Jump to content

Recommended Posts

Posted

Biće opet klasično sprdanje sa konkurencijom ove godine, kad ljudi pričaju o ovom bendu uglavnom je zaslužena bubnjarska glorifikacija u prvom planu, a rifovi ovde skroz nemogući - ultimativna melodična disonanca, kontrasti u potpunoj harmoniji.

Jedino što smo video već videli, vrlo slično kao Dissolved orders, taj fazon dekompozicije, a izgleda da im je Dehn Sora uradio još 2 videa ili su u planu, kao neki koncept, malo je taj vizuelni identitet te jedno te isto. Al ne toliko važno ako će muzika opet da zgromi kao što obećava.

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Evo i trećeg singla iz te trilogije za koje im je spotove radio Dehn Sora. Danas ima mali milion bendova koji sviraju ili bolje reći pokušavaju da sviraju ovakvu muziku a opet Ulcerate prepoznaješ na keca u toj gomili, baš su bend koji se izdvojio za dva koplja iznad konkurencije i u celom tom disso fazonu obitavaju u visinama koje su jedino Gorguts i DSO dostigli pre njih.

Posted

Ovo je evolucija u zvuku koju sam zapravo prizeljkivao da se desi, da stvore melodicne segmente koji mogu da ostanu u glavi a da opet budu haoticni na svoj nacin. Gitarista je ovde bas nekom next levelu sa ovim kompozicijama, suludo je da samo 1 lik svira, zvuci kao da ih je trojica, ima vise lejera gitara, ako ovo izvuce uzivo onda je stvarno natcovek.

Posted
On 5/14/2024 at 8:02 PM, chess said:

Ovo je evolucija u zvuku koju sam zapravo prizeljkivao da se desi

A meni ovo zvuči kao part 2 prethodnika. 

Posted

Jedino mesto gde bi ovo moglo u Srbiji da se odrzi je klub Fest da ima nekog smisla, nesto kao Celeste onomad kada je bio pre 10ak godina u magli, crvenim lampama i mraku, to je taj neki slican vajb. Gledao sam Ulcerate pre 10 godina u Budimpesti al ono mozda se iscimam u neku komsijsku zemlju na ovo opet, kidaju uzivo.

• Like 1
Posted

Inače, dosta dobar Verberis novi album i prija mi trajanje od oko 40 minuta. Naravno, da mi neko na slepo pusti album ne bih imao pojma koji je DSO klon u pitanju.

Posted
On 5/24/2024 at 10:21 AM, Haos sam ja said:

Ja ću sigurno ići u ZG, pa možda padne i neka grupna organizacija ako bude zainteresovanih. 

Močvara odličan klub za takve bendove, pamtim njihov nastup tamo iz 2017.

• 2 weeks later...
Posted

Svaki put kad vidim ovako nesto, upitam se da li je ovo najbolji metal bubnjar trenutno..... i verovatno, jeste.