Haos sam ja Posted September 10 Report Share Posted September 10 Ja bih išao svakako, da li kombijem ili svojim autom, svejedno. Ako bih išao kolima, voleo bih da prespavam pa sutradan nazad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 10 Report Share Posted September 10 kapiram, ja sam potegao kombi bas iz razloga sto sledeceg dana moram ujutru da letim negde javite se privatnom porukom ako ste iz fazona. nisam dugo isao kombijem tako da ne znam kakve su cene, ako nas bude 7-8 raspitacu se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 17 Report Share Posted September 17 Iznenađen sam podeljenošću utisaka sa prethodne strane, meni izuzetan album, top tier materijal, nekako uspeli da nadjebu čak i prošli. Meni ne fale "pamtljivi riffovi", onaj zadnji sa naslovne mi povremeno naiđe u glavu od kad sam čuo album npr. Ali, jedino što bih voleo malo promenu vokala, možda i do produkcije vokala zamerka, ali sve vreme lik zvuči kao da peva iz podruma ispod studija gde su snimani instrumenti. Ne da mi trebaju catchy refreni, ali 99%* albuma vokal je više kao neka buka između instrumenata. No, sa instrumentalne strane bruka dobro, da izvučeš samo drum tracks odavde pa bi opet prešišao >95%* albuma izdatih ove godine. Izgleda sviraju inače ceo novi na turneji, bar za Oberhausen tako najavljeno. * - svi procenti u ovom postu su poprilično nagađanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 18 Report Share Posted September 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 27 Report Share Posted September 27 Karta je u džepu za ZG koncert. Javljajte ako ima neke organizacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted September 27 Report Share Posted September 27 On 9/18/2024 at 6:46 PM, Grobodan said: kakvih manijaka ima na ovom svetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 27 Report Share Posted September 27 Kako to sad? Kaže volina nema rifova niđe, samo atmosferica neka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted September 27 Report Share Posted September 27 Haos kad vidi da neko svira brzo gitaru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 29 Report Share Posted September 29 Gledam sad spisak datuma Ulcerate turneje, dva mnogo jaka nebulozna povezivanja imaju. 1. Početak turneje i tri aerodroma u četiri dana, a pre toga kontam lete sa NZ jedno 2 dana 12.10.2024 SOULCRUSHER FEST, NL 13.10.2024 MAMMOTHFEST, GR 14.10.2024 ATHENS, GR @ Kyttaro 15.10.2024 BERLIN, DE @ Urban Spree 2. Za ovo transbalkansko cimanje stvarno nemam objašnjenje, ali eto, proći će kroz Srbiju barem 2x? 10.11.2024 PRAGUE, CZ @ Black Pes -- 11.11.2024 VIENNA, AT @ Viper Room -- 12.11.2024 ISTANBUL, TR @ TBA 13.11.2024 BUDAPEST, HU @ Dürer Kert -- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WIZARD OF GORE Posted September 29 Report Share Posted September 29 Nema šanse da će iz Beča za Istanbul ići preko Balkana, možda jedino ako se i let avionom računa kao prelazak preko Balkana, i onda opet sledeći dan Budimpešta...to će sve avionom da odrade 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haos sam ja Posted September 29 Report Share Posted September 29 Kad se vratimo kao prvaci sveta biće vam žao kako ste nas bedno ispratili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted September 30 Report Share Posted September 30 20 hours ago, WIZARD OF GORE said: Nema šanse da će iz Beča za Istanbul ići preko Balkana, možda jedino ako se i let avionom računa kao prelazak preko Balkana, i onda opet sledeći dan Budimpešta...to će sve avionom da odrade 100% Zvuči realnije, ali mi opet ne ide u glavu organizacija, kombi-avion-kombi, pa kamo oprema itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts