Jump to content

Recommended Posts

Posted

kapiram, ja sam potegao kombi bas iz razloga sto sledeceg dana moram ujutru da letim negde 

javite se privatnom porukom ako ste iz fazona. nisam dugo isao kombijem tako da ne znam kakve su cene, ako nas bude 7-8 raspitacu se. 

Posted

Iznenađen sam podeljenošću utisaka sa prethodne strane, meni izuzetan album, top tier materijal, nekako uspeli da nadjebu čak i prošli. Meni ne fale "pamtljivi riffovi", onaj zadnji sa naslovne mi povremeno naiđe u glavu od kad sam čuo album npr. Ali, jedino što bih voleo malo promenu vokala, možda i do produkcije vokala zamerka, ali sve vreme lik zvuči kao da peva iz podruma ispod studija gde su snimani instrumenti. Ne da mi trebaju catchy refreni, ali 99%* albuma vokal je više kao neka buka između instrumenata. No, sa instrumentalne strane bruka dobro, da izvučeš samo drum tracks odavde pa bi opet prešišao >95%* albuma izdatih ove godine.

Izgleda sviraju inače ceo novi na turneji, bar za Oberhausen tako najavljeno.

* - svi procenti u ovom postu su poprilično nagađanje

• 2 weeks later...
Posted

Gledam sad spisak datuma Ulcerate turneje, dva mnogo jaka nebulozna povezivanja imaju.

1. Početak turneje i tri aerodroma u četiri dana, a pre toga kontam lete sa NZ jedno 2 dana :haha:
12.10.2024 SOULCRUSHER FEST, NL
13.10.2024 MAMMOTHFEST, GR
14.10.2024 ATHENS, GR @ Kyttaro
15.10.2024 BERLIN, DE @ Urban Spree

2. Za ovo transbalkansko cimanje stvarno nemam objašnjenje, ali eto, proći će kroz Srbiju barem 2x? :haha:

10.11.2024 PRAGUE, CZ @ Black Pes --
11.11.2024 VIENNA, AT @ Viper Room --
12.11.2024 ISTANBUL, TR @ TBA
13.11.2024 BUDAPEST, HU @ Dürer Kert --

Posted

Nema šanse da će iz Beča za Istanbul ići preko Balkana, možda jedino ako se i let avionom računa kao prelazak preko Balkana, i onda opet sledeći dan Budimpešta...to će sve avionom da odrade 100%

Posted
20 hours ago, WIZARD OF GORE said:

Nema šanse da će iz Beča za Istanbul ići preko Balkana, možda jedino ako se i let avionom računa kao prelazak preko Balkana, i onda opet sledeći dan Budimpešta...to će sve avionom da odrade 100%

Zvuči realnije, ali mi opet ne ide u glavu organizacija, kombi-avion-kombi, pa kamo oprema itd.

• 1 month later...
Posted

Totalna dominacija sinoć u Zagrebu, baš sam ostao bez reči, ritualno iskustvo. Setlista oslonjena na poslednja dva, ali recimo opičili su Everything is fire za kraj. Ne mogu da verujem kako smešno zvuče oni komentari od pre neku stranu kako Jamie i nije nešto, bukvalno za napuštanje interneta. Čovek je monstrum. Zvuk bombona.

E da, bio je i Selbst ali oni uživo zvuče kao srednjoškolski bend u odnosu na Ulcerate.

• Upvote 2
Posted

Jedan od moćnijih opisa koncertnog iskustva je "moram ić sutra abortirat"

Ja sam očekivala neko double headline iskustvo, ali Selbst nije izneo svoje kako valja što se mene tiče.

Ulcerate premoćan, svaka čast

Posted
On 11/9/2024 at 6:00 PM, Haos sam ja said:

Totalna dominacija sinoć u Zagrebu, baš sam ostao bez reči, ritualno iskustvo. Setlista oslonjena na poslednja dva, ali recimo opičili su Everything is fire za kraj. Ne mogu da verujem kako smešno zvuče oni komentari od pre neku stranu kako Jamie i nije nešto, bukvalno za napuštanje interneta. Čovek je monstrum. Zvuk bombona.

E da, bio je i Selbst ali oni uživo zvuče kao srednjoškolski bend u odnosu na Ulcerate.

manje vise ista prica u Pesti. isti utisak za Selbst, i bez Ulcerate-a utisak je da su krenuli da sviraju pre 3 meseca. 

mi smo dodatno morali da prezivimo neki japanski black thrash pre ulcerate-a ali isplatilo se cekanje. 

do jaja je novi durer kert, malo daleko, ali kidanje prostor. bolji od starog, iako je taj imao neki kult KST za bogate vajb. 

Posted

jbt meni nesto nije hteo ni uber ni bolt da radi, ni kartica ni paypal. da li zato sto mi kartica vezana za srbiju? radilo mi sve kako treba u martu u lisabonu

Posted
On 11/14/2024 at 7:02 PM, azal said:

do jaja je novi durer kert, malo daleko, ali kidanje prostor. bolji od starog, iako je taj imao neki kult KST za bogate vajb. 

Gde bolji, pa stari Durer je bila takva kult lokacija da ne znam da li u Evropi ima nesto takvo. 3 odlicne sale i dvoriste. U jednom momentu u maloj sali svira Carach Angren, u srednjoj Madjarski folklor, velikoj Batushka, a napolju neki lokalni Madjarski bendovi. Izmedju svakog benda svi se sastave u hodniku i dvoristu. Kakav dozivljaj i miks ljudi 🤣
Ja sam obisao toliko klubova ali takvu lokaciju nikada nisam video. Kad god smo isli tamo znas da ides da pogledas dobar koncert. Dobar zvuk, odlicna atmosfera, normalnija publika nego kod nas. Novi Durer je ok ali ne moze ni blizu da zameni stari po samom ambijentu. Poprilicno se i klub promenio (sam menadzment) i barem bendovi koji mene interesuju tamo retko sviraju. Uglavnom svi bukiraju Barbu jer retko ko hoce da svira u Durer Kert dnevnoj sobi, velika sala nije za vecinu bendova, a Barba im daje dobru alternativu sa plavim stejdzom koji prima oko 250 ljudi.

On 11/14/2024 at 9:22 PM, bradilko said:

e jeste super novi durer, bolt taksidžon je praktično džabe, tako da nije frka doći.

svakako milion puta bolji od nove barbe...

Razumem da se svima misljenja razlikuju ali ovo je bas 🤣
Poredis babe i zabe, Barba je na daleko vecem nivou od Durera.
Imaju dve daleko ozbiljnije lokacije sto se tice velicine, ozvucenja, kolicine sankova, organizacije i kolicine ljudi koji su tu u klubu.
I sada su provalili dobru opciju sa tim montaznim objektima koji se kod nas koriste za sportske terene da sta god da im se desi premeste se na drugu lokaciju i opet imas isti klub. Dok je Durer imao onu malu sobicu dole prvih godinu i nesto, ako ne i dve i onda otvorili veliku salu posle toliko borbe. Ko zna koliko ce im i ta lokacija trajati..

Posted

ja sam samo uporedio novi i stari veliki klub, slazem se za sve ostalo. def je bolji zvuk i raspored u ovom velikom klubu nego u starom meni. lakse je stici do sanka, garderobera, wca, itd u novom