Lou Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 nije ovo bend za svakoga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LetTheMetalFlow Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Slušao sam ja njihove ranije radove,nije mi prvi put da ih čujem tako da ono , neka dosta mi je jednom da poslušam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Zvuci kao soundtrack za neki najgori moguci oblik apokalipse.. Samo da izadju tekstovi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 jao pljusak je i grmi a ja pojacao ulcerate, jao u crnoj rupi se nalazim! Ovo je sjajno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 e, do jaja, sad cu da skinem i Ulecerate i Gorguts da slusam, sramota me koliko dugo nisam slusao neki propisan metal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Ja isto nikako da se nakanim novi Gorguts da izobrcem kako valja. Al' slusam propisan metal ali i Shpongleta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Kakvo mrcvarenje od albuma, strasno. Ako mislite da je Gorguts pun DSO elemenata - cek' ovo da cujete. Mada, ovaj album mi je bolji od Colored Sands-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 ' timestamp='1377369270' post='2682737']Mada, ovaj album mi je bolji od Colored Sands-a. Za ovo sam bas hteo da pitam jer ga ni ja nisam .. ehm, jos uvek poslusao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Danas sam slusao Colored Sands, sad sam obrnuo Vermis. Trenutno slusam DSO - Drought i oba gore navedena albuma ispadose smesna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Drought je omg omg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 ova Clutching Revulsion je pisanje po glavama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 24, 2013 Report Share Posted August 24, 2013 Definitvno smatram da i ulcerate i gorguts mogu da nauce nesto od nero di marte,vidi se da su mnogo truda ulozili u muziku al onda dodje vocal koji vishe od pola prekrije,malo mi ponekad to bash glupo sviras ultra komplikovana razlaganja sa ultra komplikovanim bubnjem i onda se to nista ne cuje,sve je super dok je instrumentalno i atmosfericno ,dok ne pocnu brzo da pevaju,nero di marte mi je nekako to bolje uklopio sa onim cleanish vocalima,upravo zato je drought meni makar slusljiviji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Slazem se sa Starshooterom,nekako su u onom haosu Nero Di Marte sve uklopili. Ma mogu samo da kazem da je ovaj Ulcerate mesavina Fire-a i Destroyers-a,sa novim obrtima,mracan kao i uvek,jebeno dobra prokletinja. Nero Di Marte,Ulcerate i Gorguts u top pet meni ove godine,Portal mi u top 10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 meni su super vokali u nero di marte, ali mi muzika ne drzi paznju. meni su gorguts kraljevi svega jer iako je disonantno i tesko, pamtljiv riff idalje postoji. zato mogu da slusam gorguts u nedogled a bendove kao ulcerate i DSO u manjim kolicinama. postujem to sto zele da napreve sto ekstremniju i tezu mogucu muziku, ali cu uvek vise slusati gorguts jer su nekako konkretniji. koliko god da volim da slusam ulcerate, kad bi mi pustio neku random pesmu, tesko bih mogao da ti kazem sa kog je albuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Pa pazi,primetio bi da je pesma sa Of Fracture And Failure. On je nekako potpuno drugaciji od ostalih. Gorguts jeste konkretniji,ali ne znam zasto ti Nero Di Marte ne drzi paznju,muzika je sasvim puna zanimljivih elemenata i obrta. Al dobro,Gorguts su tate zanata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Meni je Nero Di Marte bio neocekivano dosadan, jedva sam izdrzao da preslusam album do kraja a da ne napravim pauzu i nikad vise ne nastavim sa slusanjem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Dobro,tebi se nije svidelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 to, sve su mi super ideje ali i kad ga slusam bez da radim nesto na netu, nego bas sednem i slusam, i tad mi odlutaju misli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Ceka se novi DSO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 ako hipstere foruma zanima, rece Anthony (theneedledrop) da ce mozda uraditi recenzije novih Ulecerate i Gorguts albuma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Ulcerate ce morati jer ima prvo mesto na Sputnikmusic. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 moram da kazem da mi se jedna pesma istice na novom albumu, Clutching Revulsion. to je verovatno jedina stvar na novom koju bih mogao da prepoznam medju ostalim pesmama zato sto ima mamojebacki riff na pocetku i neko bolesno skrecovanje, verovatno mi je zato najbolja na albumu. takodje bih mogao da poznam The Imperious Weak zbog nekog segmenta na sredini pesme i to je to. al kapiram da ovaj album funkcionise kao celina, mozda i nije potreban hit kako bi se reklo, ovo je voznja od sat vremena koja totalno sjebava mozdani sistem, baca te u sumornu crnu rupu i ispljune te u neki mrak na ivici svemira gde nema nicega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Ja kod ovog albuma volim to sto me podseca na vreme kad sam otkrivao death metal, kad sam spoznavao sav taj uzas i crnilo spakovan u jednu pesmu. Sad se opet osecam tako mali i nebitan dok slusam svu tu masivnost.. Kapiram da shvatate o cemu govorim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STARSHOOTER_SUPREME Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 ako hipstere foruma zanima, rece Anthony (theneedledrop) da ce mozda uraditi recenzije novih Ulecerate i Gorguts albuma Jadni vi hipsteri kad morate da citate recenzije nekog ko ima needle u nazivu :)Deat metal je uvek bio za slicice nikad heroinci!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 par pesama na novom kayo dotu bi zaprepastile celu DSO, Ulcerate, Gorguts ekipu narocito "Floodgate" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts