Angelystor Posted March 7 Report Posted March 7 Peta pesma odgovor na pitanje šta bi radio da možeš da se vratiš 25 godina unazad 1 Quote
Haos sam ja Posted March 15 Report Posted March 15 Biće opet klasično sprdanje sa konkurencijom ove godine, kad ljudi pričaju o ovom bendu uglavnom je zaslužena bubnjarska glorifikacija u prvom planu, a rifovi ovde skroz nemogući - ultimativna melodična disonanca, kontrasti u potpunoj harmoniji. Jedino što smo video već videli, vrlo slično kao Dissolved orders, taj fazon dekompozicije, a izgleda da im je Dehn Sora uradio još 2 videa ili su u planu, kao neki koncept, malo je taj vizuelni identitet te jedno te isto. Al ne toliko važno ako će muzika opet da zgromi kao što obećava. Quote
chess Posted March 15 Report Posted March 15 Standardni njihov fazon, ono sto je ovde podignuto za lestvicu vise su gitarske deonice koje su totalno bolesne Quote
Haos sam ja Posted May 14 Report Posted May 14 Evo i trećeg singla iz te trilogije za koje im je spotove radio Dehn Sora. Danas ima mali milion bendova koji sviraju ili bolje reći pokušavaju da sviraju ovakvu muziku a opet Ulcerate prepoznaješ na keca u toj gomili, baš su bend koji se izdvojio za dva koplja iznad konkurencije i u celom tom disso fazonu obitavaju u visinama koje su jedino Gorguts i DSO dostigli pre njih. Quote
chess Posted May 14 Report Posted May 14 Ovo je evolucija u zvuku koju sam zapravo prizeljkivao da se desi, da stvore melodicne segmente koji mogu da ostanu u glavi a da opet budu haoticni na svoj nacin. Gitarista je ovde bas nekom next levelu sa ovim kompozicijama, suludo je da samo 1 lik svira, zvuci kao da ih je trojica, ima vise lejera gitara, ako ovo izvuce uzivo onda je stvarno natcovek. Quote
Haos sam ja Posted May 15 Report Posted May 15 Sad vidim da gitarista Michael Hoggard ima phd iz mikrobiologije, makes sense. Quote
[Nocturno] Posted May 15 Report Posted May 15 1 hour ago, Haos sam ja said: Sad vidim da gitarista Michael Hoggard ima phd iz mikrobiologije, makes sense. pls elaborate 😄 1 Quote
Haos sam ja Posted May 15 Report Posted May 15 Ne znam da objasnim, kao da se bavi mikro entitetima i ovde, samo inverzno - dekompozicijom. Quote
Grobodan Posted May 16 Report Posted May 16 On 5/14/2024 at 8:02 PM, chess said: Ovo je evolucija u zvuku koju sam zapravo prizeljkivao da se desi A meni ovo zvuči kao part 2 prethodnika. Quote
Mickey mouse Posted May 23 Report Posted May 23 (edited) Petak,Zagreb. Ladno sviraju u N(j)itri,koji je to pičkovac,e moja Srbijo ekonomski tigru.. Edited May 23 by Mickey mouse Quote
chess Posted May 23 Report Posted May 23 Jedino mesto gde bi ovo moglo u Srbiji da se odrzi je klub Fest da ima nekog smisla, nesto kao Celeste onomad kada je bio pre 10ak godina u magli, crvenim lampama i mraku, to je taj neki slican vajb. Gledao sam Ulcerate pre 10 godina u Budimpesti al ono mozda se iscimam u neku komsijsku zemlju na ovo opet, kidaju uzivo. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted May 23 Report Posted May 23 Nista se ne bi culo u festu. Ja ih gledao na brutalu 2017 svi se zalili na zvuk tad meni bilo super, ali eto i tu se videlo da im treba bas dobro ozvucenje da se sve cuje.. Quote
Haos sam ja Posted May 24 Report Posted May 24 Ja ću sigurno ići u ZG, pa možda padne i neka grupna organizacija ako bude zainteresovanih. Quote
Haos sam ja Posted May 26 Report Posted May 26 Inače, dosta dobar Verberis novi album i prija mi trajanje od oko 40 minuta. Naravno, da mi neko na slepo pusti album ne bih imao pojma koji je DSO klon u pitanju. Quote
Barad_dur Posted May 27 Report Posted May 27 On 5/24/2024 at 10:21 AM, Haos sam ja said: Ja ću sigurno ići u ZG, pa možda padne i neka grupna organizacija ako bude zainteresovanih. Močvara odličan klub za takve bendove, pamtim njihov nastup tamo iz 2017. Quote
chess Posted June 7 Report Posted June 7 Svaki put kad vidim ovako nesto, upitam se da li je ovo najbolji metal bubnjar trenutno..... i verovatno, jeste. Quote
Recommended Posts