem se apsolutno covece pa meni je Family guy mnogo bolje odradjen sa svih strana od South Parka , po meni se u South Parku mnogo preteruje i dolazi se do granice kad vise stvarno nije smesno , vec je i negledljivo Quote
Guest HEFEST Posted August 21, 2014 Report Posted August 21, 2014 (edited) Mene taj crtani nikada nije privlacio. Bolji FG. Ali meni ipak najbolji stari CT crtaci ko dva glupa psa ili moj omiljeni Kvikdrou Megro. Lol Edited August 21, 2014 by HEFEST Quote
Guest HEFEST Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Upade Trulizombi Ne mislim naravno na Briklberija. Quote
oʞɾoƃ Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 South Park je sranje za plitke umove jednostavno zbog toga sto je to vizuelno najgori crtani na svetu i bole me kurac koliko blebecu u crtacu jednsotavno to ned da gledam ... Quote
Descender Posted September 6, 2014 Report Posted September 6, 2014 Ništa ta sranja za plitke umove, Hefest cijeni isključivo duboko i suštinsko promišljanje svijeta: 2 Quote
Srlandand Posted October 3, 2014 Report Posted October 3, 2014 The Simpsons Guy je sjajna epizoda bila, bas sam se ismejao, nisu razocarali. Quote
Talvi Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 http://deadline.com/2015/05/the-simpsons-harry-shearer-leaving-1201426733/ ne znam šta sad misle, jedino ovog ludaka da zovu Quote
Јарослав Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 The Simpsons Guy je sjajna epizoda bila, bas sam se ismejao, nisu razocarali. meni se ič nije svidela zato valjda ovo neće da useru: Quote
Angelystor Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Realno treba da stanu kad-tad, ovo mu dođe jedan fin trenutak za to. Quote
Јарослав Posted May 16, 2015 Report Posted May 16, 2015 ^ http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/features/harry-shearers-left-the-simpsons-please-kill-it-now-matt-groening-10249511.html Quote
Descender Posted September 24, 2015 Report Posted September 24, 2015 Krenula je nova sezona, već 2 epizode, ako je nekome promaklo. Quote
oʞɾoƃ Posted September 27, 2015 Report Posted September 27, 2015 I obe su teško sranje nad sranjima, ako je nekome promaklo. Potpuno su se okrenuli američkoj pop-kulturi i jeftinoj satiri, mislim da ih neću više ni gledati. Quote
Recommended Posts